- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Amaan yol yordam bilmez insanlar belli ki hiç haz etmemSorma valla
İnşallah hamileyim diye bu kadar takmıştırım
Sonra düzelirim
Dur son gıcık olduğum şeyi de söyleyeyim
Bi akrabası var yine eşimin
Onun da çocuğu oldu
Daha büyük tabi
Her görüştüğümüzde lazım olan bi şey olursa bizdekilerden gönderirim diyor
İkinci el anlamında ama
İkinci elden rahatsız olmam da
Vereceksen ver yani ne sürekli iste benden diye söylemek diyesim geliyor
Minik doğanlara iyi bakılırsa daha iyi büyüyorlar gelişiyorlar irileri büyük diye umursamıyor çoğu insanHerkesin gelişimi farklı demek ki
Benim anamın genlerinden şişman bebek çıkmıyor
Doğduktan sonra ise birer tosbağayız
Tansiyon takibi yap düşebilir belkiKizlar ensemden gelen başagrisi var tansiyon normal midem bulaniyor.. sizce neden olabilir
Tansiyon normalse endişelenme canım. Dinlen. Uzan.Kizlar ensemden gelen başagrisi var tansiyon normal midem bulaniyor.. sizce neden olabilir
Ya benim ayı bebekliğim hala anlatılır. Sonra da annem diyo ki senin ayağın yere bastı sonra bir saniye durmadın asla.Oyyy tam tosuncuk yaa
Bol bol kendi memleketime götüreyimAmaan yol yordam bilmez insanlar belli ki hiç haz etmem
Sen uzak dur onlardan çocuğun o kültürü görmesin
Sen git bebeyi kv benzet olacak iş değil doğurana kadar bari aynanın önünden ayrılmaYa benim ayı bebekliğim hala anlatılır. Sonra da annem diyo ki senin ayağın yere bastı sonra bir saniye durmadın asla.Hala hiperaktif olduğumu düşünüyorum.
Nasip kader kısmetSen git bebeyi kv benzet olacak iş değil doğurana kadar bari aynanın önünden ayrılmabeben orta ayarda olsun harekette
Bnde de var bi tane yerinde duramayan bi uyurken duruyorabisi gibi olursa yandık double olcaklar
Oyyyy,tam mıncıklamalikmişsin o zaman da
Bahsettiğin kaısk ağrısı gibiyse evet yapıyor. Ben ondan anlyrumKizlar ya enfeksiyon boyle adet agrisi gibi de agri yapar mi ya ben anlamadim gecen hafta 2.5gun surdu bu sabah kalktim birsey yoktu wc ye gittim yattim yine adet agrisi gibi basladi otururken birsey yok yatinca oluyor
4200 de ben dogmusum tombalakBen de 3750 53 cm doğmuşum. Sonrası yok bende
Enfeksiyondan ben de çok korkuyorum su anda. Hamilelik öncesinde cok ilaç kullandım. Bobreklerimde taş vardı. Simdi enfeksiyon tekrarladı. Ama çoğu kadında oluyor anladığım kadarıyla hamilelikte.Kizlar eger enfeksiyon ciksa bile bu cok kotu bisey mi ya? Zaten vaginal antibiyotik ve progestan verdi ama bisey olur mu? Erken dogum vs? Ya da bebise bi zarari? Basindan gecen var mi acaba ben baya stres yaptim dunden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?