Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek başına bizimkisi de almamıştı, yoo ağır gelmez pekmez ekleyebilirsin tatlı bi meyve de ekleyebilirsin
Benim silahım kayısı onu rendeliyorum
Muz ekleyen de var
Muzu bı kere ucundan verdim kakada siyah iplikcikler oldu kabızlığa da meyilli şimdi kalsın muz kayısı zamanı geldi mi ki yaa . Şeftali bar evde onu deneyeyim bı de o zaman . İnşaallah sever yaa çok teşekkür ederimHatta 1 2 çay kaşığı da zeytinyağı eklersen hem kabız olmaz hem de besin değerini arttırır
Neden o kadar uzun baktim pek de bisey yazmamis aslinda5 Haziran da gelecek
Cezası neden bu kadar ağır oldu5 Haziran da gelecek
Neden o kadar uzun baktim pek de bisey yazmamis aslinda
Cezası neden bu kadar ağır oldu
Şeftali kayisidan sonra çıkmaz mı yaa mevsimi mi simdiMuzu bı kere ucundan verdim kakada siyah iplikcikler oldu kabızlığa da meyilli şimdi kalsın muz kayısı zamanı geldi mi ki yaa . Şeftali bar evde onu deneyeyim bı de o zaman . İnşaallah sever yaa çok teşekkür ederim
Biz Hafif eğimli oldu mu kendi oturuyorKızlar bebeği hafif eğimli yastıktan sırtını kaldırıp oturan varmi?Bizimki gece yine sabaha kadar nöbet tutturdu bana bugünkü gumcellememiz bu
Bizimki daha kendi basina 1 dakika anca oturuyorBiz Hafif eğimli oldu mu kendi oturuyor
Bütün bilgiler karıştı valla eşim almış gayet yumuşak tatlı. Orta boylar tam büyükler yok heralde dahaŞeftali kayisidan sonra çıkmaz mı yaa mevsimi mi simdi
Bizimki kalkmak için sırtını kaldırıyor ama henüz kendi kendine oturmuyorKızlar bebeği hafif eğimli yastıktan sırtını kaldırıp oturan varmi?Bizimki gece yine sabaha kadar nöbet tutturdu bana bugünkü gumcellememiz bu
Şeftali kayisidan sonra çıkmaz mı yaa mevsimi mi simdi
İvit kayısı daha önce çıkar benim de bildiğimBütün bilgiler karıştı valla eşim almış gayet yumuşak tatlı. Orta boylar tam büyükler yok heralde daha
Pekmez verebilirsin dr bana da ver demişti benimki de kaşık maması meyve yoğurtA asabiyimben5 dediğin kaşık mamasini aldım bu sabah bı kaşık alır gibi oldu sonra püskürtmeye başladı ağzını kilitledi resmen tadına baktım kötü de değil tadı ama. İçine yarım çay kasigi falan pekmez koysam ağır mi gelir ki
Zamanla çoğalacakBizimki daha kendi basina 1 dakika anca oturuyor
Ben daha tadimlarada baslamadim siz ne paylasssaniz ekran almisim her sey corba hafta sonu 5.5 olacaz oyle baslicam size guveniyorumZamanla çoğalacak
Benim de şimdilik öyle . Ağzını kilitledi resmen bugün. Suya bile mide bulandiriyo hava da sıcak yaniyo şimdiden. Napcaz bilmiyorum. Yarın pekmezli denicem bakalımPekmez verebilirsin dr bana da ver demişti benimki de kaşık maması meyve yoğurt
Hiçbişey yemiyor hiç istekli ağzını açmıyor
Benimki bayilmadi inşaallah sizinkiler bayılırİvit kayısı daha önce çıkar benim de bildiğim
Ama artık güzel şeftaliler de gelir haziran geldi bebişler ona da bayılır bence
Ben de bayılırımm
Başla başla ağzına sürsen bile olur ben bu tadım reddini 6. Ay yaşamaya başlasaydım küçük bi bunalıma girebilirdimBen daha tadimlarada baslamadim siz ne paylasssaniz ekran almisim her sey corba hafta sonu 5.5 olacaz oyle baslicam size guveniyorum