Ağrı dışında herşeyi hissettim . Bebeği çıkarmadan önce doktor karnıma biraz bastırdı ben hissediyorum diyince birazdan bebek çıkıcak diyip daha çok bastırdı mesela Ve hemen bebeğin ağlamasını duydum ama ağrı falan yok. Bebeği hemşire aldı giydirdi tarttı getirip benim yüzüme koydu fotoğrafımızı çektikler. Ben doğum başlamadan önce nefes alamadığımı hissettiğimi söyledim değerlerimin normal olduğunu heyecanlandığımı söylediler ve burnumdan oksijen takviyesi
verdiler çok rahatladım öyle . Bebek çıktıktan sonra biraz midem bulandı kustum . Başımda hep bir personel vardı ne sorsam cevapladı . Bebekten sonra sanırım 20 dk sonra falan ben çıktım odaya o ara uyumuşum . Bacağımın uyuşukluğu ben 9 da doğum yaptım öğleden sonra tam olarak geçti diyebilirim uyuşukluk geçince sondayı çıkardılar valla ben çıplak durdum depend almıştım kilot olanından hiç kullanmadım hastanenin verdiği hasta bezi çokk daha rahat geldi çünkü eğilip kalkamadığım için kendim yapamıyodum. Süslenip oturanları hayretle karşılarım artık çünkü ben hiç bişey giyemedim hatta pijamamın üstünü bile önü açık durdum personel yokken . Nihayetinde :) ben zorlandım ve hala zorlanıyorum ancak bebeği hemen görmek çok güzeldi hayatımda yaşadığım en güzel an diyebilirim. Tentene temasımız oldu, doğum sonrası odadayken arada süre olmadı ayılmak için anne çocuk ilişkisinde ilk saatler çok önemli bu konu hakkında detaylı araştırma yaparsan genel olmayı aklından bile geçirmezsin . Ama tabiki önemli olan sağlıklı bir şekilde doğum yapmak nasıl olduğu 2. Derece önemli