Kızlar bebişler neler yapabiliyor. Benim bebiş pek konuşma yanlısı değil. Şuan babanneyi öğrendi sürekli onu söylüyor öbür kelimeleri unuttu. Ve hiç anne demiyor
bu beni üzüyor açıkçası. Baba dede havhav su mama babasının adını çat pat söylüyor bazen. Ama yeni kelime öğrenince eskiler gidiveriyor. Saçın nerde burnun nerde deyince gösteriyor. Bardaktan su içmeyi öğrendi dökmeden içebiliyor, kendi çatalı ile makarna yiyor meyve yiyor tabi tam anlamı ile tutamıyor yamuk yumuk tutuyor bazen ağzına götürürken düşürüyor falan. Kaşığı ile yoğurt yiyor tabi saçlarına kulaklarına falan yediriyor. Göbüş nerde deyince gösteriyor. Fazla yemek seçmeye başladı severse hemen yiyor sevmezse asla sürekli kafa çeviriyor. Ve 2 yaş sendromuna başladık sanki kendini yere atıyor . Öpmek için eğildiğimde hemen vuruyor babasına bir gıcıklaştı adamı sürkeli dövüyor. Yan yana görsün bizi yeter çığlıklar kıyametler gelip vurmalar aramıza oturmalar babasının elini tutmalar hani erkek bebeler anneye düşkün olur du
bizimki babayı benden kıskanıyor. Boya kitabını karalıyor öyle boyama falan yok favorisi duvar kaç defa duvar sildim bilmiyorum. Ve gece uykuları hala çok kötü en az 5 kez uyanıyor. Bazen keseyim memeden diyorum Ama kıyamıyorum da , ne olacak bilmiyorum sizde durumlar nedir?