- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Relaxx bizi rahatlık kurtaracakGaz olabilir tabi ki
Tamam o zaman sana güveniyorum
28. Hafta beni çok değiştirdiRelaxx bizi rahatlık kurtaracak
Korktum şimdi deterjanı gelsinde evdekileri yıkayayım bari sizler ne aldınız deterjan ve yumuşatıcı olarak birde bez markasıUfaktan geç kalıyor sayılırsın. Bir an önce hazırlamak lazım. Ben 31. Haftada tamamladım.
Duru granül yumuşatıcı almadımKorktum şimdi deterjanı gelsinde evdekileri yıkayayım bari sizler ne aldınız deterjan ve yumuşatıcı olarak birde bez markası
Bizim kooooskoca bi alışveriş topiğimiz varKorktum şimdi deterjanı gelsinde evdekileri yıkayayım bari sizler ne aldınız deterjan ve yumuşatıcı olarak birde bez markası
Aynn Bnde dik bile oturamıyomDik duramıyorum rahat
Kasılma gibi hissetmiyorum da ağıe gibi hissediyorum
Senin zula sağlamBizim kooooskoca bi alışveriş topiğimiz varOrda igne bile alsak paylaştık. Ben roxy aldım toz sabun yumusatıcı kullanmayacağım bez sleepy 1 2 3 4 numaralardan 200er adet civarı aldım zulaldım.
Benim yine bağırsaklarım kaynaklı sanırım yaAynn Bnde dik bile oturamıyom
Sırt destekli oturuyorum sabaha sertlik hafifliyor
Ya bu dönem zaten kabızlık olurmuş da senin ki biraz fazla olmuşBenim yine bağırsaklarım kaynaklı sanırım ya
7 hafta by bağırsaklarla nasıl geçecek acaba
3 gündür tuvalete çıkmadım
İlginç bi şekilde tuvaletim de yok ama
Benimde oyle oldu. Bugun ciktim. Cikinca bebek hareketlerini daha cok hissettim nedenseBenim yine bağırsaklarım kaynaklı sanırım ya
Probiyotik kullanıyorum işteYa bu dönem zaten kabızlık olurmuş da senin ki biraz fazla olmuş
Bağırsak çalıştıran ilaçlar var dr sorsana rahatlarsın en azından bn sorcsm bu gidişte
Allahım darısı başımaBenimde oyle oldu. Bugun ciktim. Cikinca bebek hareketlerini daha cok hissettim nedense
Cok gecmis olsun insallah vaktinde saglikla gelir minikKuzum ben evdeyim şuan 3 haftadır yaşıyorum ben bunlar. açılmam var 2.5 cm durdurdular. 3 haftadır iyiyim çok şükür sadece kasılmalarım ara ara devam ediyor haftada 1 kontrol. Onun dışında progestan günde iki kez haftada 1 de progestan iğne oluyorum. İnş 36 ya kadar dayanır kuzum
Ben de oyleyim cok degisik bagirsaklarmz sıkıştı yer kalmadi bence ondan sanrm cok ilgincBenimde oyle oldu. Bugun ciktim. Cikinca bebek hareketlerini daha cok hissettim nedense
Hahah valla ya kiz da babaci olsun bariOglum su istedi babasi getirdi.bana küstü.. Affetmeyecem seni dedi ve uyudu..Az oncede uyanip sabaha kadar herseyi unuturum anne sen üzülme dedi geri uyuduçok anneci bu erkek çocukları ya
Evet ya zavallilarBen de oyleyim cok degisik bagirsaklarmz sıkıştı yer kalmadi bence ondan sanrm cok ilginc
Bağırsaklar çalışmıyor demek benim 4 ve 5. Aylarda falan öyleydi 5 gün tuvalete çıkmadığım oluyordu. Kefir denedin mi her gün meyvenin yanına 1 bardak kefir iç ara öğün olarak benim şifam o ve yürüyüş olduBenim yine bağırsaklarım kaynaklı sanırım ya
Puahah mide bagirsak can cekisiyoEvet ya zavallilarkim bilir ne haldeler
İnsallahHahah valla ya kiz da babaci olsun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?