2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Seninle haftamiz aynıymış, ben de izne ayrılınca beyran başlıyor ama olsun napalim çalışsak da bi faydası olmaz onun, idari izin olduğu için. Ben buradan sormuştum 24+0 da oluyor demişlerdi ama doktora bir soracağım yine de.
bayram olunca aktarılmıyor mu? öncesini almak lazım o zaman 36. hafta bana da kurban bayramına denk geliyor . 35. haftaya kadar çalışır alayım o zaman bende vakti gelince:)

bayram olunca aktarılmıyor mu? öncesini almak lazım o zaman 36. hafta bana da kurban bayramına denk geliyor . 35. haftaya kadar çalışır alayım o zaman bende vakti gelince:)
birde mesela 36ncı hafta bayramın sınuna denk gelşyo cuma.37. haftaya kadar çalışır alınca 37 +0 a kadar calışmak lazım dimi? o Azaman bayram var diye 4 hafta aktarıyoruz 5 hafta olmuyor yani? o zaman ben hic almam 35. e kadar çalşabilir alırım napayım 😂🤣👼🏻

Oyüzden sabah en erken saatte gitmek gerekiyor hastaneye. Benim tansiyonum düşüyor midem bulaniyor uzun süre aç kalınca
Benim de aynı.
sabah uyanınca mide yanması başlıyor bende. Yemek borusu kavrulmaya başlıyor. Hemen bir şeyler atıştırmazsam midem bulanmaya başlıyor.
pazartesi tiroid için kan vermeye hastaneye gidicem erkenden. Nasıl dayanıcam o kadar yola o saate kadar aç karnına bilmiyorum.

canımm plasentanın yukarı cıkmasına cok sevindim . peki yerleşim yeri olarak rahimin ön duvar arka duvar gibi bişi dedi mi?
aralarındaki kilo farkıda azalmış mis gibi 🙏🌸
rahim kısalmasına sen diyordun zaten cok hareket ettim diye dikkat et kuzum ilaçlarını da kullanınca bişeycik olmaz inş
Bana arka duvara yerleşmiş dedi bu gittiğimde ama bir sey fark ediyor mu ön arka bilmiyorum😂 onemsememistim sen diyince aklıma geldi😂
Rahim agzi ile plesantaya 6.4 dedi mesafeye benm de su an icin normal dedi takip etmek için ölçüp not alıyorum dedi büyüdükçe yukarı çıkacağını söyledi doktorum. Ve tam 5hafta sonra çağırdı arada da detaylı ultrason olacak

Bana arka duvara yerleşmiş dedi bu gittiğimde ama bir sey fark ediyor mu ön arka bilmiyorum😂 onemsememistim sen diyince aklıma geldi😂
Rahim agzi ile plesantaya 6.4 dedi mesafeye benm de su an icin normal dedi takip etmek için ölçüp not alıyorum dedi büyüdükçe yukarı çıkacağını söyledi doktorum. Ve tam 5hafta sonra çağırdı arada da detaylı ultrason olacak
fark etmiyor canım . ben plasentası asagıda olanların nereye yerleştirgini merak ettigim için sordum :)
maşallah bi sıkıntı yok gibi senin anlattıklarına göre

sana da başta asagıda mı demişlerdi plasentaya

Benim de aynı.
sabah uyanınca mide yanması başlıyor bende. Yemek borusu kavrulmaya başlıyor. Hemen bir şeyler atıştırmazsam midem bulanmaya başlıyor.
pazartesi tiroid için kan vermeye hastaneye gidicem erkenden. Nasıl dayanıcam o kadar yola o saate kadar aç karnına bilmiyorum.
eger o an agzınıza bişi atmazsanız. mide asiti kusuyorsunuz. ben ilk kustugumda turuncu sarıydı hatta eşime dedim ben dün portakal mı yedim diye. o söyledi bu bşldigin mide asidi diye . ilkinde fark etmedim ama sonrakilerde o mide asiti cıkarken tüm bıgazımı yaktı cok dikkat edin hemen agzınıza bişi atın :)

