- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.241
Kızlar sonuç icin simdi aradılar gebelik varmış ama 2 gün sonra daha net belli olucak değer 43 müs az değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım. İlk gün için düşük değil bence. 2 gün içinde yükselir inşallah.Kızlar sonuç icin simdi aradılar gebelik varmış ama 2 gün sonra daha net belli olucak değer 43 müs az değilmi
Kacinci gununde ki sonuc canimKızlar sonuç icin simdi aradılar gebelik varmış ama 2 gün sonra daha net belli olucak değer 43 müs az değilmi
Jeli cok arastirdim canim okudugum kadariyla agri yapan kimse yok insallaj tutunma belirtisidir cunku adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine benzermis bide su an ilac kullaniyoruz ya adet olmamiz biraz degisiyorKızlar ben de 2 gün önce 5.gub transferi oldum sadece crinone jel kullanıyorum doğal siklus deniyoruz tek embriyo ama çok adet sancım var normal de 4 gün var adetime sadece crinone jel bu kadar yapar mı
Canım ben 1 tane ilaç kullanıyorum o da crinone jel bi tane jel ağrı yapar mı ya daha 2.gun bugünJeli cok arastirdim canim okudugum kadariyla agri yapan kimse yok insallaj tutunma belirtisidir cunku adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine benzermis bide su an ilac kullaniyoruz ya adet olmamiz biraz degisiyor
Sanmiyorum canim doktorunla hic konustun mu dedigim gibi 2gun agri olmasi jelden degildir bebegin tutunuyordur insallahCanım ben 1 tane ilaç kullanıyorum o da crinone jel bi tane jel ağrı yapar mı ya daha 2.gun bugün
Bugun 11.günKacinci gununde ki sonuc canim
O jelden ben ilk gebeligimde kullandım cok etkili bir jel neyi kafanı karıştırdıBende yarin basliyorum crinone jele haftaya bugun transferim olacak progestan ignemi de doktor transfer gunu yaninda getir dedi ama bu jel aklimi cok karistiriyor sabah ogle aksam kullanicam
Kimisi yazmis kahverengi pembe leke seklinde geldi diye korktum bi an basima boyle birsey gelirse diye bide sabah ogle aksam benimkiO jelden ben ilk gebeligimde kullandım cok etkili bir jel neyi kafanı karıştırdı
Bide doktor 30 sn uzan 15 dk yuru dedi sana nasil kullanmani soylemistiO jelden ben ilk gebeligimde kullandım cok etkili bir jel neyi kafanı karıştırdı
Dr ne diyor sa uygulayın kızlar onları boşuna vermiyorlar o jel tutunmayi ve rahim ağzını daraltiyor herkesin bünyesi farklı zaten onu kullanırken gelen kansna belliki yerleşme kanaması olumlu düşünün olumlu olsunKimisi yazmis kahverengi pembe leke seklinde geldi diye korktum bi an basima boyle birsey gelirse diye bide sabah ogle aksam benimki
Ben icmiyorum zaten sevmemde ama fazlası zarar onu biliyorum sma günde 1 fincandan bisry olmaz asitli içeceklere dikkat etKızlar bide Türk kahvesi içiyor musunuz öldüm kahvesizlikten 2 gün de
Bide doktor 30 sn uzan 15 dk yuru dedi sana nasil kullanmani soylemisti
Sıkıyorsun kalkip 15 dk yuruyorsun o dağılıyor zaten yurumekte fayda var ama bunda vermedi taranferin 6.günü oxsapar igneyi biraktırdi şimdi estrofem ve dubhastan kullaniyirum sadece
Üzülme canım vardır herşeyde bir hayır