2021 Aralık Anneleri

4 gün sonra verdim 205tı
6 gün sonra tekrar verdım 1450 kese gözükmedi karından bakıldı

2 gün sonra verdım 4200 keseyıde gördük vajınal ultrasonda

5+3 tu sanırım karından görüldü.
6+ 0 kalp atışı duyuldu .. bu kadar sık doktora gitmemde kanamam oldu görüyorum ama ultrasonda hiçbir kanama gözükmüyor

en son doktorum rahım ağzı tamamen kapalı dedı kese etraftındada kanama yok dedı gayet iyi dedı 🧐

gündü ıkı kere progestan fıtıl kullanıyorum hala lekelenmelerımde var 😢

inş dogurqcm böyle böyle. O degolde herseyıfr dorukta yaşıyorum suan. Dün kusmam yok dedım bugün başladı asttık yok demeyede korkuyorum 🤦🏼‍♀️
Sağlıkla gelsin. Inişler çıkışlar olacak böyle demek ki. 🤗

4 gün sonra verdim 205tı
6 gün sonra tekrar verdım 1450 kese gözükmedi karından bakıldı

2 gün sonra verdım 4200 keseyıde gördük vajınal ultrasonda

5+3 tu sanırım karından görüldü.
6+ 0 kalp atışı duyuldu .. bu kadar sık doktora gitmemde kanamam oldu görüyorum ama ultrasonda hiçbir kanama gözükmüyor

en son doktorum rahım ağzı tamamen kapalı dedı kese etraftındada kanama yok dedı gayet iyi dedı 🧐

gündü ıkı kere progestan fıtıl kullanıyorum hala lekelenmelerımde var 😢

inş dogurqcm böyle böyle. O degolde herseyıfr dorukta yaşıyorum suan. Dün kusmam yok dedım bugün başladı asttık yok demeyede korkuyorum 🤦🏼‍♀️
Tatlı zorluklar bunlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼

Kizlar biraz alakasiz ama catlak icin kullandiginiz bi urun var mi bu 2. Gebeligim aslinda genetik bu isler ama yinede ilkinde catladim biraz onlem amacli kullaniyim diyorum
Evet genetik ama yine de kullanmakta fayda var. Ben bio oil kulanmıştım. Son hafta çok az bir çatlağım olmuştu

Öyle mi ki siz 8 haftalıkken bile :KK43:
sonrasında biraz ara verdiniz mi peki ne yaptınız
Kürtajdan sonra zaten bir süre kanama oluyor. Kanamalar tamamen kesildikten sonra ilişki yaşanabilir ama ben bir sonraki adeti beklemiştim. Adet olduktan sonra da hiç korunmadan devam ettim. Ama sizin kürtajlık bir durumunuz yok gibi görünüyor. Acildeki doktor anlamadığı, bilmediği için öyle demiş olabilir. Sizinki daha çok kimyasal gebelik gibi. Yani birkaç güne adet olacaksınız zaten başka bir sorun yoksa.

Ya bu çatlak kremi yağı falan ne zaman kullanmaya başlayacaksınız? Karın buyumeye başlayınca mı? Memintolara da kullanacak mıyız? Malum onlar da büyüyor. 😏

X