- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bana dedi doktorum radyoloji olmasın dedi bazen anlamayabiliyorlar mışRadyoloji ve perinatoloji bakiyormus sanki burada biri radyoloji onermiyorum demisti sen sebebini biliyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana dedi doktorum radyoloji olmasın dedi bazen anlamayabiliyorlar mışRadyoloji ve perinatoloji bakiyormus sanki burada biri radyoloji onermiyorum demisti sen sebebini biliyor musun
Aaa tamam canim sayet yaptirmaya karar verirsem buna dikkat edeyim benBana dedi doktorum radyoloji olmasın dedi bazen anlamayabiliyorlar mış
maşallah sağlıkla gelsinSelamlar herkese. Gecen hafta cuma perinatologa gitmistim detayli icin, 19+3'tum gittigimde. Gidecek olanlara biraz detay yazayim. Dr oncelikle kafatasina bakti olcum aldi, beynin damarlari, beyincik, sag sol korteks..vs. sonra kalbine bakti temiz ve kirli kan damarlari islevini yapiyor mu diye kirmizi ve mavi olarak gosteriyor, kalp odaciklari kapakciklari normal mi bakiyor. Kol bacak kemiklerini olctu hatta bacaklari asagida kalmis dr karnima bastirdi dönsün diye. Omurgasina bobreklerine gozlerine kisaca her organına bakip olcum aldi, anlamadigimiz bircok terim kullandi ama sonuc olarak hepsi gayet iyi dedi en son yuzunun renkli usg sini cekmeye calisti ama bizimki tam gostermedi☺. Ilk vesikaligini cektirmis olduk Yaklasik 20dk surdu hepsi Tum fotolari maille gonderdi cikmadan
Yaptırdıktan sonra hemen ertesi gun sehir disina cikacaktim, 2-3 hafta yokum o nedenle erken gittim. 19-24 arası olabilir demisti gittigim doktormaşallah sağlıkla gelsin
Neden 19 da girdiniz 22-24 deniliyor ondan soruyorum
Radyoloji ve perinatoloji bakiyormus sanki burada biri radyoloji onermiyorum demisti sen sebebini biliyor musun
Ben ilk gebelikte uygun fiyat olsun diye goruntuleme uzmani bakmisti oyle hatrliyorum biraz hizlica yapmisti robot gibi yani isimi yapim bitsin gibi. Simdikini sormadim ama ozel muayenehaneye gidiyorum dr dedi disardan doc. Geliyor sanirim perinatoloji uzmanidir sorarim birdahakine cnmRadyoloji ve perinatoloji bakiyormus sanki burada biri radyoloji onermiyorum demisti sen sebebini biliyor musun
Masallah ne guzel saglikla buyusun insallahhh kime benzedigini anlayabildinizmi:)Selamlar herkese. Gecen hafta cuma perinatologa gitmistim detayli icin, 19+3'tum gittigimde. Gidecek olanlara biraz detay yazayim. Dr oncelikle kafatasina bakti olcum aldi, beynin damarlari, beyincik, sag sol korteks..vs. sonra kalbine bakti temiz ve kirli kan damarlari islevini yapiyor mu diye kirmizi ve mavi olarak gosteriyor, kalp odaciklari kapakciklari normal mi bakiyor. Kol bacak kemiklerini olctu hatta bacaklari asagida kalmis dr karnima bastirdi dönsün diye. Omurgasina bobreklerine gozlerine kisaca her organına bakip olcum aldi, anlamadigimiz bircok terim kullandi ama sonuc olarak hepsi gayet iyi dedi en son yuzunun renkli usg sini cekmeye calisti ama bizimki tam gostermedi☺. Ilk vesikaligini cektirmis olduk Yaklasik 20dk surdu hepsi Tum fotolari maille gonderdi cikmadan
Canısı nub anlamam ki kız mı?merve cinsiyet tahmininde bulunurmusun
Cnim kendini gostermemis. Buna bk istersen karindan 7haftalikCanısı nub anlamam ki kız mı?
Insallah kendime benzettim anneme gondermistim o da bana benzettiMasallah ne guzel saglikla buyusun insallahhh kime benzedigini anlayabildinizmi:)
Burda kiz gibi sen bi kaç doktor daha gezcen galiba öğrenen kadarCnim kendini gostermemis. Buna bk istersen karindan 7haftalik
Masallah ne guzellInsallah kendime benzettim anneme gondermistim o da bana benzetti
Kiz benimki dun belli oldu kizbuda yengeminkiBurda kiz gibi sen bi kaç doktor daha gezcen galiba öğrenen kadar
Ay karışrırdımKiz benimki dun belli oldu kizbuda yengeminki
Benim de erkek kaynamis araya cocugum eksik kalmissHadi gözünaydın. Kaldı mı öğrenemeyen hanıııım.?