- 1 Kasım 2019
- 1.972
- 3.800
- 25
Kelimeleri yok mu
yani anne baba dede nene aç otur bu kadar hani 2 kelimeli cumle yokKaç kelimesi var acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kelimeleri yok mu
yani anne baba dede nene aç otur bu kadar hani 2 kelimeli cumle yokKaç kelimesi var acaba
yani anne baba dede nene aç otur bu kadar hani 2 kelimeli cumle yok
20 ay için birkaç kelime söylemsi yeterli 50 kelimede anlaması yeterli abartılı söylenenlere takılmayın. Bizde de henüz iki kelimeli cümle yok normalyani anne baba dede nene aç otur bu kadar hani 2 kelimeli cumle yok
Benim büyük kızım 19 aylıkken 100 civarı kelimesi vardı, pek çok nesnenin adını bilir, derdini anlatırdı. Acıktım, yemek istiyorum, derdi mesela. Bunları videoya çekmişim, şimdi izledikçe şaşırıyorum. Çünkü küçük kızım onun yarısı kadar konuşmuyor. Diyeceğim o ki, kardeş bile olsa her çocuk farklı. Bol bol konuşun, kitap okuyun. Basit nesnelerin olduğu resimleri gösterip adını söyleyin. Biz büyük kızımda bunları yapmıştık, şimdi o kadar ilgilenemiyorum. Ama siz yapınyani anne baba dede nene aç otur bu kadar hani 2 kelimeli cumle yok
Canim belki biriktiriyor bir anda konuşacak benim kiz oğlana göre çabuk konuştu erkek çocuklarının dil gelisimi daha geriden geliyor kızlara göre kimseyle kıyaslama sakın ol bol bol ilgilen eminim Bi anda cumle kurmaya baslayacakyani anne baba dede nene aç otur bu kadar hani 2 kelimeli cumle yok
Pek kimseler kalmadı gidenler gönderilenler oldu. Ben ikinciyi bile doğurdum yokluğundaBen geldim. Eylül kocaman oldu.
Vay vay vaaay hayırlı olsun Eylül haaaalaa çok çok yoğun emiyo 2. düşünebilme ihtimalim dahi yokPek kimseler kalmadı gidenler gönderilenler oldu. Ben ikinciyi bile doğurdum yokluğunda
Bende oyuncu değişikliği yapmış oldum memelerde artık lastik gibi oldular. Eylül bağımlı olmuştur artıkVay vay vaaay hayırlı olsun Eylül haaaalaa çok çok yoğun emiyo 2. düşünebilme ihtimalim dahi yok
Herkes aaa bu nee ayır diyo uzun süredir memlekettteyimBende oyuncu değişikliği yapmış oldum memelerde artık lastik gibi oldular. Eylül bağımlı olmuştur artık
Sanki sigara içiyor gibi tepki veriyorlar demi evlenene kadar emzircem de kudursunlarHerkes aaa bu nee ayır diyo uzun süredir memlekettteyim
10 yaş diyom bi dahakine öyle derimSanki sigara içiyor gibi tepki veriyorlar demi evlenene kadar emzircem de kudursunlar
Hosgeldin iki gözümün cicegiiBen geldim. Eylül kocaman oldu.
HoşbulduuumHosgeldin iki gözümün cicegii
Sanki sigara içiyor gibi tepki veriyorlar demi evlenene kadar emzircem de kudursunlar
Şunu unutmayın ama ilk önce meme sonra tuvalet eğitimi. Bu sıralama çocuk için önemli. Ben yanlış yapmışım meğerse. Psikolog öyle dedi10 yaş diyom bi dahakine öyle derim
Memeyi hallettim tuvalet nasıl olacak hiç bir fikrim yokŞunu unutmayın ama ilk önce meme sonra tuvalet eğitimi. Bu sıralama çocuk için önemli. Ben yanlış yapmışım meğerse. Psikolog öyle dedi
Pekisen ne kadar emzirirdin elinde olsaŞunu unutmayın ama ilk önce meme sonra tuvalet eğitimi. Bu sıralama çocuk için önemli. Ben yanlış yapmışım meğerse. Psikolog öyle dedi
4 5Pekisen ne kadar emzirirdin elinde olsa
Sinyal veriyor mu tuvalet için. Benimkinin umurunda değildi meselaMemeyi hallettim tuvalet nasıl olacak hiç bir fikrim yok
Temizlemeye devam yani o yaşa kadar4 5
Benimki 3.5 kadar emdi zaten