- 4 Şubat 2021
- 490
- 308
- 33
- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.601
Arkadaslar yaa,hamilelik belirtileri azalan var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beeen , gögüs ağrım fln kalmadı hiç kasık ağrım da . Maşallah diyeyim de kendimeArkadaslar yaa,hamilelik belirtileri azalan var mi?
Ya normal mi peki.benimde gogsum dolgunlasmisti uc kisimlarina dokunamiyordum bile.ama su an hic bisey yok☹azalmasi bitmesi normalmi acabaBeeen , gögüs ağrım fln kalmadı hiç kasık ağrım da . Maşallah diyeyim de kendime
Normaldir diye düşündüm ben umarım öyledirYa normal mi peki.benimde gogsum dolgunlasmisti uc kisimlarina dokunamiyordum bile.ama su an hic bisey yok☹azalmasi bitmesi normalmi acaba
Ayrica evet masallah diyelimbende hic belirtim yok demistim sonra mide bulantisindan kafami kaldiramamistimBeeen , gögüs ağrım fln kalmadı hiç kasık ağrım da . Maşallah diyeyim de kendime
Evet evet hemen belli ediyor böyle bşey söyledktenn snraAyrica evet masallah diyelimbende hic belirtim yok demistim sonra mide bulantisindan kafami kaldiramamistim
Evet bugün unuttum hamile olduğumuArkadaslar yaa,hamilelik belirtileri azalan var mi?
yaaa,genelde vucut alisinca belirtiler de azalirmis deniyor ama gogus dolgunlugu falan azalindlca endise ettim.insallah yarin artar tekrarEvet bugün unuttum hamile olduğumu
Hiç takma kuzum ara ara gelir gider belirtiler.yaaa,genelde vucut alisinca belirtiler de azalirmis deniyor ama gogus dolgunlugu falan azalindlca endise ettim.insallah yarin artar tekrar
Evet canım bende baktım çok pahalı valla trendyola bakmamıştım ama orayada bakayım çok sağolNobbystar bebek anı albümü diye geçiyor, trendyoldan almıştım uygun fiyatı da canım.. farklı markalarında var ama kimi çok pahalı kiminin icin de çoğu sayfa yazı alanları için ayrılmış
kesinlikle hamile oldugumu unutmama izin vermiyor bedenim hiç bir şekilde belirtim azalmadı hala mide bulantılarım devam ediyor halsizlik yorgunluk elim ayagım titriyor kasık agrılarım var ve bazen yanıyor...Arkadaslar yaa,hamilelik belirtileri azalan var mi?
bende zaten cok bi belirti olmamisti da.mide bulantisi cok fena.bayagi siddetli geciyirmus sizin.hala da devam etmesiAllah yardimciniz olsuninsallah sizinki de bizim gibi belirti olmayan ya da azalanlarinki de normaldir.....mide bulantisi icin ilac kullandiniz mi pekikesinlikle hamile oldugumu unutmama izin vermiyor bedenim hiç bir şekilde belirtim azalmadı hala mide bulantılarım devam ediyor halsizlik yorgunluk elim ayagım titriyor kasık agrılarım var ve bazen yanıyor...
Hoş geldiniz, sağlıkla gelsin minnoş. Cihaza bağlı birazda bebeğin pozisyonuna inşallah öğrenirsinizBenide ekleyin kizlar
Sat:17.03.2021
Yaş 33
İkinci bebişim olacak inşallah
En son 7. Haftasında gitmiştim kontrole 9 Haziran'da tekrar gideceğim
Cinsiyet belli olurmuki oğlumda 16. Haftada söyledi doktor ama 6 sene oldu o günden bu güne biraz ilerlemistir belki teknolojide daha erken öğrenirim inşallah:)
Evet bunlarda çok güzel oluyor canim, güzel anılar biriktirelim insallah❤Summerwinter bende aldım canım hepsiburada sitesinden birde anı kartı aldım
Teşekkürler sağlıklı olsunda önemli olan o ama insan yinede merak ediyor işte ogrenirsem yazarımHoş geldiniz, sağlıkla gelsin minnoş. Cihaza bağlı birazda bebeğin pozisyonuna inşallah öğrenirsiniz
Bazilari azaliyor bazi yeni belirtiler ekleniyor Tiksinmem bulantim devam ediyor. Ilac ictigim surece iyiyim. Agri yorgunluk uyku hali tansiyon dusuklugu de devam. Olacak bunlar her sey bebisler icinArkadaslar yaa,hamilelik belirtileri azalan var mi?
Insanin kendi kendine nazari degiyorEvet evet hemen belli ediyor böyle bşey söyledktenn snra