- Konu Sahibi Summerwinter
- #2.341
Simdi yok kanama zaaten akintiyla beraber az bi sekilde gelmisti.doktoruma da ulaşamadım insallah telefonunu açar da iyi seyler söyler biraz rahatlarimCanım merhaba ne yaptın bir problem yoktur umarım ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi yok kanama zaaten akintiyla beraber az bi sekilde gelmisti.doktoruma da ulaşamadım insallah telefonunu açar da iyi seyler söyler biraz rahatlarimCanım merhaba ne yaptın bir problem yoktur umarım ...
Niyeki ben hep devit içiyorum. Damla formu öneriliyor doktorlar tarafından.Birde hem doçent hem uzman bir dr gittim yakın zamanda hement deviti kes bunu çöpe at dedi bilginiz olsun kızlar
Ben de gebeliğinin basından beri devit kullanıyorum 9 damla. Doktorum riskli gebelik uzmanı o istediği için kullanıyorum. Her doktor farklı yorumluyor benceBirde hem doçent hem uzman bir dr gittim yakın zamanda hement deviti kes bunu çöpe at dedi bilginiz olsun kızlar
Bende skntılı gebelik geciriyorum da bulantı inş ilaçtan degil bebektendir diyorum. Nedense hep belirti arıyorum. Biliyorum her gebelikte bulantı olcak diye bişey yok ama düşünüyor işte insan :)Ben ilk öğrendigimden beri 100 mg günde 3 agızdan alıyordum birde devit 3 aşırı mide bulantım vardı.Sonra özel bir dr gittim benim 13 yıl sonra oldugu için geçmişte 2 gebelik kaybım oldugu için riake atamam dedi ve 200 mg 2 şer vajünadan verdi ilk koydum yarım saat sonra bir agrı bacaklarıma kadar çok korktum sabahta kanamam oldu dr aradım panik yapma agızdan al dedi 6 saat arayla şuan öyle devam ediyorum bebiş iyi çok şükür ama bulantılarm var iştahsızlık var
umarım canım dikkat et lütfen yorma kendini...Simdi yok kanama zaaten akintiyla beraber az bi sekilde gelmisti.doktoruma da ulaşamadım insallah telefonunu açar da iyi seyler söyler biraz rahatlarim
Progestan kullandım bir kutu. Fazla ayakta kalmamaya çalıştım.Kanama alanının küçülmesi için dr unuz herhangi bişey önerdimi. İğne ilaç vs?
Gebelik öncesi gittiğim doktor da d vitaminini hamile kaldıktan bir süre sonra bırak demişti.Birde hem doçent hem uzman bir dr gittim yakın zamanda hement deviti kes bunu çöpe at dedi bilginiz olsun kızlar
Bu sabah pembe Bi leke geldi silince çok heyecanlandım ya ne yapmalıyımKuzum iki gün geçti diyorsun.umutlandirmak istemem ama mucizeler hep beklemediğimiz anda gelir.bir sene uğraşmıştım oğlumda herkes rahmin filmi çektirdikten sonra hamile kalır ( hatta filmi çektikten sonra hemşire bu ay hamile kalma ihtimali yüksek demişti) bende o zaman bile olmadı.allahim büyüktür ne zaman dilerse o zaman olur ama benim oğlum tamamen düşünmeyi bıraktığım zamanda geldi çok şükür.bu üçüncü hamileliğim normalde Kasım annesi olacaktım ve meleğimi 5 haftalıkken kaybettim ama üstüne hiç adet görmeden hamile kaldım.sen içini ferah tutu ve sadece güven
Bu sabah test yaptınız miBu sabah pembe Bi leke geldi silince çok heyecanlandım ya ne yapmalıyım
Hayır daha yapmadım belki kanama olur diyeBu sabah test yaptınız mi
Bence bugün bekle baslamazsa adetin yarın direk sağlık ocağında kan tahlili ver.Bu sabah pembe Bi leke geldi silince çok heyecanlandım ya ne yapmalıyım
Inş güzel haberler verirsin bizlereHayır daha yapmadım belki kanama olur diye
Aynen ben de öyle yapacağım rabbim herkesin gönlüne göre versinBence bugün bekle baslamazsa adetin yarın direk sağlık ocağında kan tahlili ver.
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinInş güzel haberler verirsin bizlere
Ben günde 3 kullanıyorum ama mide bulantım yok. Zaten fitilin yan etkisi olmaz. İçseydiniz belki derdim. Sizinki hamilelikten. Ben de hamileyim ama herkeste bulantı olmuyor zaten.Ben kullanıyorum iki defa. Sizde de bulantı yapıyor mu? Yoksa bnm bulantım hamilelikten mi
Aaa transfer sonrası benim de burnum kaşınıyordu. Ama tesadüf diyordum. Ki hâlâ öyle düşünüyorum. Hamilelikle alakası yoktur herhalde yaBir de çok ilginçtir burnum feci kaşınıyor sanki üstün de karınca geziyor gibi bunu yaşayan da varmış
Amin inşallah.inşallah güzel haberler alırsınAynen ben de öyle yapacağım rabbim herkesin gönlüne göre versin
Cok gecmis olsun kuzum bakamadim kac gundur hic bir sorun olmadan atlatacaksin insallahKızlar bu arada dün covid testi verdim pozitif çıkmışım.. hemen doktorum olsalar ıgneye başlattı. C vitamini d vitamini çinko omega folik asit bunları kullanıyorum..
Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı baş ağrısı hapşırma bu şekilde geçiyor 2 gündür. Dilerim bebiş ve ben bu süreci sağlıkla atlatırız. Dilerim hiç biriniz bu illetle temas etmezsiniz ❤
Kuzum ben de oyleyim cok siskinim kabizlik var cikamiyprum tuvalete doktor kayisi ve sicak su olayini soylemisti. Gaitada gizli kan baktilar pozitif cikti ben de hatta korktum nolucak diye kabizligin var hemoroidde bile kan cikar demisti doktor. Eger siyah gibi hatta simsiyah degilse endiselenme demisti.Yaa çok kötü demi. Ikınmıyorum bile Ama sert olduğundan kanatıyor galiba
Bugün ilk defa oldu çok korktum
Sagol canim Allah razı olsun doktoruma ulasamadim da hemireye ulastim o da kanama devam etmiyosa birsey olmaz dedi bakalim yarin ararim tekrarumarım canım dikkat et lütfen yorma kendini...