canımm plasentanın yukarı cıkmasına cok sevindim . peki yerleşim yeri olarak rahimin ön duvar arka duvar gibi bişi dedi mi?
aralarındaki kilo farkıda azalmış mis gibi 🙏🌸
rahim kısalmasına sen diyordun zaten cok hareket ettim diye dikkat et kuzum ilaçlarını da kullanınca bişeycik olmaz inş
Evet kuzu ya hiç durmadım son zamanlarda yatmaktan canım sıkıldı artık. Bi kere de fitili almayı unutmuşum muhtemelen onun da etkisi var.
Arka duvarda dedi plasenta için. Bebekleri de göbek deliği çevresinde hissediyordum 4-5 gündür çok aşağıda hissediyorum kafaları oradaymış. Hala aşağıdalar sorun olmaz dedi ama tedirginim yine.
Darısı başına inşallah senin plasenta da yukarı çıkmış olsun bu gidişinde 😍

eger o an agzınıza bişi atmazsanız. mide asiti kusuyorsunuz. ben ilk kustugumda turuncu sarıydı hatta eşime dedim ben dün portakal mı yedim diye. o söyledi bu bşldigin mide asidi diye . ilkinde fark etmedim ama sonrakilerde o mide asiti cıkarken tüm bıgazımı yaktı cok dikkat edin hemen agzınıza bişi atın :)
Çok ciddi derecede kusma fobim var. 😣 gece uyumadan önce mide asidini yatıştıracak şeyler yesem sabah rahat eder miyim ki acaba ☹️

Perşembe günü amniyosentez yaptırdım sonrasında kontrol etti yine drum Bi sorun yoktu. Akşamına da bebeğimin hareketlerini hissettim gayet iyiydi ama cuma günü yani dün çok ufak 1 2 hareket hissettim Bi daha yok. Bugün saat kaç oldu hala hissedemiyorum napıcam çok tedirgin olmaya başladım. Haftamız daha erken ama baya hissediyordum hareketlerini
Ben de bazen 1&2 gun hissetmiyorum sonra tekmeyi yiyorum canim.cok kicukler daha yerleri degistikce hissetme durumu degisiyordur.

Kızlar hareketten bahsedilmiş, ben hala hissetmiyorum bebeği. Yani daha doğrusu bişeyler hissediyorum ama bebek midir bilemiyorum, dün dalgalanma gibi 5-6 kere bi vuruş hissettim göbek deliğinin orada. Ondan daha önce de gene sanki minik bişey vururmuş gibi ama neredeyse böbreğime yakın bi yerde hareket hissettim bebk olamaz herhalde gaz mı değil mi anlamadim çünkü🤣 ultrasonda gördüm dönüyo ediyo hareketli yani, ama anası pek bi hissiz. Tam olarak neler hissediyosunuz da hareket olduğunu anlıyorsunuz acaba🥰

Kizlar Hala mide bulantisi yasayan var mi.. 19 hafta oldu.. bitmedi bitmiyor.. yemek yapamıyorum kucuk çocuğum var yeterli beslenemiyor 5 ay olcak nerdeyse.. cok bunalimdayim.. rahat yemek istiyorum artik.. tiksine tiksine yemekten depresyona girdim.. ilac vs hic fayda etmiyor.. az once makarna yedim.. o bile bulandirdi.. ekmek yemekten icim disim ekmek oldu..

Evet kuzu ya hiç durmadım son zamanlarda yatmaktan canım sıkıldı artık. Bi kere de fitili almayı unutmuşum muhtemelen onun da etkisi var.
Arka duvarda dedi plasenta için. Bebekleri de göbek deliği çevresinde hissediyordum 4-5 gündür çok aşağıda hissediyorum kafaları oradaymış. Hala aşağıdalar sorun olmaz dedi ama tedirginim yine.
Darısı başına inşallah senin plasenta da yukarı çıkmış olsun bu gidişinde 😍
inş yukarı cıkmıştır cnm . benim plasanta ön duvar diye not etmişler . hareketlerini az hissedebilirmişim :)
bakalım kontrole gidince ne diyecek doktor

Arkadaşlar doktor bana 15 haftada pipi görüyorum diyip erkek demişti bu gittiğimde bacakları kapalıydı kıza benziyor dedi . Önce erkek demiştiniz diyince kordonunu bacak arasına almış belli olmuyor belirsiz bırakalım dedi . Kafam karıştı. Sizce napmalıyım var mı böyle durum yaşayan. Bişiler alıcam alamıyorum

X