Günaydın kızlar. Benim gibi olan varmı? Hiç doktora falan gitmedim kan da vemedim. Bat günü evde test yaptım ğozitifti. Yani hamileyimdir herhalde. Yani bide sağlıkçıyım ama 3. Gebelik olunca böyle oluyor sanırım. Aklıma bile gelmiyor
E kese mese görseydin düzenli artış falan filan bakılsaydı.Günaydın kızlar. Benim gibi olan varmı? Hiç doktora falan gitmedim kan da vemedim. Bat günü evde test yaptım ğozitifti. Yani hamileyimdir herhalde. Yani bide sağlıkçıyım ama 3. Gebelik olunca böyle oluyor sanırım. Aklıma bile gelmiyor
İkiz olursa diye korkuyorum sanırsam. Ne kadar geç öğensem o kadar iyiE kese mese görseydin düzenli artış falan filan bakılsaydı.
Öyle deme bu kesenin kalp atışının görünmesi gereken haftalar var biliyosun. Allah korusun tehlikeli bi şey çıkmasın.İkiz olursa diye korkuyorum sanırsam. Ne kadar geç öğensem o kadar iyigiderim bi ara ya cinsiyet öğrenmeye
Yaaa ailede ikiz Varmı çok meraksızsınİkiz olursa diye korkuyorum sanırsam. Ne kadar geç öğensem o kadar iyigiderim bi ara ya cinsiyet öğrenmeye
Bide ikiz çıkıyormuşaynen ya dün gece ulstrason resmi gördüm ikiz bebek vardı ulstrasonda
bu gece de bebek emzirirken gördüm
günaydınnnn kızlarr bugünn büyük günn inşallah görürüz keseyi :))))
İkiz olursa diye korkuyorum sanırsam. Ne kadar geç öğensem o kadar iyigiderim bi ara ya cinsiyet öğrenmeye
Güzel haberlerle gel inşallahgünaydınnnn kızlarr bugünn büyük günn inşallah görürüz keseyi :))))
inşallah kuzum erken ama belki de görünür kese bilmiyorum yani inşallah görünürGüzel haberlerle gel inşallah
Ama ilk haftalarda yapılması gereken testler var.İkiz olursa diye korkuyorum sanırsam. Ne kadar geç öğensem o kadar iyigiderim bi ara ya cinsiyet öğrenmeye
Ben ikiz doğurdum canım. 4.5 yaşındalarYaaa ailede ikiz Varmı çok meraksızsın
Öyle deme bu kesenin kalp atışının görünmesi gereken haftalar var biliyosun. Allah korusun tehlikeli bi şey çıkmasın
Kan ver eğer ki olduğunu düşünüyorsangünaydın herkese benim 3 olucak 3 nisanda adet olmam lazım di olmadım testte hiç yapmadım 1 yıldır çocuk düşünüyorduk
benimde 3 nisanda regl olcaktım olmadım gebeyim :)günaydın herkese benim 3 olucak 3 nisanda adet olmam lazım di olmadım testte hiç yapmadım 1 yıldır çocuk düşünüyorduk