Hoşgeldiiin.merhaBa bende yeni üye oldum
Merhaba. Hoş geldin.merhaBa bende yeni üye oldum
Günaydın tatlı anneleeeeer...
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alin bebeğinizi. ❤Günaydın herkese. Bu ay regl 4 gün geçti. Evde yaptığım teste pozitif. Bugün doktordan randevu alacağım haftaya bir gün için. 14 aylık kızım var. Bunu da biz istedik ama ilk denemede olmaz diyordumkızım için 4.5 yıl bekledim. 3 negatif tüp bebek denemesinde sonra kendiliğinden gelmişti
Olmuş bileeGünaydın herkese. Bu ay regl 4 gün geçti. Evde yaptığım teste pozitif. Bugün doktordan randevu alacağım haftaya bir gün için. 14 aylık kızım var. Bunu da biz istedik ama ilk denemede olmaz diyordumkızım için 4.5 yıl bekledim. 3 negatif tüp bebek denemesinde sonra kendiliğinden gelmişti
Hayırlı olsuuun.Günaydın herkese. Bu ay regl 4 gün geçti. Evde yaptığım teste pozitif. Bugün doktordan randevu alacağım haftaya bir gün için. 14 aylık kızım var. Bunu da biz istedik ama ilk denemede olmaz diyordumkızım için 4.5 yıl bekledim. 3 negatif tüp bebek denemesinde sonra kendiliğinden gelmişti
günaydınnnnGünaydın tatlı anneleeeeer...
Hayırlı olsunGünaydın herkese. Bu ay regl 4 gün geçti. Evde yaptığım teste pozitif. Bugün doktordan randevu alacağım haftaya bir gün için. 14 aylık kızım var. Bunu da biz istedik ama ilk denemede olmaz diyordumkızım için 4.5 yıl bekledim. 3 negatif tüp bebek denemesinde sonra kendiliğinden gelmişti
Günaydın herkese. Bu ay regl 4 gün geçti. Evde yaptığım teste pozitif. Bugün doktordan randevu alacağım haftaya bir gün için. 14 aylık kızım var. Bunu da biz istedik ama ilk denemede olmaz diyordumkızım için 4.5 yıl bekledim. 3 negatif tüp bebek denemesinde sonra kendiliğinden gelmişti
aynen ya dün gece ulstrason resmi gördüm ikiz bebek vardı ulstrasondarüyaları etkiler mi hamilelik deli manyak şeyler görüyorum hep acayip gerçekçi bi şekilde
Ben o kadar alakasız konular ve acayip senaryolu görüyorum ki herşey cok mantıklı ilerliyo gerçek gibiaynen ya dün gece ulstrason resmi gördüm ikiz bebek vardı ulstrasonda
bu gece de bebek emzirirken gördüm
Canim ilk testte cizgiyi bende goruyorum erken yapmissin biraz daha bekle ins vardirİnşallah öyledir gerçi erken yaptım testi erken testlerde silik çizgi çıkıyormuş elimde tuttuğumda daha net