- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.561
Benim hala oluyor ara ara, kasiklarimda belimdeKizlar merhaba 10. Haftanın içerisindeyim ara ara kasiklarimda agrilarim oluyor size de oluyor muydu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hala oluyor ara ara, kasiklarimda belimdeKizlar merhaba 10. Haftanın içerisindeyim ara ara kasiklarimda agrilarim oluyor size de oluyor muydu?
Zıbın içinde pek belli olmaz ordan yırtarsında toka papyon işleri tehlikeBende kızım olacak diye 3 5 pembe zıbın aldim, değiştirse çok pis üzülürüm
Belinde ki ağrı böyle belin tutulur yürüyemezsin bacaklarına vurur öyle mi . Adet olurken ki gbi miBenim hala oluyor ara ara, kasiklarimda belimde
Ahahah yok daha onlara girişmedimZıbın içinde pek belli olmaz ordan yırtarsında toka papyon işleri tehlike
Evet kuzu sürekli değilde ara ara belim ağrıyor, sırtıma yastık koyarak yatıyorum.Belinde ki ağrı böyle belin tutulur yürüyemezsin bacaklarına vurur öyle mi . Adet olurken ki gbi mi
Hangisi kuzum yani adet gbi mi ilk söyledğim gibi mi. Ben geçen perşembeden beri zor yürüyrum da aynı mı diyr merk ettimEvet kuzu sürekli değilde ara ara belim ağrıyor, sırtıma yastık koyarak yatıyorum.
Adette hiç belim ağrımaz kuzum bilmiyorum onu. Bu böyle çok sandalyede filan otursam oluyor, belim kopacsk gibi bacağıma vuruyorHangisi kuzum yani adet gbi mi ilk söyledğim gibi mi. Ben geçen perşembeden beri zor yürüyrum da aynı mı diyr merk ettim
Yaa aynı benmde bacaklarıma vuruyor . Ben ne oturablyrum ne yürüyeblyrum daha öncede oldu gece acilde iğne yaptrdm o zaman düzelmşti şmdi öyle bi ihtimal de yok parol attım banamısın demedi. Doktor dinlen sıcak tut dedi inşallah geçerAdette hiç belim ağrımaz kuzum bilmiyorum onu. Bu böyle çok sandalyede filan otursam oluyor, belim kopacsk gibi bacağıma vuruyor
Ay geçmiş olsun kuzum, Benim daha ilaclik bi durum yok, belime yastık koyarak oturuyorum yatıyorum geçiyor. Bi kaç gün sonra yine oluyor.Yaa aynı benmde bacaklarıma vuruyor . Ben ne oturablyrum ne yürüyeblyrum daha öncede oldu gece acilde iğne yaptrdm o zaman düzelmşti şmdi öyle bi ihtimal de yok parol attım banamısın demedi. Doktor dinlen sıcak tut dedi inşallah geçer
Çok sağol canm sana da geçmiş olsun. Sıcak su torbası koysam olur mu ki , bazı yerlerde iyi değil diye okdum ama dr sormyı unutmşmAy geçmiş olsun kuzum, Benim daha ilaclik bi durum yok, belime yastık koyarak oturuyorum yatıyorum geçiyor. Bi kaç gün sonra yine oluyor.
Bebişin sağlıkla gelsin yeterki gerisi halledilir. Yanlış hatırlamıyorsam okuduklarımdan senin bir oğlun var tekrar erkekse kıyafetten yana çok rahat edersin tecrübeyle sabit. Kızın olursada hiç uğramadığın reyonların kombin yapa yapa tadını çıkartırsın. İkiside güzelAhahah yok daha onlara girişmedim
Benimde adet olacakmışım gibi karnım ağırıyor kasıklarım ağırıyor. Ama normalmişKizlar merhaba 10. Haftanın içerisindeyim ara ara kasiklarimda agrilarim oluyor size de oluyor muydu?
Sıcak su torbasını karnına ve beline değil de ayaklarına koyabilirsin. Karın ve bel çok tehlikeli. Sıcağın etkisiyle rahim içi kanamaya sebep olabiliyor.Çok sağol canm sana da geçmiş olsun. Sıcak su torbası koysam olur mu ki , bazı yerlerde iyi değil diye okdum ama dr sormyı unutmşm
Valla anca girebildim gordum kuzum 2 gun sonra ikili test icin randevum var ogrenirim diye umut ediyorum@aryemus17 @06mucize @pembe kurdeleli @Busra173290 @sahgaminze @melmus19 @Alisa35 @berlin8982 @yellowaseline @sed106 @Lavinya3458 @Tugceee_ @mrvdrars @Lalaland066 @Beyazl @madamma L LadyVet @Simurgh83 @cileksuyu7890 @smma @eDLaM @demede @nazelinnn @oglak85 @egeincisi28 @Mucitpanda Titi18 @Golldd @demet_84 @Sevme26 @gnsss @ankakus @BusraFati canlar siz bebişlerin cinsiyetini öğrendiniz mi
TeşekkürlerYazar ben yazdırıyorum.
Ne kadar ücret ödediniz acabaYazar ben yazdırıyorum.
Tesekkurederim icim rahatlatınizBenim hala oluyor ara ara, kasiklarimda belimde
Yok kuzum ilk bebegim olcak nasip olursa. Ekim ayinda 16 haftalıkken gebeliğim sonlandırıldı cinsiyeti erkekti. Belki ondan bahsederken öyle anlamışsındır sen.. O bebeğime 1 parca bile bisey almamıştım bu sefer cinsiyeti öğrenince almaya başladım ❣Bebişin sağlıkla gelsin yeterki gerisi halledilir. Yanlış hatırlamıyorsam okuduklarımdan senin bir oğlun var tekrar erkekse kıyafetten yana çok rahat edersin tecrübeyle sabit. Kızın olursada hiç uğramadığın reyonların kombin yapa yapa tadını çıkartırsın. İkiside güzel