- 16 Aralık 2019
- 105
- 81
- 27
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.201
Kizlar transferimin 8 gunu kan testi 4.6 sali test gunum bir umut bekliyorum insallah yukselir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canim kacinci gun embriyosuyduKizlar transferimin 8 gunu kan testi 4.6 sali test gunum bir umut bekliyorum insallah yukselir
Canim vucut ısın artmismiydi senin transferden sonraArkadaşlar sevincimi sizle paylaşmak istedim 7. Gün 66 10. Gün 261 bugün 13. Günüm ve değerim 1108 çıkmış daha muayene olmadım ama herşey yolundadır inşallah rabbim hepimize yaşatsın böyle mutluluklar
5.gundu canim cift embriyoİnsallah canim kacinci gun embriyosuydu
2 gun sonra tekrar ver canim insallah yukselir5.gundu canim cift embriyo
İnşallah yükselir canım. Olumsuz düşünmeKizlar transferimin 8 gunu kan testi 4.6 sali test gunum bir umut bekliyorum insallah yukselir
Zaten vucudun daha 8. gun başlıyor hcg hormonu salgilamaya daha cok erkenKizlar transferimin 8 gunu kan testi 4.6 sali test gunum bir umut bekliyorum insallah yukselir
Bekliyorsun ya stres kaynaklı gecikme oluyordur benim de adet dönemim göğüslerim şişer olucağım zaman bir iki gün önce geçer ağrısıKizlar Merhaba;
Daha once yazmistim buraya.. dondurulmus transferim icin regl olmayi bekliyorum. Fakat reglim 3 gun gecikti.. normalde regl gunume kadar gogus uclarimda hafif bi aci vardi ve dolgunluk vardi..regl gunum gectikten sonra o acida dolgunlukta gecti.. simdi hicbirsey yok sadece arada beyaz bi akinti geliyor.. dondurulmus transfer olanlar boyle bi durumla karsilastiniz mi? Transferi iple cekerken reglin gecikmesi daha bi sinir bozucu bir durum..
Canım transferden sonraki günler hava çok soğuktu çok farkedemedim ama suaralar yüksek gece yatarken uzerimi aciyom hep ateş basıyor normalde otururken de cikariyorum çorapları patiği felan sizin kaçıncı gününüzCanim vucut ısın artmismiydi senin transferden sonra
Dun transfer oldum. Baslardaki ogrenmeden belirtilerini merk ediorum canimCanım transferden sonraki günler hava çok soğuktu çok farkedemedim ama suaralar yüksek gece yatarken uzerimi aciyom hep ateş basıyor normalde otururken de cikariyorum çorapları patiği felan sizin kaçıncı gününüz
Rabbim inşallah güzel sonuçlar görmenizi nasip ederDun transfer oldum. Baslardaki ogrenmeden belirtilerini merk ediorum canim
Insaallah aminRabbim inşallah güzel sonuçlar görmenizi nasip eder
Sonucu ogrenmeden belirti yasamadin miRabbim inşallah güzel sonuçlar görmenizi nasip eder
Benim Dr 7. Gün test yaptirdi canım adet ağrısı gibi ağrılar hissettim şimdi 17. Gundeyim ağrılarım 12. Günde felan bitti şuan sadece popodan vurulan iğneler yüzünden oturamiyorum çok canımı acıtıyor bezeler oldu bide kan sulandırıcı vuruyorum göbekten oda canımı yakıyor ama kısa süreliSonucu ogrenmeden belirti yasamadin mi
Kandan yaptirdin dimi.Benim Dr 7. Gün test yaptirdi canım adet ağrısı gibi ağrılar hissettim şimdi 17. Gundeyim ağrılarım 12. Günde felan bitti şuan sadece popodan vurulan iğneler yüzünden oturamiyorum çok canımı acıtıyor bezeler oldu bide kan sulandırıcı vuruyorum göbekten oda canımı yakıyor ama kısa süreli
Hayirlisi olsun canim insallah sag salim kucagna alirsin bend 14. Günümdyim sen kese muayenesine gttin miBenim Dr 7. Gün test yaptirdi canım adet ağrısı gibi ağrılar hissettim şimdi 17. Gundeyim ağrılarım 12. Günde felan bitti şuan sadece popodan vurulan iğneler yüzünden oturamiyorum çok canımı acıtıyor bezeler oldu bide kan sulandırıcı vuruyorum göbekten oda canımı yakıyor ama kısa süreli
Canim nolur bir test yapKizlar Merhaba;
Daha once yazmistim buraya.. dondurulmus transferim icin regl olmayi bekliyorum. Fakat reglim 3 gun gecikti.. normalde regl gunume kadar gogus uclarimda hafif bi aci vardi ve dolgunluk vardi..regl gunum gectikten sonra o acida dolgunlukta gecti.. simdi hicbirsey yok sadece arada beyaz bi akinti geliyor.. dondurulmus transfer olanlar boyle bi durumla karsilastiniz mi? Transferi iple cekerken reglin gecikmesi daha bi sinir bozucu bir durum..
ben arnica diye bir kremle biraz iğnenin hareretini azalttım. aklında bulunsun. ayağımj sürüyordum bendeBenim Dr 7. Gün test yaptirdi canım adet ağrısı gibi ağrılar hissettim şimdi 17. Gundeyim ağrılarım 12. Günde felan bitti şuan sadece popodan vurulan iğneler yüzünden oturamiyorum çok canımı acıtıyor bezeler oldu bide kan sulandırıcı vuruyorum göbekten oda canımı yakıyor ama kısa süreli
Dr um salı günü çağırdı umarım kese içindir bilmiyorum çok stresliyim inşallah kese bebek kalp atışı hepsini görüp sagsalim kucağımıza almak nasip olur inşallahHayirlisi olsun canim insallah sag salim kucagna alirsin bend 14. Günümdyim sen kese muayenesine gttin mi