2021 Aralık Anneleri

aaah keşke bir an önce duysam da rahatlasam Allah’ım.. benim tahminimce daha 2 hafta var, hatta belki 3 🤔 geçen hafta perşembe gittim ilk kontrole. İkincisi bu cumartesi.
Bence duyarsın ya. O kadar geç duyulmuyo ki.

Ay biri duysun sırayla biz de duyalim hadiiiii :rolleyes:
Ay evet yaa.
aaah keşke bir an önce duysam da rahatlasam Allah’ım.. benim tahminimce daha 2 hafta var, hatta belki 3 🤔 geçen hafta perşembe gittim ilk kontrole. İkincisi bu cumartesi.
Aaa evet bu cumartesi duymayabilirsin galiba ama duyabilirsin de. Ya internette 5+0dan sonra duyulduğu yazıyor o nasıl oluyor ki? Niye gercek hayatta olmuyor?

doktor bu cumartesi bebeği görme ihtimalimiz var dedi. O da ihtimal 🙄 daha anca bebeği görürsek kısmetse, kalp atışı sonra. Aaaay bilmiyorum şu süreç biraz stresli benim için. Bakalım 😕
Inşallah kalp de duyarsın. Bence 5bin üzeri değerle bebek görünüyo kalp de o dolaylarda sanki ya. Işte bu kısma tam hakim değilim. Hamile kalınca öğrenirim diye kenara atmışım. 🤣

Inşallah kalp de duyarsın. Bence 5bin üzeri değerle bebek görünüyo kalp de o dolaylarda sanki ya. Işte bu kısma tam hakim değilim. Hamile kalınca öğrenirim diye kenara atmışım. 🤣

Benim ikinci deneyim yine de unuttum ya kız 🤣

X