- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 30
Ay benim sıpa geçen gün o şekilde kavundan büyük bir parça kopardı ve yuttu. Allah'tan boğazına durmadı ama ben çok korktum hemen ağzına parmağımı soktum çoktan yutmuş koca boğaz6. Ay tadım ayı ne de olsa garipsemeleri normal doyurmak için yedirmeye çalışmayacağız küçük küçük deneyeceğiz alışacaklar sürekli bizimkisi de sebze düşmanı
Meyve püresi, meyveli yoğurt, muhallebi gibi seveceği şeyler bulursun mutlaka
Bazı şeyleri elinden vermeyi dene mesela kayısıyı ikiye bölüp içini ağzına götür bakalım ne yapacak
Evet ya gerçekten çok büyük çaresizlik ve bu konuda gerçekten kendi kendime savaş halindeyim. Her atama haberi gözyaşı artık benim için ama bu sene bu işi çözcem yoksa bunaldım gerçekten.M Matmazelkedi Iki yil benimde oyle olmustu. Iyi puanlarla kalmistim anlayabiliyorum sizi insan daha ne yapabilirim diyor caresizlik olusuyor.
Ya bazen bebisi denek gibi hissediyorum tepkilerini olcuyorum. Boylesi gozlemlemek deneyimlemek harika
Yer yer ben mnik minik salatalık doğrayıp veriyorum çğnemeye ezmeye çalışıyo ağzında. Biraz püre kıvamında gidin sonra yiyecekleri hafif pütrlü bırak sonrada böyle vermeye de başlayabilirsin.Peki pütürlü yiyebiliyor mu nasıl bende püreye alışsın istemiyorum çiğneyemez diye korkuyorum
Akşam yapsak sabaha hazır olur o zmnHayır tabiiiiğelektrik faturası dayanmaz ona önden 20 dakika 100 derece ısıtıyorum ben tepsiyle birlikte. Sonra kapatıyorum kapağı açık kavanozları koyuyorum bir çıkarıyorum taş oluyor
Olur olur ben akiam 6 gibi koyuyorum 12 de alıyorum sonra sabaha kadar dokapta bekliyo sabaha daş gibi oluyoAkşam yapsak sabaha hazır olur o zmn
Kız onları koparır heraldeAy benim sıpa geçen gün o şekilde kavundan büyük bir parça kopardı ve yuttu. Allah'tan boğazına durmadı ama ben çok korktum hemen ağzına parmağımı soktum çoktan yutmuş koca boğazmuza da aynısını yapmış babasındayken. Aman diyim kayısıda yumuşak emicem derken koparmasın dikkat et
Dün enginarı sevmediKız onları koparır heralde
Kayısıyı elimle ezip bi lokma bişey tutuyorum ağzına kabuğundan soya soya yiyor ağzıyla
Koparıyo koparıyo aman dikkatKız onları koparır heralde
Kayısıyı elimle ezip bi lokma bişey tutuyorum ağzına kabuğundan soya soya yiyor ağzıyla
Evet ya kaşık mamasına da kayısı rendeliyorum yesin diyeKoparıyo koparıyo aman dikkatseninkide kayısı canavarı olacak herhalde
Ay bizimki de bi iki kere yedi artık yemiyor meyvelerin yoğurdun tadını alıncaDün enginarı sevmedi
Tuzsuz yoğurt çorbası verdim şapır şapır yediAy bizimki de bi iki kere yedi artık yemiyor meyvelerin yoğurdun tadını alınca
Bugün tarhanaya patates ezip vermeyi düşünüyorum bari onu sevse
Dişleri olunca gör bideKoparıyo koparıyo aman dikkatseninkide kayısı canavarı olacak herhalde
Aa evet yoğurt çorbası da severler kız iyi yaptın benim bugün yoğurdum yok tarhana yesinTuzsuz yoğurt çorbası verdim şapır şapır yedikaşık ucuyla vereyim diye çığlık çığlığa oldu
Artık gergin yoğurt çorbası yapcamAa evet yoğurt çorbası da severler kız iyi yaptın benim bugün yoğurdum yok tarhana yesin
Benimkinin midesi hala yenidoğan modunda bence. Bir yudum fazla alsa çıkarıyorBenim bebegimde az mama iciyor 6 bucuk aylik olduk ancak 120 icebiliyor. Midesinin lucuk olduguni dusunuyorum. Biraz da hassas birden yuklenmemek icin tadimlara gecen ay baslamistim simdi miktarini arttirabildim. Mamayi bu gece tekrar denedim. Gazini cikardiktan sonra uyuttum bakalim naail olacak
Allahtan yazın başında geçtiler ek gıdaya tanışacakları bir sürü sebze meyve varEvet ya kaşık mamasına da kayısı rendeliyorum yesin diye
Tek başına bizimkisi de almamıştı, yoo ağır gelmez pekmez ekleyebilirsin tatlı bi meyve de ekleyebilirsinA asabiyimben5 dediğin kaşık mamasini aldım bu sabah bı kaşık alır gibi oldu sonra püskürtmeye başladı ağzını kilitledi resmentadına baktım kötü de değil tadı ama. İçine yarım çay kasigi falan pekmez koysam ağır mi gelir ki
Hatta 1 2 çay kaşığı da zeytinyağı eklersen hem kabız olmaz hem de besin değerini arttırırA asabiyimben5 dediğin kaşık mamasini aldım bu sabah bı kaşık alır gibi oldu sonra püskürtmeye başladı ağzını kilitledi resmentadına baktım kötü de değil tadı ama. İçine yarım çay kasigi falan pekmez koysam ağır mi gelir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?