- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #1.101
Kiz transfer yarin bugun cok yedim kotumu ettim
Yok canım sen transferden itibaren yeme . Şekerli gıdalardan uzak dur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz transfer yarin bugun cok yedim kotumu ettim
Evet kesinlikle çok zor gerçekten. Ama sana tavsiyem arkadaşım eğer maddi yönden bir sıkıntı yoksa ara verme tekrar başla . Zaman şu gibi geçiyorTekrar deneyeceğiz, ama cidden zormuş, ben çok etkilenmem sanıyordum, telefon gelince dondum kaldım. Umarım iyi sonuçlar alırız
3 günde bir prolutex iğne kullanıyorum göbekten :) jel günde iki kere. Ve estrofem Gün de üç tane :) aynen biraz daha beklemem gerek galiba :) pişmesini bekliyoruz da soğumasını bekleyemiyoruz işteDaha çok erken çoğu gitmiş azı gitmiş biraz daha bekleyip test yapman daha iyi olur.. iğne vs yaptırıyor musun neler kullanıyorsun
Meyvelerdende mi ?Yok canım sen transferden itibaren yeme . Şekerli gıdalardan uzak dur
Evet devam edeceğim.Başka seçeneğim yok zatenEvet kesinlikle çok zor gerçekten. Ama sana tavsiyem arkadaşım eğer maddi yönden bir sıkıntı yoksa ara verme tekrar başla . Zaman şu gibi geçiyor
Meyvelerdende mi ?
Evet devam edeceğim.Başka seçeneğim yok zaten
Benim daha bugün yumurta toplama işlemi yapıldı yarın arayıp transfer gününü söyleyecekler
Avacado ve ananas da faydalı diye duydum. Ben havuç yiyemem çok fazla haşimato troidi olduğum için A vitamini fazla alamıyorumKabak cekirdgi veya havuc yiyip fayda goren varmi
benim de bugün transfer günüm gidiyorum bebişleri mi almaya dua edin kızlar
Amin canım inşallahŞansın bol olsun inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz..
Hadi guzel sonuclar alirsin insallah dondurulmus mu nerde yaptiriyorsunselam kızlar bende salı günü transfer oldum. zaman çok yavaş geçiyor
Evet opudan sonra bir hafta 10 gunluk sarkmalar olabilir normal. Endise etmeyin
[/QUOTE
saolun bilgi icin Simdi bu 2. Adetim olacak onda bile duzelme hemen olmaz yani ben ilk adetimide normalde herkes opudan sonra hemen. 4-5 gunde oluyordu ben yine 10. Gunde oldum.. galiba buda gecikecek..
Canım. Ben gecikmiştim meğerse kendiliğimden hamile kalmışım ilk rahim dinlendirmede.. inşallah senin de öyledir.. bir test yap bence..benimki dış gebelik oldu ama talihsiz bi şekilde sonlandı..
Zorlu sureclerden gecmisiniz Allah yardimcimiz olsun hepimizin belirti kisiden kisiye degisiyor hic belirti yasamayip tutan da var butun belirtilere ragmen tutmayan da sadece dua edelim elimizden birsey gelmiyor test gunune kadarHerkese merhaba..
4. Deneme transferimi 14 Ocak'ta oldum. 5. Gün tek embriyo. Yaşım 44. Ve bu 4. Denemem. İlk denemende hamile kaldım. 8. Haftada boş gebelik kürtakla sonlandırıldı. Sonraki iki tedavimin birinde yumurtalar erken çatladı diğerinde devyumurtalar geliimedi ve tedaviler sonlandırıldı. Bu son şansım. Bu sabaha kadar umutluydum. 3 bb kalite iyi demişti doktor. Fakat günlerdir göğüslerimdeki ağrı ve hassasiyet bu sabah itibariyle yok oldu. Ben bunu bu belirti sayıp seviniyordum. Vücudum çok sıcaktı. Sabahtan beri çok üzgünüm... Tutmayacak diye... Dertleşmek istedim..
sağol inşallah taze transfer.bu 4. transfer olacak. Medicanada Yasemin Çekmez de♥ Hadi guzel sonuclar alirsin insallah dondurulmus mu nerde yaptiriyorsun