- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 38
Aynen her gün bir yeni şikayet aman iyi olsunlar da yeter ki çekerizBugün şeytan kulağına kurşun hiç olmadı ağrım bugün de nefesim daralıyor sanki her gün bir şey çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen her gün bir yeni şikayet aman iyi olsunlar da yeter ki çekerizBugün şeytan kulağına kurşun hiç olmadı ağrım bugün de nefesim daralıyor sanki her gün bir şey çıkıyor
Dikkat edin valla hamilelikte zor ağır geçiyor hastalıklar ilaç kullanmadan kendi kendimize iyileşmeyi bekliyoruzBendede bir boğaz ağrısı var off çok fena. Bademciklerim şişti. Soğuk birşeydi içmedim ama niye böyle oldu anlamadım. Hapşuruk ve burun akıntısıda var. Bildiğin grip oldum yani şimdilik ılık su ılık çay içiyorum bakalım ilerlemezse inşallah. Birde bugün tetenoz aşısı oldum halsizlik var üzerimde
Ben demir ve magnezyum aliyorum oluyor ama hangisi yapiyor bilmiyorum canimSelam kızlar doktor d vitamini kan hapı bide magnezyum verdi ayak ağrılarım var çok. Birde sağ kalcam ağrıyor. Ama bu magnezyumu içince idrarda bı tuhaf koku oldu sizde de oldu mu acaba?
Şeker yüklemesi erken değil mi daha Bnde tahlil istedi en son bayramdan sonra yaptırcamCanim anneler gunaydin ❣kontrole gidenler doktor seker yuklemesi ve testler istedi mi sizd3n
4hafta sonra cagirdi canim gelmeden 1haafta once yaptirirsiniz dedi 1 saatlik 50gr dediŞeker yüklemesi erken değil mi daha Bnde tahlil istedi en son bayramdan sonra yaptırcam
Aaa bana bişey demedi detaylı ya gir ondan 1 ay sonra gel dedi4hafta sonra cagirdi canim gelmeden 1haafta once yaptirirsiniz dedi 1 saatlik 50gr dedi
Evet yaptıracağım 30 Temmuz da özel de yaptırcam. İstanbul’da devletten normal randevu zor bulunuyor detaylı düşünemiyorumAyrintili ultrason yaptiracak misiniz?Ben cok kararsizim 22 ile 24 haftalari arasi yaptirilabiliyormus sanirim yaptiracaksaniz nerede (devlet,ozel) ve ne zaman yaptiracaksiniz
Anladim canim ben de kararsizim 22de mi yaptiracaksinEvet yaptıracağım 30 Temmuz da özel de yaptırcam. İstanbul’da devletten normal randevu zor bulunuyor detaylı düşünemiyorum
Bende yaptircam insallah ozel 22 demisti drAnladim canim ben de kararsizim 22de mi yaptiracaksin
Vajinalde sağda olması erkek demek ama tutmamış sende Sağlıkla doğsunEvet tuttu canım vajinalde soldaydı bebek erkek çıktı
Yazdığı gibiydi cnm ben karıştırdım sanırım googleda yazan tuttu yaniVajinalde sağda olması erkek demek ama tutmamış sende Sağlıkla doğsun
Ne kadar dedi peki canim ya bana kendi doktorum bakarken bile bazen aciyo 40 45dk karnima bakilmasinda agri falan olur mu kiBende yaptircam insallah ozel 22 demisti dr
Fiyat 500 tl di .Benim kisa suruyor cnm hic oyle acimadi bence bastirma olmaz diye dusunuyorum yapan kisiye bagli tabi deNe kadar dedi peki canim ya bana kendi doktorum bakarken bile bazen aciyo 40 45dk karnima bakilmasinda agri falan olur mu ki
Radyoloji ve perinatoloji bakiyormus sanki burada biri radyoloji onermiyorum demisti sen sebebini biliyor musunFiyat 500 tl di .Benim kisa suruyor cnm hic oyle acimadi bence bastirma olmaz diye dusunuyorum yapan kisiye bagli tabi de
21+3 yada 4 oluyor unuttum hesaplamıştım daAnladim canim ben de kararsizim 22de mi yaptiracaksin
Yok cnm acımaz mecburen uzun sürüyor bütün damarlar organlar bakıldığından o kadar da sürmez gerçiNe kadar dedi peki canim ya bana kendi doktorum bakarken bile bazen aciyo 40 45dk karnima bakilmasinda agri falan olur mu ki