2021 Aralık Anneleri

merve merve canım liste oluşturulacakken anne adaylarımızın hangi şehirden olduğunuda ekleyelim mi?hem herkes kendi şehrinden var mı kolay görür hem de bişey sorulacağı zaman ordan bakan olur daha kolay olur. Ne dersin? 😇
Olur tabi ki biraz kalabalıklasalım ekleyelim. Neden bir topik daha var ki canım? Ben yeni gördüm onu? Burda sorun mu yaşandı ki?

Olur tabi ki biraz kalabalıklasalım ekleyelim. Neden bir topik daha var ki canım? Ben yeni gördüm onu? Burda sorun mu yaşandı ki?

Forumun asıl topiği burası canım.
Orjinal olan yani , asıl ilerleyecek olan burası. Ben ilk “aralık anneleri” ne bakarken hem burayı hem de diğer yeri görmüştüm ikisine de yazmıştım.
Diğer topiği açan arkadaş kendisi için şans getirsin diye açmış.

Forumun asıl topiği burası canım.
Orjinal olan yani , asıl ilerleyecek olan burası. Ben ilk “aralık anneleri” ne bakarken hem burayı hem de diğer yeri görmüştüm ikisine de yazmıştım.
Diğer topiği açan arkadaş kendisi için şans getirsin diye açmış.
Yaa getirmiş mi peki? Göremedim de. Insallah getirir. 🥲

Peki bu haftalık hesaplama nasıl oluyo kızlar benim kafam karışıyo
Şimdi ben 7+3 deyim
8 haftanın içinde mi olmuş oluyorum

Merhaba. Ben de aranıza yeni katılıyorum. SAT 28 Şubat. Adet gecikmemin 2. gününde evde idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok belirgin bir şekilde, referans çizgisi koyuluğunda çıktı. Bugün, yani adet gecikmemin 8. gününde devlet hastanesine gittim. Hamilesin, kese gözüküyor dedi. Ama idrara sıkışık gitseymişim kesenin içi daha net gözükebilirmiş. İki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Hızlı bir şekilde beni resmen sepetledi. Daha önce iki kez kimyasal gebelik yaşadım. Bu sebeple BHcg takibi yapmak istedim. Gerek yok dedi, test yazmadı doktor. Yarın özel doktora gideceğim.

Merhaba. Ben de aranıza yeni katılıyorum. SAT 28 Şubat. Adet gecikmemin 2. gününde evde idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok belirgin bir şekilde, referans çizgisi koyuluğunda çıktı. Bugün, yani adet gecikmemin 8. gününde devlet hastanesine gittim. Hamilesin, kese gözüküyor dedi. Ama idrara sıkışık gitseymişim kesenin içi daha net gözükebilirmiş. İki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Hızlı bir şekilde beni resmen sepetledi. Daha önce iki kez kimyasal gebelik yaşadım. Bu sebeple BHcg takibi yapmak istedim. Gerek yok dedi, test yazmadı doktor. Yarın özel doktora gideceğim.
Hayırlı uğurlu olsun. Inşallah yarın güzelce muayene olur gelirsin. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin. 🤲🏻

Hayırlı olsun bebeğinizzz Allah sağlık versin 🙏 kimyasalda kese ultrasonda gözükmüyor bildiğim kadarıyla o yüzden gebeliğiniz demekki kimyasal değil dış gebelikte değil keseyi rahim içinde gördüğüne göre tek ihtimal boş gebelik kalıyor ama oda bhcg takibiyle değil diğer randevunuzda yine ultrasonla tespit edilebilecek durum o yüzden gerek görmemiş olabilir hayırlısıyla kalp atışını bekleyin kendinize güzel bakın 🥰

X