- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 30
- Konu Sahibi Summerwinter
- #1.781
Burası Aralık anneleri ama kızçeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar 9. haftadayım ben de 6.hafta da başladı bulantılar Premesis plus zencefilli vitamin verdi doktor güncel fiyatı 109 lira eczanede. İlk zamanlar işe yaradı ama şuanda sabah kusmalarını maalesef önlemiyor. Safrayı çıkarmadan normale dönemiyorum.Merhaba hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim bir haftadır bulantım ve hatta kusmam var. Doktor ilaç verdi 3 gündür kullanıyorum. Ama ilaç kullanmak da istemiyorum. Daha önce kusma için ilaç kullanan oldu mu bi şey olur mu acaba
nerden haberleri olmuş beta mi baktırmıştın ordaKızlarrr günaydııınnnn
sağlık ocağına gittiniz miii beni gebelik bildirimi için aradılar
Yok kız gebelik bildirimin düştü dedinerden haberleri olmuş beta mi baktırmıştın orda
Ne kadarlık bebek kuzumben ne zaman dogurucam bilmiyorum cok badireler atlattigim icin korkular var Rabbim nasip eder ins gorurum hesaba gore aralik cikiyor bakalim insss
7 haftaligin yanina gunler 7+1. 7+2 olarak mi hesaplaniyo? 7+7 olup sonraki gun 8+1 mi oluyor.cumartesi 7+4se bugun 8+1 mi olurNe kadarlık bebek kuzum
Bişi olmaz Allah’ın izniyle
Bide sürekli bebekleri göremiyoruz ya insanın aklı kalıyo
Hareket etseler az içimiz rahat edecek
Evet bebeğim 7 haftalığın yanına günler gelince 7+1 7+2 7+3 bir sonraki hafta oluyo yani 8 haftalıksın hayırlısıyla7 haftaligin yanina gunler 7+1. 7+2 olarak mi hesaplaniyo? 7+7 olup sonraki gun 8+1 mi oluyor.cumartesi 7+4se bugun 8+1 mi olur
bilemiyomki ben eger oyleyse 8e girdik insallah
ben de bildirmedim hemen de bildiresim gelmiyodu ama bakalm nasil olcak daha ilk defa bugun gitcem 7+0Yok kız gebelik bildirimin düştü dedi
Zaten gitmek gerekiyo normalde aşılar için felan ama gidememiştim iyi de oldu
Vallaa ben her gebelikte yapılıyor biliyorum canım amaben de bildirmedim hemen de bildiresim gelmiyodu ama bakalm nasil olcak daha ilk defa bugun gitcem 7+0
ilkinde tetanoz asisi olmuştum bunda yapmazlar dimii
Ay hic guzel bi haber vermedin kınıyorum seniVallaa ben her gebelikte yapılıyor biliyorum canım ama
Oda acıtıyormuş biraz sonrasında öyle diyolar
40. haftasini da gorururum inssEvet bebeğim 7 haftalığın yanına günler gelince 7+1 7+2 7+3 bir sonraki hafta oluyo yani 8 haftalıksın hayırlısıyla
7+6 olunca ertesi gün 8+0 oluyo yani 9 haftaya girmiş oluyosun
Kız napim gerçeklerAy hic guzel bi haber vermedin kınıyorum seni
biraz agri yapiyodu sanki cok hafif.
neyse basa gelen cekilir
Hoşgeldiniz❤. Tabiki ekleyelim. Son adet tarihi? Yaşadığınız il? Keseyi kap atışını gördünüz hafta gün şeklinde tarih? Kaçıncı çocuk bul bilgileri verin lütfenBeni de ekler misiniz?
Yaş 28
Beklenen doğum tarihi 21 kasım
Evet sistemlerine düşüyor canim. Gittim bendeKızlarrr günaydııınnnn
sağlık ocağına gittiniz miii beni gebelik bildirimi için aradılar
Kuzum programlar var ordan hafta bi takip edebilirsin. Happymom, dr banuciftci. Güzelbunlar tavsiye ederim7 haftaligin yanina gunler 7+1. 7+2 olarak mi hesaplaniyo? 7+7 olup sonraki gun 8+1 mi oluyor.cumartesi 7+4se bugun 8+1 mi olur
bilemiyomki ben eger oyleyse 8e girdik insallah