- Konu Sahibi Summerwinter
- #3.541
Canim sanirim yanlis gormusum cikmamis beklemeye devam zaten yaptirsammi diye cok kararsizdim insallah kotu bise cikmaz da ben cok evhamliyimPDF OLARAK İNDİR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sanirim yanlis gormusum cikmamis beklemeye devam zaten yaptirsammi diye cok kararsizdim insallah kotu bise cikmaz da ben cok evhamliyimPDF OLARAK İNDİR
Aynen ben gittiğimdede 3lü yapalım dedi ama 2li giibi keisn sonuç vermiyomuş
Amin inşallah.hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallahTeşekkürler inşallah Takvimlere falan bakmamıştım. Rabbim gönlümüze göre nasip etti sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Sizin de gönlünüzdeki olur umarım
Geçti artık herlade 14haftaya girdik ne gelirse rabbimden dediğin giibi onlardında garantisi yok hayırlısı olsun rabbim bizden daha iyiisni bilirYani ben de ilk dediğinde araştırdım kimisi 2 li daha iyi diyor kimisi 4 lü daha iyi diyor net bir şey yok. Ama sonuçta 2 li de 2 şeye bakıyorlar 3 lü de 3, 4 lü de de 4 şeye bence daha kapsamlı gibime geliyor. Zaten 2 li de olsa 4 lü de olsa hiçbirinin kesin sonucu yok. Ama senin aklında soru işareti kalacaksa başka bir yere gidip 2 li yaptır için rahatlar
Burnunun göz ile arasında burnuna denk gelen yerde mavili yeşilli bir damar var. İki oğlumda da var. Bilekteki damar gibi ince bir çizgi.Damar dediğiniz nasıl birşey ya anlamadım
Yazar ben yazdırıyorum.Saglik ocagi prilam yazar mi doktor kontrolume cok var
Canim hangisi daha iyi bilmiyorum ama en onemlisi detayli ultrason diye biliyorum detayli ultrasonumda ozelde iyi bi doktora gidecem insallah hepimiz saglikla kucagimiza alirizYani ben de ilk dediğinde araştırdım kimisi 2 li daha iyi diyor kimisi 4 lü daha iyi diyor net bir şey yok. Ama sonuçta 2 li de 2 şeye bakıyorlar 3 lü de 3, 4 lü de de 4 şeye bence daha kapsamlı gibime geliyor. Zaten 2 li de olsa 4 lü de olsa hiçbirinin kesin sonucu yok. Ama senin aklında soru işareti kalacaksa başka bir yere gidip 2 li yaptır için rahatlar
Detayli usg ikili testte falanda mi cikmamis ay basimiza oyle bise gelmez umarimKızlar cinsiyet olayına erken çok takılmamak gerek. Benim ikinci oğluma doktorum çok hareketli erkek olabilir ama bu haftalarda çok yanılma oluyor kendini kaptırma kordonla karıştırma çok olabiliyor dedi. Ben 16 da %90 erkek diyerek öğrendim. Nette bir bakarsanız eğer o kadar çok haftalarda değişim olabiliyor ki bebek açılarına göre. İlerleyen haftalar idealdir. Erkek denincede yanılma payı oluyor. Annemin komşusuna doğum yapana kadar erkek deyip kızı olmuştu. Mavi giysilerle çıkmıştı hastaneden.
Bence erkek kuzum, bekleyip görücezDemi . Fotoğraftki de pipi dedi söylemesi ayıp doktr. O fotoğrafı göstrdm buna bakıp erkek demiştnz dedm evet bunu görsem direk erkek derim dedi. E dedm acaba kordon yada başka bişey mi olamaz dedi. İyice
Devlet hastanesine gidiyordu hatta eşi erkek diye bebek hastaneye almaya gidiyormuş kızı oldu diye almamış tek dönmüşler hastaneden. Çok üzülmüştüm. Beşiğine kadar maviymiş. Annemler kız kıyafetleri almışlardı.Detayli usg ikili testte falanda mi cikmamis ay basimiza oyle bise gelmez umarim
Evet talihsizlik olmus bende oyle olan bi kac kisiyi duydum da insallah bizler olmayiz dusunsene butun hazirligi yap rengini falan sonra pat cinsiyeti farkli degisik bi durumKızlar cinsiyet olayına erken çok takılmamak gerek. Benim ikinci oğluma doktorum çok hareketli erkek olabilir ama bu haftalarda çok yanılma oluyor kendini kaptırma kordonla karıştırma çok olabiliyor dedi. Ben 16 da %90 erkek diyerek öğrendim. Nette bir bakarsanız eğer o kadar çok haftalarda değişim olabiliyor ki bebek açılarına göre. İlerleyen haftalar idealdir. Erkek denincede yanılma payı oluyor. Annemin komşusuna doğum yapana kadar erkek deyip kızı olmuştu. Mavi giysilerle çıkmıştı ha
Devlet hastanesine gidiyordu hatta eşi erkek diye bebek hastaneye almaya gidiyormuş kızı oldu diye almamış tek dönmüşler hastaneden. Çok üzülmüştüm. Beşiğine kadar maviymiş. Annemler kız kıyafetleri almışlardı.
Bende kızım olacak diye 3 5 pembe zıbın aldim, değiştirse çok pis üzülürümTabi çok kötü bir durum kızında olsa oğlunda olsa senin ama ona hazırlıyorsun kendini. Pembe gibi mavi gibi net renkler alıyoruz. Ben bunu duyduktan sonra oğluma turuncu yeşil sarı kıyafetlerde alıyordum
Orası öyle canım hepimizin ki inşallahAh o zaman, öyle oluyor canim geçmiyor.. bebiş sağlıklı olsunda ❣
Evet canmKizlar merhaba 10. Haftanın içerisindeyim ara ara kasiklarimda agrilarim oluyor size de oluyor muydu?
Tesekkurler canimEvet canm