- 25 Temmuz 2013
- 12.805
- 52.345
Ya şimdi konu dışı ve +18 diye ban yemeyelim. Bir ara baştan başlar anlatırız cinsellik bölümünde.hı hı lütfen anlatın bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şimdi konu dışı ve +18 diye ban yemeyelim. Bir ara baştan başlar anlatırız cinsellik bölümünde.hı hı lütfen anlatın bana
hamile kaldım 4. haftadan 1 beden büyüdü. Hamilelik ile ilgili en büyük sıkıntım buydu. Bir de göz korkutmayayım da yaz hamileliği çok kötü yaaYa bu çatlak kremi yağı falan ne zaman kullanmaya başlayacaksınız? Karın buyumeye başlayınca mı? Memintolara da kullanacak mıyız? Malum onlar da büyüyor.
Test çubuğu ?En basi beta hcg degilmiydi daha basi mi vardi
Yaaa çok rahat olmuş o zaman doğum. Maşallah. Bizim için de rahat bir doğum olur inşallah.Beta HGc, renkli ultrasyonu bir de doğumu net hatırlıyorum Doğum efsaneydi zaten. 1 saat daha evde kalsam evde doğururdum
6cm ile gittim hastaneyeYaaa çok rahat olmuş o zaman doğum. Maşallah. Bizim için de rahat bir doğum olur inşallah.
Benim de şu an şiş şiş yani. Ben de yazın en sıcak aylarında karnım burnumda olmayacak diye seviniyorum. Bir de kış bebesi rahat eder diye. Yazın sıcaktan çok bunalır çünkü minnak bedeniyle.hamile kaldım 4. haftadan 1 beden büyüdü. Hamilelik ile ilgili en büyük sıkıntım buydu. Bir de göz korkutmayayım da yaz hamileliği çok kötü yaa
Onun adı idrarda gebelik testi artık.Test çubuğu ?
Maşallah hakikaten evde doğuracakmışsın neredeyse. ❤ Normal doğum istiyorum ben de çatı darlığı yoksa ve bir aksilik olmazsa insallah.6cm ile gittim hastaneye
Bende ssvd istiyorum bakalımMaşallah hakikaten evde doğuracakmışsın neredeyse. ❤ Normal doğum istiyorum ben de çatı darlığı yoksa ve bir aksilik olmazsa insallah.
Hayırlısı olur hakkımızda umarım. Sağlıcakla doğururuz hepimiz.Bende ssvd istiyorum bakalım
Kesmek demeyelim ona lütfen. Bebeler de var burada, her ne kadar minnak olsalar da korkarlar. Allah sağlıklı doğum nasip etsin herkese.Bana bebemi versinler de dilerlerse beni kesebilirler
İnşallah istediğin gibi olur. Benim sanırmı normaldi ama yine de doktorum bebek 3,5 kiloyu geçmesin demişti. Doğumun daha rahat olur dedi. Zaten doğduktan sonra kilo alır anne karnında çok kilolu olması önemli değil demişt. bana da mantıklı geldi.Maşallah hakikaten evde doğuracakmışsın neredeyse. ❤ Normal doğum istiyorum ben de çatı darlığı yoksa ve bir aksilik olmazsa insallah.
Tamam doğum yakını gelir veririm bebeniBana bebemi versinler de dilerlerse beni kesebilirler
Doğum konusunda ben de gergin değilim henüz Ama ilerleyen günler ne gösterir bilemem. Yok ya herkes nasıl doğuruyorsa çatır çatır ben de yapabilirim sonuçta. Bir de endometriozis sağolsun bana acıların, sancıların en güzellerini yaşattı yıllarca, acıdan, sancidan korkmuyorum zaten. Kilo konusunu kaydettim. O günler de gelecek vay bee. Daha 8 ay var.İnşallah istediğin gibi olur. Benim sanırmı normaldi ama yine de doktorum bebek 3,5 kiloyu geçmesin demişti. Doğumun daha rahat olur dedi. Zaten doğduktan sonra kilo alır anne karnında çok kilolu olması önemli değil demişt. bana da mantıklı geldi.
Bir de ben bu hamilelik ve doğum sürecine çok doğal baktığım için hiç gerilmedim. eğer sezeryan da olsa sanırım doğalı buydu derdim.
Insallah kolay olur cnmDoğum konusunda ben de gergin değilim henüz Ama ilerleyen günler ne gösterir bilemem. Yok ya herkes nasıl doğuruyorsa çatır çatır ben de yapabilirim sonuçta. Bir de endometriozis sağolsun bana acıların, sancıların en güzellerini yaşattı yıllarca, acıdan, sancidan korkmuyorum zaten. Kilo konusunu kaydettim. O günler de gelecek vay bee. Daha 8 ay var.
Masallah gozun aydin saglikla devam etsinMerhaba kızlar beni de aranıza alın bugün değerim 100.44 çıktı inşallah güzelce artar sağlıkla doğum yaptığım günleri görürüm
Amin amin. Hepimizin.Insallah kolay olur cnm