- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
Kazasız belasız hayırlı yolculuklarYarın 7 saatlik bi yolculuğa çıkıyoruz bi duanızı alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazasız belasız hayırlı yolculuklarYarın 7 saatlik bi yolculuğa çıkıyoruz bi duanızı alırım
Yaaa o yana açıp titreme sadece bizde var sanıyordum Çok haşin yapışıyor ağzına götürdüğü şeye çok komik geliyor bana o haliBizde resimlere bakmak hiç yok kolları açıyor almak için titriyor kitaba yapışıyor ve hemen ağzına götürüyor
Ay bizde de var bizde de dediğin gibi o kadar komik ki insan gülmeden duramıyorYaaa o yana açıp titreme sadece bizde var sanıyordum Çok haşin yapışıyor ağzına götürdüğü şeye çok komik geliyor bana o hali
Hayırlı uğurlu bebişin bol bol uyuduğu yolculuklar dilerimmm Yolculuk nireee
Tişikkirler kızlarrKazasız belasız hayırlı yolculuklar
Düğüne git git hoparlör altında uyuyorlarYani büyük bi çocuğum olsa ve onunda özel günleri olsa bebeğimide eşlik ettiremiyosam mecburi çareler arardım ona lafım yok ama kocamla veya arkadaşımla yemeğe cıkcam diye çocuğu evde birine bırakmayı gönlüm bir türlü kabul edemiyor hatta bi düğünümüz var ben kınaya gitmesem olmaz mı ya bi teklif ettim bugün eşimede ayıp olur dedi kardeşi sayılır tek kuzeni
Hayırlı yolculuklar maceralarını bekliyoruzYarın 7 saatlik bi yolculuğa çıkıyoruz bi duanızı alırım
Çık kırkiyirimmHayırlı yolculuklar maceralarını bekliyoruz
Kırkmiii tadını çıkarınÇık kırkiyirimm
Hayırlı yolculuklar. Bizde kurban bayramında memlekete gideriz. Tecrübelerini bekliyoruzYarın 7 saatlik bi yolculuğa çıkıyoruz bi duanızı alırım
Ayyy iyi tatillerTişikkirler kızlarr
Marmaris'e inşallah bakalım
5 haziran demişlerdi dimi? 2023ü mü kastettiler acabaMerve’nin banını kaldırmayı unutmuş olabilirler mi
6 sı oldu bugüün
Hayırlı güzel yolculuklar, iyi tatiller canımYarın 7 saatlik bi yolculuğa çıkıyoruz bi duanızı alırım
öyle değildir ya umarım değildir5 haziran demişlerdi dimi? 2023ü mü kastettiler acaba
Niye ayol bizim de nefes almaya ihtiyacımız var ben 3 4 kere anneannesine bıraktım valla 2 3 saatliğine bi akşam gezmesine
Ama kendi evimizde ilgilendi annem sürekli geldiğinden yabancılamıyor zaten
Ama bundan sonra durur mu bilmem iyice bağlandı annişkosuna
Artık havalar da iyi zaten beraber çıkarız
Vallahi insan olduğumun farkındayım ama yapamıyorum gitsemde kafam evde kalır zaten benimki emmek istiyor 2 saatte bir yenidoğan modundan cıkamadı ama siz doğru olanı yapıyorsunuz cıkmak gerek sorun bendeİlk cocugumda aynı senin gibi düşünüyordum ne eşimle ne arkadaslarimlà çıkıyordum biyerde gidilecek olsa hepbirlikté gidiyorduk insanlar eğlenirken ben bebek bakıyordum daha da stres olup eve donuyordum şimdiki aklım olsa *bırak neneye dedeye oyalasinlar sende nefeslen eşinle vakit gecir* derim kendime
23 nidan tecrübemizde topuklarımızı totomuza vurarak kaçtık düğündede arabada uyutup kardeşimi yanına dikmeyi arada gidip bakmayı planlıyorum ama görcezDüğüne git git hoparlör altında uyuyorlar
Diş veya öksürme varsa boğazdan olabilir canım. Bizimki diş çıkarma öncesi saçını kulağını koparacaktı nerdeyseBebegimizin kulak ağrısı olduğunu nasıl anlarız kızlar? Dinden beri sağ kulağını çekiştiriyo..
Valla canım ne diş var ortada ne başka bişey. Nadir öksürük oluyor da öyle hasta bı hali yok sanki. Bu 10 gündür geceleri ağlama krizleri, saat başı uyanıp emme vs bunlar varDiş veya öksürme varsa boğazdan olabilir canım. Bizimki diş çıkarma öncesi saçını kulağını koparacaktı nerdeyse
Güle güle gidin inşallah sorunsuz bol eğlenceli geçerÇık kırkiyirimm
Bizim de diş yok derken ve bu çekiştirme hali had safhadayken doktora da gösterdim iki defa sorun görmemişti dr, bu hal üzerine 1 ay kadar geçmiştir dişi çıktı. Sürpriz oldu benim icin deValla canım ne diş var ortada ne başka bişey. Nadir öksürük oluyor da öyle hasta bı hali yok sanki. Bu 10 gündür geceleri ağlama krizleri, saat başı uyanıp emme vs bunlar var