- 25 Temmuz 2013
- 12.802
- 52.331
Bebeğimi kaybetmiştim. Bunu dile getirmek, beni silin demek çok zor gelmişti bana. Onu demek istedim. Yoksa söyleyince silerler.Şunu gördüm ama yanlış mı anladım acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğimi kaybetmiştim. Bunu dile getirmek, beni silin demek çok zor gelmişti bana. Onu demek istedim. Yoksa söyleyince silerler.Şunu gördüm ama yanlış mı anladım acaba
Şunu gördüm ama yanlış mı anladım acaba
Çok kolay olacak bizim tablomuzda. Ben çok aktifim çünkü inşallah kimse sildirmek zorunda kalmaz.Merhabalar iyi akşamlar .. cahilliğimi mazur görün tablodan isim sildirmek neden zor .
Diğer tablo ne olcak peki
Yok ben zor olmuştu derken kaybımı dile getirip silin demeyi zor buldugumu kastetmiştim ama yanlış anlatmışım galiba.o bahsettiği sayfanın sahibi belki çıkmıştır forumdan ya da uzun süre girmemiştir o yüzden öyle bişey olmuştur. İsim sildirmek istediğinizde bizim sayfanın sahibine yazmanız ya da etiketlemeniz yeterli olur. Bir de isim sildirmeseniz bile o hamiş olan aynı dönem kadınlarıyla sempatik bi liste sadece, bi dezavantajı olmaz size yani
Yok ben zor olmuştu derken kaybımı dile getirip silin demeyi zor buldugumu kastetmiştim ama yanlış anlatmışım galiba.
Ben de buna atladımbenim hele topik sahibi olduğum bi sayfa vardı. çok heveslenip atlamıştım ilk öğrendiğimde sayfayı almıştım. Sonra düşükle sonuçlandı malesef ve başka bir arkadaşa devretmiştim
Ben de buna atladım
Sadrce güzel şeyler düşünüyorum kendim ve burdaki herkes için. Rabbim bozmasın. Ezan da okunuyor.olsun olsun.. olumsuz bişey düşünmek yok.. hepimiz “çok şükür” diyeceğiz ve tek tek güzel haberleri hep vereceğiz inşallah birbirimize.. ve çooook güzel bağlar kuracağız inşallah.. İnanalım
Sadrce güzel şeyler düşünüyorum kendim ve burdaki herkes için. Rabbim bozmasın. Ezan da okunuyor.
Kızlar ben ne göstericem. Eki Görüntüle 2818108
Zaten örgüler örüyordum ama öğrenince 2. Kez kan vermeden önce bebeme bunu aldım. Evrene bi ben hazırım mesajı olsun dedim.
Yaaa çok güzeeeel Nasıl da yakışır minnak minnak. Saglicakla doğsun giysin büyüsün insallah. Yaa ben aglak birşey oldum iyice hormonlardan.Kızlar ben ne göstericem. Eki Görüntüle 2818108
Zaten örgüler örüyordum ama öğrenince 2. Kez kan vermeden önce bebeme bunu aldım. Evrene bi ben hazırım mesajı olsun dedim.
Inşallah rabbim nasip eder hepimize huzurla sağlıkla.yaaaaa ama yerimmmmm oooy nasıl özlemişim ya böyle minnoş şeyleri. Allah’ım sen hevesimizi yarıda bıraktırma inşallah. Çok tatlı Merveeeeee. İçinde de görürüz inşallah
Amiin hepimizinki inşallah. Ağla ağla açılırsınYaaa çok güzeeeel Nasıl da yakışır minnak minnak. Saglicakla doğsun giysin büyüsün insallah. Yaa ben aglak birşey oldum iyice hormonlardan.
E ben de teraziyim.merve ooooo ben de diyorum, enerjim neden ilk başta çabucak tuttu?profiline bakınca gördüm sebebini E sen de teraziymişsin kuzu ️
E ben de teraziyim.
Gerçekten K bakmayın baya yanlış anlamışım.Yok ben zor olmuştu derken kaybımı dile getirip silin demeyi zor buldugumu kastetmiştim ama yanlış anlatmışım galiba.
Buraya doğru tarihi yazmamış olabilirim zaten genelde yanlış yazarım hep internet ortamında.kız var ya sana da baktıydım ama profilde görünür değil doğum tarihin. Göremedim o yüzden. Vaaaaay süper