Selam annisler kaç gündür girip okuyamadım umarım herkes iyidir
Bende ise basladim güya başlamam ile kavga edip ayrılmam bir oldu.hamileligimin ilk haftasindan bu haftaya kadar hep mide bulantısı halsizlik düşük riski Vs yaşıyorum doktorum ilk üç ay yatış vermisti çok az hareket bol bol dinlenme Vs neyse raporum bitti ise başladım (raporlu iken de evden sürekli işleri takip ettim subedeki memurlara is tarif ettim telefonum zaten susmak bilmedi is icabı arayan arayana)
İse gittiğim An şube müdürü ile kolidorda karşılaştım bana bir daldı sen nerdesin kaç aydır ise gelmiyorsun keyfi rapor aldın ben senin raporu burnundan getirmesini bilirdim dua et eşin arkadaşım seninvyuzunden işler yarım kaldı bakanlıktan azar isittim ama nasıl bağırıyor tüm daire kolidorda toplandı bende cevap vermeye çalıştım ama beni dinlemiyor bile dediğim tek şey devlette devamlılık esas ben yoksam subedeki memura işi yaptirsaydiniz diye sen bana hakaret mi ediyorsun dedi ne b...k yersen ye bundan sonra zaten idari izne cikacaksin senin yerine 4 kisi birden gorevlebdirdim benim subemle işin yok dedi o sırada sinir krizi geçirdim ben ağlama nobetine tutuldum sakinlesemiyorum...sonra il müdürüne çıktım anlattım durumu müdür sen git ister rapor al ister izin yaz ben bişey demem zaten idari iznin yaklaştı boşver dedi yolladı beni....
Anlayacağınız memurluk da olsa kötü insanlar heryerde var,adam genelgeyle hak sahibi oldugum esnek calismayi bile sadece bana ozel bir durum gibi onume surdu,hala atlatamamdim o durumu.
Üç gündür kasık çevrem ağrıyor şimdi