2021 Aralık Anneleri

Ufaktan geç kalıyor sayılırsın. Bir an önce hazırlamak lazım. Ben 31. Haftada tamamladım.
Korktum şimdi deterjanı gelsinde evdekileri yıkayayım bari sizler ne aldınız deterjan ve yumuşatıcı olarak birde bez markası

Korktum şimdi deterjanı gelsinde evdekileri yıkayayım bari sizler ne aldınız deterjan ve yumuşatıcı olarak birde bez markası
Duru granül yumuşatıcı almadım
Bez olarak bn prima premium care aldım

Bizim kooooskoca bi alışveriş topiğimiz var Orda igne bile alsak paylaştık. Ben roxy aldım toz sabun yumusatıcı kullanmayacağım bez sleepy 1 2 3 4 numaralardan 200er adet civarı aldım zulaldım.

Bizim kooooskoca bi alışveriş topiğimiz var Orda igne bile alsak paylaştık. Ben roxy aldım toz sabun yumusatıcı kullanmayacağım bez sleepy 1 2 3 4 numaralardan 200er adet civarı aldım zulaldım.
Senin zula sağlam
Bn direk 2 no aldım bezi bakalım 4-8 kg miş
Bakalım ne olacak

Benim yine bağırsaklarım kaynaklı sanırım ya
7 hafta by bağırsaklarla nasıl geçecek acaba

3 gündür tuvalete çıkmadım
İlginç bi şekilde tuvaletim de yok ama
Ya bu dönem zaten kabızlık olurmuş da senin ki biraz fazla olmuş
Bağırsak çalıştıran ilaçlar var dr sorsana rahatlarsın en azından bn sorcsm bu gidişte

Ya bu dönem zaten kabızlık olurmuş da senin ki biraz fazla olmuş
Bağırsak çalıştıran ilaçlar var dr sorsana rahatlarsın en azından bn sorcsm bu gidişte
Probiyotik kullanıyorum işte
Kayısı yiyorum gğnde 2 kere
Bi kere zeytinyağı içiyorum bi kaşık
Ve nerdeyse sıvı besleniyorum
Daha canımı mı alacak
3 gün önce de duphalac içtim öyle çıkmıştım zaten
Benimde oyle oldu. Bugun ciktim. Cikinca bebek hareketlerini daha cok hissettim nedense
Allahım darısı başıma

Cok gecmis olsun insallah vaktinde saglikla gelir minik

Oglum su istedi babasi getirdi.bana küstü.. Affetmeyecem seni dedi ve uyudu..Az oncede uyanip sabaha kadar herseyi unuturum anne sen üzülme dedi geri uyudu çok anneci bu erkek çocukları ya
Hahah valla ya kiz da babaci olsun bari

Benim yine bağırsaklarım kaynaklı sanırım ya
7 hafta by bağırsaklarla nasıl geçecek acaba

3 gündür tuvalete çıkmadım
İlginç bi şekilde tuvaletim de yok ama
Bağırsaklar çalışmıyor demek benim 4 ve 5. Aylarda falan öyleydi 5 gün tuvalete çıkmadığım oluyordu. Kefir denedin mi her gün meyvenin yanına 1 bardak kefir iç ara öğün olarak benim şifam o ve yürüyüş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…