- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
Öyle deseler de içim rahat etmez benim. Sabah çıkarıp dolaba koyuyorum, içeceği saate kadar çözülmüş oluyor.Buzlukdan çıkanlar 24 saat dolapda kalabiliyor değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deseler de içim rahat etmez benim. Sabah çıkarıp dolaba koyuyorum, içeceği saate kadar çözülmüş oluyor.Buzlukdan çıkanlar 24 saat dolapda kalabiliyor değilmi
Bezelye 7+ ay siye hatırlıyorum bi qrastir canımA asabiyimben5 kayısı yeme başarılı oldu bezelye havuç kabak yapmayı düşünüyorum bugünde
Benim oğlumun kahvaltısı bugün oydu ama tabi çay değil ıhlamurla ıslattım labne peyniri ve yarım yumurta sarısı bayılarak yedikHele bana biri sabah kahvaltısını da şöyle hazırla dedi yumurta sarısı çay bebe bisküvisi bn çayı haftada 1 içerim
Bnm oğlan bu sene çayın tadını öğrendi bebeye çay vercem çok faydalıymış gibi
Ama araştırdığımda 6. Dan itibaren diyorduBezelye 7+ ay siye hatırlıyorum bi qrastir canım
100₺ dediğini 20 ye almışımOff şimdi babyjemin mini slikonu 50 hayvanlı olanları 100 tela olmuş
Labneyi kendiniz mi yaptınız hazır mı aldınız ?Benim oğlumun kahvaltısı bugün oydu ama tabi çay değil ıhlamurla ıslattım labne peyniri ve yarım yumurta sarısı bayılarak yedik
Demek b3n yanlış görmüşüm.Utkusuzluktan sebep taze bezelye almıştım hatta 7+ay diye vermemiştim.Bende vereyimAma araştırdığımda 6. Dan itibaren diyordu
Aynen sorunun kaynagini bulduk yine kayinvalidem bakacak ama kendi de diyor korktum bişey vermedim bunda öyle yapmayacağım diyeBu konuda bakan kişi çok önemli.Sorunu cozmussun oğluna da kv mi bakacak ?
Olur öyle Bnde taze aldım dedim tadına baksın hanımDemek b3n yanlış görmüşüm.Utkusuzluktan sebep taze bezelye almıştım hatta 7+ay diye vermemiştim.Bende vereyim
Yok canım kiri labne veriyorum kendim yapmaya zamanım yok malesefLabneyi kendiniz mi yaptınız hazır mı aldınız ?
Evet sevmiştı sonradan yemedi bende anlamadım ya disten ya hastalıktan iştah gitti sıfır zorlamiyorum artık yemeyince emziriyorumYaa başta iyiydi sanki senin bebiş havuç falan sevmişti diye hatırlıyorum
Yaaa Bnde ondan alayım hazır şeylere bayılırımdaYok canım kiri labne veriyorum kendim yapmaya zamanım yok malesef
En azından destek olmaya çalışıyor.Aman ben böyle bakıyorum beğenmiyorsan bakıcı tut dememiş Maşallah Allah bozmasın.Aynen sorunun kaynagini bulduk yine kayinvalidem bakacak ama kendi de diyor korktum bişey vermedim bunda öyle yapmayacağım diye
İyi yapmışsınn su gibi olurdu kollar yoksaYok kolsuz olandan almıştım sıcak diye
Yap kardeşim yap inşallah güzel güzel yesin ben bugün bezelye tadımı yaptım yanına patates püresi de yapmıştım bezelyeden 1 çay kaşığı yedi sonra patatesi alınca iyice keyfi kaçtı yoğurdunu bile yemedi kriz çıktıA asabiyimben5 kayısı yeme başarılı oldu bezelye havuç kabak yapmayı düşünüyorum bugünde
Bn mix yaptım havuç kabak patates bezelye birazdan yedirecemYap kardeşim yap inşallah güzel güzel yesin ben bugün bezelye tadımı yaptım yanına patates püresi de yapmıştım bezelyeden 1 çay kaşığı yedi sonra patatesi alınca iyice keyfi kaçtı yoğurdunu bile yemedi kriz çıktı
Valla ben de blender yapacağım haftaya çorba gibi muhallebi kıvamında yesin şimdilik sonra püreye de alışır napalımBüyük ihtimalle evet pütürlü sevmedi püre olunca yedi havucu
Bi dene bnce blenderı severse öyle devam
Valla ilk çocukta da hep blender yaptım sonra herşeyi de yedi
Hadi sevsin inşallahBn mix yaptım havuç kabak patates bezelye birazdan yedirecem
Allah seni beşamel sosu heValla ben de blender yapacağım haftaya çorba gibi muhallebi kıvamında yesin şimdilik sonra püreye de alışır napalım
Babası da desteklemiyor bunu ama al kendin yedir her gün o zaman dedim
Besin konusunda serbest olsak mis gibi beşamel sosuyla kabak çorbası yapardık tatlı tatlı yerlerdi
Acaba pirinç unlu suyla yapılır mı
Umrumda değil ki isteyen kendi kendine karışabilir uzaktanAllah seni beşamel sosu he
Valla uğraşıyorsa yedirsin bakalım Bn yediriyorum o yüzden kimse karışmasın de pirinç yerine bulgur at bızzttt yap