- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 30
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.121
İnsallah sonucun guzel olur saglikli sekilde kucagina alirsinsağol inşallah taze transfer.bu 4. transfer olacak. Medicanada Yasemin Çekmez de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah sonucun guzel olur saglikli sekilde kucagina alirsinsağol inşallah taze transfer.bu 4. transfer olacak. Medicanada Yasemin Çekmez de
Ya ne için verdi onu da anlamadım şekerim yok kilom 68 zayıflamak için verdi heralde canimHayirli olsun canim tedavin bende matofin kullandim tup bebege baslamamistim daha o zaman
Benim kanamam olmadi canım sadece o wajinal jel 2 3 kez uçuk pembemsi geri geldi ama kanamam yoktu we çok sukur pozitifi d gördümKizlar embiyi tutununca kesin kanama oluyor mu
Idrar testi yaptn mi evdeBenim kanamam olmadi canım sadece o wajinal jel 2 3 kez uçuk pembemsi geri geldi ama kanamam yoktu we çok sukur pozitifi d gördüm
Transfern 9. Gunu idrar testinde gördum snra o gun kan werdm kandada pozitif cktı 11 gun yine kan werdim degerm katlanmsti hemsirem hamilesin artık keseyle kalp atisinı bekleyecegz ddiIdrar testi yaptn mi evde
Aynen canim bende o kilolardaydim benimde sekerim yok biraz kilo verelim diye vermistirYa ne için verdi onu da anlamadım şekerim yok kilom 68 zayıflamak için verdi heralde canim
Tek embiriyomuyduTransfern 9. Gunu idrar testinde gördum snra o gun kan werdm kandada pozitif cktı 11 gun yine kan werdim degerm katlanmsti hemsirem hamilesin artık keseyle kalp atisinı bekleyecegz ddi
Ewet canım tek embriyodu 5. Gun dondurulmus embryodu bu 2. Denememdi benim ilki tutmamiştıTek embiriyomuydu
20 ocak benimde. Rabbim nasip etmiştir inşallah.Hanımlar merhaba, umarım hepimiz güzel sonuç alırız, transfer günlerinizi buraya yazar mısınız bu ay olacak olanlar varsa? benimki 21 ocak.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Benimde ilki eylülde yapıldı, taze transferdi tutmadı. Dondurulmuş transfer yapılacak pazartesi günü. umarım benimde 2.de tutar ve son tedavim olur.Ewet canım tek embriyodu 5. Gun dondurulmus embryodu bu 2. Denememdi benim ilki tutmamiştı
İcini ferah tut canım hersey hayirlisi ben bu sefer çok sakindim rahat gecti herseyim we tüp bebekten baska sansim yok benim cunku 2 tüpümd alindi ama Allah büyük güldürdü yüzümüzü insallah sanada nasip olur bende saglikla kucagma alirimHayırlı olsun bebeğiniz. Benimde ilki eylülde yapıldı, taze transferdi tutmadı. Dondurulmuş transfer yapılacak pazartesi günü. umarım benimde 2.de tutar ve son tedavim olur.
Merhaba kızlar ocak ayı icin burda toplanalım bilgi alışverişi için var mı ocakta transfer olmayi bekleyen ya da transfer olup sonuc bekleyen neler yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz konuşalım hep beraber
Merhaba ben 2011 de tup bebek yaptırdım ve bi kızım oldu şimdi ikincisi için gittim 9 ocakta transferim oldu ve 20 ocakta sonuc alicam inşallah hayirlusi ile bekliyorum35 yas alti ilk iki denemede tek embriyo hakkimiz var. 3. Denemede iki tane konulabiliyor. Yani bazi merkeer bunu tabiki cigniyor. Iki embriyo kalmis oluyor ornegin ve biri transfer edildiginde digeri ne dondurulmaya degecek kalitede oluyor ne de gozden cikarilabilecek. O yuzden 2 transfer yapilabiliyor. Benim ilk transferim oyle olmustu fakat kayıt dısı :)
Benide ekleyebilirsin 20 ocak. 2 deneme..@Pelosh01 14 Ocak
T Translokasyon1521 18 Ocak
@mivfjourney 20 Ocak
CeReN_with E 21 Ocak
@Germinal 22Ocak
Benide ekleyebilirsin 20 ocak. 2 deneme..
Bana sordu dr um tekmi ciftmi3 mu diye ben 2 tane istedim kayıtlardada 2 tane yazıyor devlette yasak ama özelde değilTam olarak onu diyorum canim kayit disizaten onu anlamiyorum aile raziysa ikisini transfer neden yasak sanki evde yapsak ikiz olmuyoryada pespese de yapilabilir tercih bize birakilmali. Benim tek sayida embriyom var 3 tane. Acaba sorarlarmi tekmi istiyon ciftmi diye. Yarin transfer var hic konusamadim bu konuyu doktorla hemsirelerde transfer gunu belli olur diyorlar
Olmaz bence ne knstaysiniz o olur ben 25 aralikta başladım tedaviye 9 ocak transfer oldu ayni ucret ödedimCanim ben para odemedim eylulde iptal olunca transfer paranin bir kismini geri verdiler. Simdide transfer ucretini transfer yapilan gun odeniyor dediler cok buyuk ihtimal yeni yil zamli olur diyorum ben
Olmaz bence ne knstaysiniz o olur ben 25 aralikta başladım tedaviye 9 ocak transfer oldu ayni ucret ödedim