- 13 Ocak 2020
- 44.435
- 166.989
- 33
Şaşırdım.Dr danışmak en iyisi bnm ilk gebeliğim de oruca gelmişti tutabilirsiniz sıkıntı olmaz çok küçük etkilenmez demişti dr bakalım bunda ne der
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaşırdım.Dr danışmak en iyisi bnm ilk gebeliğim de oruca gelmişti tutabilirsiniz sıkıntı olmaz çok küçük etkilenmez demişti dr bakalım bunda ne der
Yaa nedenŞaşırdım.
Susuzluk çok tehlikeli diye biliyorum. Tüp bebekte filan da su konusunda çok tembihlerler.Yaa neden
686,6 kuzum senin kac?Hoşgeldiiin. Kaç çıktı?
Voov masallah. Benim cuma 375di.686,6 kuzum senin kac?
Hadi bakalim doktor haftaya gun verdi señ ne zaman gidiyorsunVoov masallah. Benim cuma 375di.
Cuma inşallah.Hadi bakalim doktor haftaya gun verdi señ ne zaman gidiyorsun
Selamlar kese mm nedir? Kam haftalıksınız birde?Selam hanımlar kesemizi gördük iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor inşallah sağlıkla görürüz
Senden alacagiz yeni haberler bana doktorum yat bol bol dedi isten 1 hafta izin aldimCuma inşallah.
Voov masallah. Benim cuma 375di.
Doğrudur canım en iyisi de tavsiyesiSusuzluk çok tehlikeli diye biliyorum. Tüp bebekte filan da su konusunda çok tembihlerler.
Kaçıncı haftada bu değer çıktı686,6 kuzum senin kac?
Kalsiyumu bol bol almak şart o zmn yarasın bebişlere can kan olsun
Canim hic bilmiyorum ben 20 marttacatlatma ignesi oldum ordan mi hesaplamam lazim 11martta adet oldum ordan mi bilmiyorumKaçıncı haftada bu değer çıktı
Senin ne kadarlikKaçıncı haftada bu değer çıktı
ayy bnde hiç bilmiyorum bnm 2. Olacak inşallah bnm son adet tr 11 Mart şuan 3+5 gözüküyor uygulamalarda bugün kan verdim 261 çıktı daCanim hic bilmiyorum ben 20 marttacatlatma ignesi oldum ordan mi hesaplamam lazim 11martta adet oldum ordan mi bilmiyorum
Son adet tarihine bakarsak 3+5 miş dr daha gitmedim Pazartesi inşallahSenin ne kadarlik
Tabii herkes alabildiği şekilde alsın bolca.Kalsiyumu bol bol almak şart o zmn yarasın bebişlere can kan olsun
ayy bnde hiç bilmiyorum bnm 2. Olacak inşallah bnm son adet tr 11 Mart şuan 3+5 gözüküyor uygulamalarda bugün kan verdim 261 çıktı da
Sen kalp atışını yakında duyacaksın o zaman kızbenim değer 588 çıktıktan 2 gün sonra kontrole gittiğimde doktorum 4+5 demişti. Ama o rakamlar son adet tarihine göre / kese boyutuna göre hesaplanıyor ya bebek görünene dek net rakam olmuyor.
Ay biri duysun sırayla biz de duyalim hadiiiiiSen kalp atışını yakında duyacaksın o zaman kız