- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.621
H Hayatsizeguzel nerdee bende tavan ypmis. Sadece bulanti olsa opup basima koycam. Bir kutu aspirini agzimda eritmis giniyim + agzim cesme gibi bas agrisi halsizlikte cabasi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sağ salim kucağımza alalım inşallahhhEvet bunlarda çok güzel oluyor canim, güzel anılar biriktirelim insallah❤
Summerwinter canım benim cinsiyeti erkek... öğrendik 12+4 de 2 ciye erkek annesi oluyorum insallahHemen ekliyorum kuzummm
Oyyy sağlıkla gelsin oğlusun inşallah kuzummmm ilk cocugunun cinsiyeti neydiSummerwinter canım benim cinsiyeti erkek... öğrendik 12+4 de 2 ciye erkek annesi oluyorum insallah
Canım ben 4 tane erkek annesiyim artık ..Oyyy sağlıkla gelsin oğlusun inşallah kuzummmm ilk cocugunun cinsiyeti neydi
Seninde çok tatlı gelinlerin olur yavruuumm❤ 2 cennette yavrun var benim gibi..allahım sağ olan bebislerine can sağlığı versin kuzummCanım ben 4 tane erkek annesiyim artık ..
Ilk cocugumda erkekti (ölen)
Ikinci sağ oda erkek ...
Üçüncü de erkekti (düşen)
Şuandaki de erkek
Ben kız annesi olamıyorum.
Benimde 45,20 ng/ml yazıyor canim.. Doktorum tüm genel testi yorumlamıştı normal demişti.. senin kaç çıktı doktorun ne yorum yapti2li tarama testi yaptıran var mi kızlar. Benim biraz riskli çıktı. Free beta hcg kaç çıktı yaptıranlar cevaplayabilir mi acaba.
Amin canimmm çok teşekkür ederim...Seninde çok tatlı gelinlerin olur yavruuumm❤ 2 cennette yavrun var benim gibi..allahım sağ olan bebislerine can sağlığı versin kuzumm
Gözün aydın canım Sağ salim kucağına alırsın inşallahhSummerwinter canım benim cinsiyeti erkek... öğrendik 12+4 de 2 ciye erkek annesi oluyorum insallah
Amin canimmm cok teşekkür ederimm hepimiz inşallahGözün aydın canım Sağ salim kucağına alırsın inşallahh
Ahh bazen öyle oluyor, çikolata yiyorsun bu seferde kıpır kıpır oluyor yine olmuyorSummerwinter
Ama nasıl inatçı bir bilsen saatlerce önünü dönmedi 2 li taramayı 3 saatte yaptık..
Yok Nelere neler yaptık doktorlar birr türlü dönmedi yüzünü...
Yok benim ki bi döndü arkasını küstü yemin ederim neler neler yedim yok .. girdimizde iyidi herşeyine bırakıldı. Tam ikili tarama yapılacak bi döndü arkasini tövbe bir daha yüzünü dönmedi..Ahh bazen öyle oluyor, çikolata yiyorsun bu seferde kıpır kıpır oluyor yine olmuyor
Ahahah yerimmm yaaa❣Yok benim ki bi döndü arkasını küstü yemin ederim neler neler yedim yok .. girdimizde iyidi herşeyine bırakıldı. Tam ikili tarama yapılacak bi döndü arkasini tövbe bir daha yüzünü dönmedi..
Yaaa 2li trama da beta 50 altı olunca erkek üstü olunca kız diye bi hurafe varmışş duydunuz muu sizde. Benm 154 çıktıBenimde 45,20 ng/ml yazıyor canim.. Doktorum tüm genel testi yorumlamıştı normal demişti.. senin kaç çıktı doktorun ne yorum yapti
Birde şunu belirteyim. BU testler olasılık kuzum, illaha bebekte bir sey olacak.diye bir durum yok. Ölçümleri iyi ise sorun yoktur.. zaten doktorun şüphe ederse amniyosentez yapar..
ben gene dedim bu kız yani çok nazlı ama nerdeeAhahah yerimmm yaaa❣
Hurafedir ins yoksa kızım bir erkek bebiş olurYaaa 2li trama da beta 50 altı olunca erkek üstü olunca kız diye bi hurafe varmışş duydunuz muu sizde. Benm 154 çıktı
Nazlı bir oğlun olacak akıllı uslu ❤ben gene dedim bu kız yani çok nazlı ama nerdee
hayirli evlat olsun ..Nazlı bir oğlun olacak akıllı uslu ❤