Kiz yok acil devlet ozel birinin sirasi bitmeden otekisine geciyirumDr kankinmi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz yok acil devlet ozel birinin sirasi bitmeden otekisine geciyirumDr kankinmi cnm
Dun bayram temizligi yaparken onlqrca oglumun usg kagidini buldim bide saklad8klarimda cabasi yani en az 50 kez usg girmisligim vardirBende valla dayanamayip her hafta hatta hafta da 2 kere gittiğimi biliyorum sırf ultrason dan görmek için
Nasip birtanem Allah kimine garanti diye tüple nasip etmez kimi ne aşılama şans çok düşük diye nasip etmez , şükürler olsun hepimiz için Rabbimize Rabbim hepimizinkini sağ sağlim kucaklamamızı nasip etsin inşallahAy masallahh hatirladim canim goruyormusun nasip asilamayla olmus
Erzurum dayim kuzum . Keşke bilsem söylesem oradanCanım hangi şehirdesin istanbulsa bana da söyle detaylı için iyi doktor
Benim doktora gitCanım hangi şehirdesin istanbulsa bana da söyle detaylı için iyi doktor
Canım valla kime sorduysam ona yönlendirdiler doktorum dahil ve sorduğum arkadaşların hep 2.gebeligi çok iyi imiş vs o yüzden tereddüt te bende kaldım üni de de özel hocalara gidiyorum başından beri onlarda kendi kurumlarindan perinatolog yönlendirdi ama çevremdeki arkadaşlardan yeni doğum yapan ve şuan gebe olanlar var onlarda diğerini cihazı çok iyi imiş vs burada tekmis diye .yoksa bende ilkin öyle düşünmüştümBana dr radyoloji olmasın diye özellikle uyardı tam anlamayabiliyormuş
Valla belli bizim de öyle olacak böyle giderse bugün çalışma saatim 5.bucukta bitiyo bitmeseydi kesin yine doktora gidecektim ,size burdan kasıkta ağrım var dedim yine vesvese tuttu . Ama sonra dua ettim geçti . Sanırım bu yolda biraz uzun emek verince insanın endişeleri daha fazla artıyor .Dun bayram temizligi yaparken onlqrca oglumun usg kagidini buldim bide saklad8klarimda cabasi yani en az 50 kez usg girmisligim vardir
Bn istanbuldayım bnm yanıma gel aynı gün gidelimCanım hangi şehirdesin istanbulsa bana da söyle detaylı için iyi doktor
Evet canım kordon vardı tam ortada o yüzden sakliyordu bugün de yüzüstü yatıyordu doktor zar zor gördü amin canım hepimizinki sağlıkla gelsin inşallahOdami gostermiyordu oglusun saglikla gelsin
Kendi doktorum emin devlet hastanelerindeki cihazlar cidden baya kötü o yüzden göremedi doktor bi türlüBöyle okudukça cinsiyet değişecek diye diken üstündeyim tırsmıyor değilim gerçi iki dr da kız dedi. Ama
Amanıııın bir sigaracı dahaDeme oyleeeee sokma aklimizaaaaa
İnşallah hayırlısı olur bakalım artık bende öyle düşündümUltrason cihazlari baya kotu ondamdr unun dedigi dogrudur doye dusunuyrm
Hangisi istanbul avrupa mı canım?Benim doktora git
Kuşum sen mega medipolden aldım demiştin orayı sevmiyo benim koca doktora bile götürmek istemiyor. Bakırköyde buldum bir tane doç perinatolog baya memnun arkadaşım gittiBn istanbuldayım bnm yanıma gel aynı gün gidelim
Niye kız sevmiyor Ali ekiz diye iyi bi dr varmış muayeneye birde Altan Cebeci bu Beylikdüzü’nde onları da bi sorKuşum sen mega medipolden aldım demiştin orayı sevmiyo benim koca doktora bile götürmek istemiyor. Bakırköyde buldum bir tane doç perinatolog baya memnun arkadaşım gitti
Şaka bi yana Bnde sevmim hamilelik dışında Gitmeyi düşünmüyorum çocuk dr bile başka yere gidiyom bi doğum yapımKuşum sen mega medipolden aldım demiştin orayı sevmiyo benim koca doktora bile götürmek istemiyor. Bakırköyde buldum bir tane doç perinatolog baya memnun arkadaşım gitti