- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.161
Kizlarrrr yardimmm edinnnnnn..
Daha dun transfer oldum. Uyku arasnda karin ustu yatmisim.. Bisey olurmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimBu seni tedirgin etmesin relax ol
Yok canim birsey olmaz allahin izniyle hamileyken bile belli bi aya kadar yuzustu yatmanin sakincasi yokKizlarrrr yardimmm edinnnnnn..
Ay insaallah yaYok canim birsey olmaz allahin izniyle hamileyken bile belli bi aya kadar yuzustu yatmanin sakincasi yok
Hiç bişi olmaz cnm korkma hemşirem bana özellikle söyledi dilediğin gibi uyuyabilirsin yüz üstü de uyu hiç bişi olmaz dediKizlarrrr yardimmm edinnnnnn..
Bnmde yarin belli olucak inşallah@MatMag 20 Ocak insallah
Cok tsk ederm hepinize icimi rahatlattiniz. Bide bugum 1nci gun Allahim hicbirsey hissetmiyorum. Hic bir belirti yokHiç bişi olmaz cnm korkma hemşirem bana özellikle söyledi dilediğin gibi uyuyabilirsin yüz üstü de uyu hiç bişi olmaz dedi
Bahçeci tüp bebek fulya canımKizlar kimler nereden yazıyor acaba merak ettim birde hangi tup bebek merkezleri yeni olunca merak ettim
Hissetmezsin zaten çünkü vucut 7 yada 8 gun salgiliyor hcg hormonunu ancak ozamandan sonra bnm bugün11.gun ama hicbisey yokCok tsk ederm hepinize icimi rahatlattiniz. Bide bugum 1nci gun Allahim hicbirsey hissetmiyorum. Hic bir belirti yok
Evde test yapmadn miHissetmezsin zaten çünkü vucut 7 yada 8 gun salgiliyor hcg hormonunu ancak ozamandan sonra bnm bugün11.gun ama hicbisey yok
Hadi bana arkadas ol 27 ocak de bari bi benim en son olanBnmde yarin belli olucak inşallah
Kayseri acıbadem canimKizlar kimler nereden yazıyor acaba merak ettim birde hangi tup bebek merkezleri yeni olunca merak ettim
Ben ilkinde 1 hafta sonra yapmıştım. Negatifti. Erken daha derken bile içten içe biliyordum olmadığını. Yarın Allah kısmet ederse transferim var. Bilmiyorum test yapmaya cesaret edebilir miyim..Kizlar hic biriniz idrar testi yapmiyormusunuz
BEn onca negatiften sonra hic cesaretim yok test gunu direk kan verip dktoruma soyleyecegim olumlu olumsuz siz soyleyin diye ben bakmaya bile cesaret edemem kagidaKizlar hic biriniz idrar testi yapmiyormusunuz
Bende malatya dogufertilKayseri acıbadem canim
Ben yapmadim cunku kızım da keseyi gordum ama hala idrarda çıkmamış tiKizlar hic biriniz idrar testi yapmiyormusunuz
Sen transfer oldunmuHadi bana arkadas ol 27 ocak de bari bi benim en son olan
Demeki dogru cikiyor demiBen ilkinde 1 hafta sonra yapmıştım. Negatifti. Erken daha derken bile içten içe biliyordum olmadığını. Yarın Allah kısmet ederse transferim var. Bilmiyorum test yapmaya cesaret edebilir miyim..