- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bekunus var o çok etkili oluyor gebelikte oluyor mu bilmiyorum onu sorcamProbiyotik kullanıyorum işte
Kayısı yiyorum gğnde 2 kere
Bi kere zeytinyağı içiyorum bi kaşık
Ve nerdeyse sıvı besleniyorum
Daha canımı mı alacak
3 gün önce de duphalac içtim öyle çıkmıştım zaten
Allahım darısı başıma
Ben hep uzanıyorum acaba ondan mı sık çalışmıyorlarBağırsaklar çalışmıyor demek benim 4 ve 5. Aylarda falan öyleydi 5 gün tuvalete çıkmadığım oluyordu. Kefir denedin mi her gün meyvenin yanına 1 bardak kefir iç ara öğün olarak benim şifam o ve yürüyüş oldu
Bekunis ben kullandim hamilelikte olacagini sanmiyorum. Müshil resmen . 2 günüm tuvalette geçtiBekunus var o çok etkili oluyor gebelikte oluyor mu bilmiyorum onu sorcam
Gebelik Öncesinde kullanırdım bağırsaklar nefes alırdı
Hareketsizlikten de olabilir mi
He ya sonumuz iyi olaBen de oyleyim cok degisik bagirsaklarmz sıkıştı yer kalmadi bence ondan sanrm cok ilginc
Ben de tsm onu yazdımBekunus var o çok etkili oluyor gebelikte oluyor mu bilmiyorum onu sorcam
Gebelik Öncesinde kullanırdım bağırsaklar nefes alırdı
Hareketsizlikten de olabilir mi
Olabilir. Yuruyus cok etkili ciddenBen hep uzanıyorum acaba ondan mı sık çalışmıyorlar
İşte dr sorayım dedim evet iyi rahatlatıyorBekunis ben kullandim hamilelikte olacagini sanmiyorum. Müshil resmen . 2 günüm tuvalette geçti
Hareketsizlik de çok etkilerBen hep uzanıyorum acaba ondan mı sık çalışmıyorlar
Yürümüyorum ben evde yatıyorum hep korkudanOlabilir. Yuruyus cok etkili cidden
Anam bn hareket de ediyorumHareketsizlik de çok etkiler
Nasil yuruyelm yoruluyozYürümüyorum ben evde yatıyorum hep korkudan
Masallah baya hareketlisin yediklerin nasil kefir biraz bana iyi geliyor ev yapimi arada iciyrm kefir deneyin kizlarAnam bn hareket de ediyorum
Çocuğu okula götür gel günlük nerdeyse 1 saat yürümüş oluyorum çoğu yere de yürüyerek gidiyorum
Bn yürüyorum da noluyorYürümüyorum ben evde yatıyorum hep korkudan
Sana da sabahları kahvaltının yanına 1 bardak süt gün içinde de meyvenin yanına bir bardak kefir ya da bir kase ev yoğurdu yazıyorum yürüyüşün yanına birkaç gün dene sonra beni bulAnam bn hareket de ediyorum
Çocuğu okula götür gel günlük nerdeyse 1 saat yürümüş oluyorum çoğu yere de yürüyerek gidiyorum
İnanın benimde hiç bilgim yok doktoruma soracağım sizle de paylaşırım öğreninceKorse doğumdan ne kadar zaman sonra kullanılıyor acaba bilginiz var mı? Birde kullanım süresi sıklığı nasıl olacak acaba
Olur yaa nolcak.Senin zula sağlam
Bn direk 2 no aldım bezi bakalım 4-8 kg miş
Bakalım ne olacak
Kefir içemiyom işte yoğurtla da aram yokMasallah baya hareketlisin yediklerin nasil kefir biraz bana iyi geliyor ev yapimi arada iciyrm kefir deneyin kizlar
O zaman doğuma yakın alırsak daha mantıkı olur değiştirme şansımız olurYoo bence kalmazsın zaten doğumdan hemen sonra kullanılmaya başlanmıyormuş bildiğim kadarıyla bi toparlanmak gerekiyor. Ben de paketini hiç açmayacağım doğumdan sonra tekrar ölçeceğim göbeğimi hala uygun aralıktaysam kullanırım yoksa bedenini değiştiririm
Doktor bana işe gitme dinlen evde dediNasil yuruyelm yoruluyoz
Süt demeSana da sabahları kahvaltının yanına 1 bardak süt gün içinde de meyvenin yanına bir bardak kefir ya da bir kase ev yoğurdu yazıyorum yürüyüşün yanına birkaç gün dene sonra beni bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?