kızlar belkş hatırlarsınız. geçen ellerim siyahlaşmıştı. 3 tane kadın doğumcu , 2 tane kalp ve damar doktoru kontrolü ardından sıkıntı yok corasprini bırak demişlerdi.
bir tane öylesine gittigim kadın dogum doktoru coraspirini neden bırak demişler bir kalp damar cerrahisine görün ve ultrason cektir öıtlaka belki igne bile gerekir dedi.
ve tesadüfen gittigim özelde sırf hemen ultrason cektirebileyim diye gittigim doktor kan testleri yaptı ve kanımda pıhtı oldugunu ve aslında o gün pıhtı attıgını ama kılcal damarlara ulaştıgını bazı durumlarda beyne ve kalbe de atabilecegini söyledi.
gecmişte kalpten ameliyat oldugumu da söyleyince pıhtılaşma için igne yazdı. ve taşikardim oldugu için holter taktılar .
ve doktor dedi ki bu degre göre pıhtı ilacını ömür boy mu yoksa gebelikte mi kullanacaksın sadece ona karar verecegiz dedi.
demem o ki 1 degil en az 3 doktora görünmek lazım bu ülkede .
defalarca tüp bebek oldugunu söylememe ve sıkıntı yoksa igne kullanmak istedigimi söylememe ragmen bunlar oldu.
şuan pes etmeyip doktora ısrarla gittigim için şükrediyorum. bu zamana kadar corasprin kullanıyordım kullanmazsam ne olacaktı acaba .
archerwoman eşine de teşekkür ederim o da illa bi doktora görünsün ne olur ne olmaz demişti.