Bende az önce doktora 3 gündür tuvalete çıkamdm dedim bende hissetmiyorum yok gibiydi, lavman diye bişey varmış ebe ondan yaptı çok faydalı olduğunu düşünüyorum şuanBenim yine bağırsaklarım kaynaklı sanırım ya
7 hafta by bağırsaklarla nasıl geçecek acaba
3 gündür tuvalete çıkmadım
İlginç bi şekilde tuvaletim de yok ama
Böyle nazlanmakla bu işi çözemeyiz fakatSüt demeiçemiyom kefşr de
Yoğurt yerim senin içinactivia shotlar var onlardan alim içim bari
Erkek olsa bende hemen düşünürdüm iyileşmesi çok rahat oluyor diyorlar kırkı çıktıktan sonraKızlar ben yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum oğluma fiyat dahi aldım, belki araştıran olmuştur başka düşünen varmi burda ne düşünüyorsunuz
Lavmanı benim doktorum önermedi yaBende az önce doktora 3 gündür tuvalete çıkamdm dedim bende hissetmiyorum yok gibiydi, lavman diye bişey varmış ebe ondan yaptı çok faydalı olduğunu düşünüyorum şuan
Bilemyrum ki ben 4 gündür hastanede yatyrum doktor ne derse yapılıyor mecburenLavmanı benim doktorum önermedi ya
Duphalac verdi bana daBilemyrum ki ben 4 gündür hastanede yatyrum doktor ne derse yapılıyor mecburen
Benim günlük ara ara zaten sert bazen bir yeri özellikle setlesiyor sanırım o kasılma oluyor . Bu gideceğim kontrolde doktoruma diyicemKarnımın üst kısmı sertleşti gibi
Sizce normal mi?
Bi de tuvalete çıkamıyorum
İkisi alakalı mıdır yani?
Duru granül yumuşatıcı almadım
Bez olarak bn prima premium care aldım
Ben topikten çok geri kaldım ya biliyorumBizim kooooskoca bi alışveriş topiğimiz varOrda igne bile alsak paylaştık. Ben roxy aldım toz sabun yumusatıcı kullanmayacağım bez sleepy 1 2 3 4 numaralardan 200er adet civarı aldım zulaldım.
Kasılmayı daha hareketli gibi düşündüm bilmiyorum hiçBenim günlük ara ara zaten sert bazen bir yeri özellikle setlesiyor sanırım o kasılma oluyor . Bu gideceğim kontrolde doktoruma diyicem
İnan bende anlamıyorum ama son 1 haftadır akşamları bir kere özellikle karnımın sağ tarafı sanki çekiliyor gibi sertleşiyor taş varmiscasina örnek bugün uzanıp dinlendim geçti ama öncesi ayakta iken taş var gibi sert diğer taraf yumuşakKasılmayı daha hareketli gibi düşündüm bilmiyorum hiç
Kontroller bu hafta çoğunlupun herhaldeİnan bende anlamıyorum ama son 1 haftadır akşamları bir kere özellikle karnımın sağ tarafı sanki çekiliyor gibi sertleşiyor taş varmiscasina örnek bugün uzanıp dinlendim geçti ama öncesi ayakta iken taş var gibi sert diğer taraf yumuşak
Kefir cilekli flandami icmezsin ozmn oyle yap cnm bir de gun kurusu kayisi zrytinyagi suKefir içemiyom işte yoğurtla da aram yok
Yarın activia shot lar var onlardan alim bari
Iyi yapmissin cnm iyi gelmistirBilemyrum ki ben 4 gündür hastanede yatyrum doktor ne derse yapılıyor mecburen
Kayısı yiyorumKefir cilekli flandami icmezsin ozmn oyle yap cnm bir de gun kurusu kayisi zrytinyagi su
Komposto da iyi yiyeblrsen bir cay kasigi zeytin yagi sabah ustune suKayısı yiyorum
Yarın şekersiz komposto yapım aç karnına içim dur
Kefir hiç içmedim sevmiyorum
Aslında kız çocukta kararmaz diyorlar ama benimde kapkara olduDamarlari cok belli oldu bide kahverengilik çok koyulasti büyüdü. Agrim yok ama
Hastane çantasını hazırlamayan kaldı mı?
Lütfen geri kalmayalım olmaz böyleBen topikten çok geri kaldım ya biliyorumbez olarak bende sleepy aldım prima çok çok pahalı sürekli olarak yetişebilir miyim bilemiyorum deneyip göreceğiz sorun olmazsa sleepy ile devam ederim 1 no. 80 adet aldım şimdilik deterjanı da Dalan sabun tozu var bebek çamaşırı için onu aldım yumuşatıcı yumoş bebek için Olandan almayı düşünüyorum 2 defa durulama yaptırırım evde kullanıyorum memnunum
Aynen cnm iyidir:)Ben hazırlamadım henüz. Alışveriş yeni bitti. Şimdi yıka ütüle kısmı var. Haftaya hazırlarım 33. Hafta oluyor ideal sanırım
Ahahah daha cok karardi desemAslında kız çocukta kararmaz diyorlar ama benimde kapkara oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?