- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #13.381
Ayyy inşallah nazlı olacak heralde kızımTelaşlanmayın cidden sorun yok bugün tık tık burdayım diyecek size ben de hissetmiyorum dünden beri bakalim bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah nazlı olacak heralde kızımTelaşlanmayın cidden sorun yok bugün tık tık burdayım diyecek size ben de hissetmiyorum dünden beri bakalim bekliyorum
bayram olunca aktarılmıyor mu? öncesini almak lazım o zaman 36. hafta bana da kurban bayramına denk geliyor . 35. haftaya kadar çalışır alayım o zaman bende vakti gelince:)Seninle haftamiz aynıymış, ben de izne ayrılınca beyran başlıyor ama olsun napalim çalışsak da bi faydası olmaz onun, idari izin olduğu için. Ben buradan sormuştum 24+0 da oluyor demişlerdi ama doktora bir soracağım yine de.
birde mesela 36ncı hafta bayramın sınuna denk gelşyo cuma.37. haftaya kadar çalışır alınca 37 +0 a kadar calışmak lazım dimi? o Azaman bayram var diye 4 hafta aktarıyoruz 5 hafta olmuyor yani? o zaman ben hic almam 35. e kadar çalşabilir alırım napayımbayram olunca aktarılmıyor mu? öncesini almak lazım o zaman 36. hafta bana da kurban bayramına denk geliyor . 35. haftaya kadar çalışır alayım o zaman bende vakti gelince:)
Benim de aynı.Oyüzden sabah en erken saatte gitmek gerekiyor hastaneye. Benim tansiyonum düşüyor midem bulaniyor uzun süre aç kalınca
Bana arka duvara yerleşmiş dedi bu gittiğimde ama bir sey fark ediyor mu ön arka bilmiyorum onemsememistim sen diyince aklıma geldicanımm plasentanın yukarı cıkmasına cok sevindim . peki yerleşim yeri olarak rahimin ön duvar arka duvar gibi bişi dedi mi?
aralarındaki kilo farkıda azalmış mis gibi
rahim kısalmasına sen diyordun zaten cok hareket ettim diye dikkat et kuzum ilaçlarını da kullanınca bişeycik olmaz inş
fark etmiyor canım . ben plasentası asagıda olanların nereye yerleştirgini merak ettigim için sordum :)Bana arka duvara yerleşmiş dedi bu gittiğimde ama bir sey fark ediyor mu ön arka bilmiyorum onemsememistim sen diyince aklıma geldi
Rahim agzi ile plesantaya 6.4 dedi mesafeye benm de su an icin normal dedi takip etmek için ölçüp not alıyorum dedi büyüdükçe yukarı çıkacağını söyledi doktorum. Ve tam 5hafta sonra çağırdı arada da detaylı ultrason olacak
sana da başta asagıda mı demişlerdi plasentayaBana arka duvara yerleşmiş dedi bu gittiğimde ama bir sey fark ediyor mu ön arka bilmiyorum onemsememistim sen diyince aklıma geldi
Rahim agzi ile plesantaya 6.4 dedi mesafeye benm de su an icin normal dedi takip etmek için ölçüp not alıyorum dedi büyüdükçe yukarı çıkacağını söyledi doktorum. Ve tam 5hafta sonra çağırdı arada da detaylı ultrason olacak
Yok ilk defa yorum yapti daha önce dememişti bir şeysana da başta asagıda mı demişlerdi plasentaya
Merhaba bizim cinsiyetimiz de belli oldu kız geliyormuş. Fırfırlı puantiyeli kıyafetlere balıklama dalasım var
eger o an agzınıza bişi atmazsanız. mide asiti kusuyorsunuz. ben ilk kustugumda turuncu sarıydı hatta eşime dedim ben dün portakal mı yedim diye. o söyledi bu bşldigin mide asidi diye . ilkinde fark etmedim ama sonrakilerde o mide asiti cıkarken tüm bıgazımı yaktı cok dikkat edin hemen agzınıza bişi atın :)Benim de aynı.
sabah uyanınca mide yanması başlıyor bende. Yemek borusu kavrulmaya başlıyor. Hemen bir şeyler atıştırmazsam midem bulanmaya başlıyor.
pazartesi tiroid için kan vermeye hastaneye gidicem erkenden. Nasıl dayanıcam o kadar yola o saate kadar aç karnına bilmiyorum.
Evet kuzu ya hiç durmadım son zamanlarda yatmaktan canım sıkıldı artık. Bi kere de fitili almayı unutmuşum muhtemelen onun da etkisi var.canımm plasentanın yukarı cıkmasına cok sevindim . peki yerleşim yeri olarak rahimin ön duvar arka duvar gibi bişi dedi mi?
aralarındaki kilo farkıda azalmış mis gibi
rahim kısalmasına sen diyordun zaten cok hareket ettim diye dikkat et kuzum ilaçlarını da kullanınca bişeycik olmaz inş
Çok ciddi derecede kusma fobim var. gece uyumadan önce mide asidini yatıştıracak şeyler yesem sabah rahat eder miyim ki acabaeger o an agzınıza bişi atmazsanız. mide asiti kusuyorsunuz. ben ilk kustugumda turuncu sarıydı hatta eşime dedim ben dün portakal mı yedim diye. o söyledi bu bşldigin mide asidi diye . ilkinde fark etmedim ama sonrakilerde o mide asiti cıkarken tüm bıgazımı yaktı cok dikkat edin hemen agzınıza bişi atın :)
Ben de bazen 1&2 gun hissetmiyorum sonra tekmeyi yiyorum canim.cok kicukler daha yerleri degistikce hissetme durumu degisiyordur.Perşembe günü amniyosentez yaptırdım sonrasında kontrol etti yine drum Bi sorun yoktu. Akşamına da bebeğimin hareketlerini hissettim gayet iyiydi ama cuma günü yani dün çok ufak 1 2 hareket hissettim Bi daha yok. Bugün saat kaç oldu hala hissedemiyorum napıcam çok tedirgin olmaya başladım. Haftamız daha erken ama baya hissediyordum hareketlerini
Teşekkür ederimmm inşallah hepimizin❤❤Maşallah prensesini Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Ufak ufak biraz hissettim rahatladı içimBen de bazen 1&2 gun hissetmiyorum sonra tekmeyi yiyorum canim.cok kicukler daha yerleri degistikce hissetme durumu degisiyordur.
inş yukarı cıkmıştır cnm . benim plasanta ön duvar diye not etmişler . hareketlerini az hissedebilirmişim :)Evet kuzu ya hiç durmadım son zamanlarda yatmaktan canım sıkıldı artık. Bi kere de fitili almayı unutmuşum muhtemelen onun da etkisi var.
Arka duvarda dedi plasenta için. Bebekleri de göbek deliği çevresinde hissediyordum 4-5 gündür çok aşağıda hissediyorum kafaları oradaymış. Hala aşağıdalar sorun olmaz dedi ama tedirginim yine.
Darısı başına inşallah senin plasenta da yukarı çıkmış olsun bu gidişinde