2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Yok her şey yolundaydı sadece tek sorun ense kalınlığıydı. Perşembe günü gidip yaptıracağım
 
Yaşım 23 başka bir şey görüp bana söylemeyeceğini sanmıyorum. Gelişimi çok güzel her şey yolunda dedi sadece ense kalınlığı çıktı o kadar. Perşembe cvs yaptıracam hayırlısı neyse o olsun umarım sağlıklıdır
 
Cnm senin bransin ne? Bazi branslar cok ezildi bu donemde biliyorum ama bazilari da cok rahat etti bu bir gercek mesela okul oncesi. grupta varsa beni aforoz edebilirsiniz ama lafimi geri almam oglumdan dolayi hakikaten cok uzduler biz calisan ebeveynleri o donemde sosyal medyada bagira cagira kresleri kapattirdilar bi aksam okuldan mesaj geldi kres kapandi diye o zmn ki hislerimi anlatamam cunku bizim cocugumuzu birakabilecegimiz hic kimsemiz yok. Yillik izinlerimiz desen ztn askida. Saglikci anneler cok uzucu ama riske giremem diyen ogretmenler yuzunden riski 2 katina cikarip cocuklarini hastanelere tasidilar. yoksa herkesin cani kendine kıymetli ben riske giremem diyip isin icinden cikmayi hatali buldum bulmaya da devam ediyorum. Meslek acisindan bakarsak aslinda ben genel olarak ogretmenligi tatilleri v.s acisindan sansli buluyorum yoksa her meslegin zorlugu var elbette ki.
 
İnşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız Dualarım sizinle bizi de haberdar edin.. Aramızda bir gün var benim de testim haftaya inşallah hepimizin ki normal değerlerde çıkar
 
İnşallah hiç bir sorun yoktur sağlıcakla gelir bebiş
 

Canım hemen panik yapma oglumdada ben benzer seyler yasadim. Bazen ultrason ve doktor farkedebiliyor. Bol bol dua et
 
Rabbim saglikla nasip etsin hepimize cok stresli bir donem gercekten....esimi bekliyorum isten erken gelicek ki gidip bakalimdualariniza ihtiyacim var cok
Cok merak ettim seni yaz lutfen olur mu? Cok merak ettim ama icin de ferah, hamilelikte okuyor boyle hic sikayet olmayan gunler bize evham yaptiriyorlar. Ben kizimda yalan soylemistim doktor bizi gorsun diye
 
Yaşın da cok kucuk Allah korusun birsey yoktur bence ama tedbirli olmak her zmn iyidir
 
Merhabalar benim eşim doktor ( covid yoğun bakım bakıyor hatta) henüz o yaptırmadı ancak yaptıracak Ama dediğine göre bu aşı ne gebeler ne de emziren kadınlar üzerinde denenmemiş yani klinik araştırmalarında hiç örnek yok riske atmak doğru mu bilmiyorum. Eşimin hocası bu aşının türkiyede ilk denendiği insanlardan, bu sağlık çalışanlarına toplu aşılama başlamadan önce eşi ve kendisinde denenerek gönüllü oldular takibe alındılar Eşimin hocası aşıyı vurulduktan sonra üç gün hastaneye gelemeyecek durumdaymış grip belirtileri göstermiş evde yatmış, inaktif aşı olduğu söyleniyor ama eşime ve yine hocasına göre ona maalesef ki canlı aşı denk gelmiş evet çok düşük bi ihtimal ama işte denk gelmiş... Ha bu demek değil ki aşı kötü aşı vurulmayın tabii ki vurulacağız ilerde ama hamileler üzerinde hiç deneme yapılmayan bi aşıyı ben açıkçası vurdurmayı düşünmüyorum tabii ki bunun kararı size ait siz kendiniz için en doğrusunu yaparsınız ben bildiklerimi sizinle paylaşmak istedim.
 

Ćok teşekkür ederim bilgilendirme için.
Işin içinde olanlar tabi daha tecrübeliler. Bende aşı olmayı düşünmüyorum
 
Ense kalınlığına tarama testlerinde mi bakıyorlar, yoksa genel muayenede mi? yani ben tarama testi yatırmasam da dr normal muayenede bu ölçümleri yapacak mi?
 
Tesekkur ederim bilgilendirme icin
 
Sorduğunuz kisiyi bilmem ama ben bilişimciyim. Hep öğrencilerimden daha fazla ders çalışıyorum, sırf çağın teknolojinin gerisinde kalmamak, onlara faydalı olabilmek için çoğu ogretmen de böyledir. Bizim meslek kadar isi evine getiren yoktur, ben kod hazırlarım başka bir öğretmenim materyal. Ahh canim o tatiller bize kalsa sen cok haklisin. Ama o tatiller bizim değil mesleğin çoğu zaman.
 
Katılıyorum benim eşim de öğretmen, sürekli yeni materyal dosya içerik hazırlamaktası ayrı veliler ile ayrı ayrı uğraşması derken oturup kendine ayırdığı vakit azdır. Aynı şeyi 30 kez soran veli mi ararsınız gecenin bi saati ödevi nasıl olmuş diye yazan veli, bide çocukların ders performansları için ayrı ayrı ilgilenilmesi daha neler neler.. çok büyük azımsanmayacak emek, bu pandemi sürecinde de öğretmenler iyi yattı tatilde diyorlar da değiller yüz yüze eğitime göre daha çok emek harcıyorlar.
 
Her brans icin ayni seyi dusunmedigimi belirttim. Isin niteligine girersek ben de gunlerce arastirma yapip projeler inceleyip santiye santiye geziyorum kendi yillik iznimizi bile yana yakila alip kullaniyoruz biz. kimse digerinin mesleginin icerigini bilemediginden herkese kendi meslegi en zoru gibi geliyor hakli olarak :)
 
Ben kimseye evde iyi yatti demedim polemik yaratacak seyler yazmamak bence en guzeli. Ama su da bir gercek ki yarin cocugumu nereye birakabilirim kaygisini hic yasamadilar bu da bence buyuk bir nimet kiymetini bilmek gerek.
 
Ben kimseye evde iyi yatti demedim polemik yaratacak seyler yazmamak bence en guzeli. Ama su da bir gercek ki yarin cocugumu nereye birakabilirim kaygisini hic yasamadilar bu da bence buyuk bir nimet kiymetini bilmek gerek.
Siz böyle bir imada bulundunuz demedim zaten, genel olarak öğretmenler için böyle bir algı var, tatil yapıyorlar, evdeler vs gibi. bundan bahsettim ben. Tabiki her mesleğin kendi kolay - zor tarafları vardır. Ve tabiki yaşadığınız kaygı çok çok büyük ve çaresizce olduğu da olmuştur. Ama şunu da biliyorum çocuklar inanılmaz taşıyıcı oldu o dönem. farketmeden eve kaç çocuk virüs taşıyıp sınıflar aileler sınıflar karantinya alındı. önüne geçilemedi. öğretmenlerinde kapatılmasını istemesi bundandır, tabi kendilerini düşünmüşlerdir / düşünmemişlerdir bu tartışılır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…