- 6 Eylül 2019
- 422
- 361
- 39
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.561
Benim bugün yedinci günüm erken gebelik testi yapsam çıkar mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 6.gün çıkmıştı canım.nası yaaa cıkarmı ıdrar testınde gerçekten. 5. gun embrıyosuydu bugun 8. gunum
Benim bugün yedinci günüm erken gebelik testi yapsam çıkar mi acaba
Çok sağol canım. Sendende güzel haberler alırız inşallah.Ohh bee gozun aydin canimm Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin boyle guzel haberler alinca icime bir ferahlik geliyor
Acaba Sabah ilk idrarla mi erken gebelik testi yapmak gerekir
Bana yarın için dua edin kızlar. İnşallah değerim güzel çıkar. Çok korkuyorum bu bebeğimide kaybederim diye. Rabbim bu kez sevincimizi hevesimizi yarım bırakmasın inşallah. Tüm isteyenlerede banada nasip etsin.
Ben öğlen herhangi bi saatte ucuz testle yapmıştım 6.gün. Çıkmıştı.Acaba Sabah ilk idrarla mi erken gebelik testi yapmak gerekir
gözün aydın canım!. Haydi artarak çoğalalımKızlarrr. Kan verdim geldim. Sonucum 373. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. İsteyen dileyen kim varsa kucağını doldursun.
Teşekkür ederim canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Darısı başına. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun. Benim 11.günüm bugün. 8.gün 96 çıkmıştı.Kızlar tebrik ederimm Sağlıkla gelsinler inşallah kaçıncı gün değerleriniz bunlar
Kızlar tebrik ederimm Sağlıkla gelsinler inşallah kaçıncı gün değerleriniz bunlar
2 gun sonra bana erken gebelik testi yaptiracaksin bak bu gazlaBenim 6.gün çıkmıştı canım.
Sağol canım. Sendende güzel haberler bekliyoruz. Katlanarak yükselsinler, sağlıkla doğsunlar inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin.gözün aydın canım!. Haydi artarak çoğalalım
Çok sevindim Darısı bizlere inşallah. Aynı gün transfer olmuşuz sanırım 21 Ocak’ta. Hala kan vermeye korkuyorumDeğerim 398.9 beta HCG
Kızlar değerim katlanmış çok mutluyum.. TSH 2.653
Ben yaparken çıkmaz nasılsa, çıkmazsada ilk idrar değildi ondan çıkmadı der teselli ederim kendimi diye yapmıştım. Rabbim yüzümü güldürdü. Seninde hayırlısıyla pozitif olsun inşallah.2 gun sonra bana erken gebelik testi yaptiracaksin bak bu gazla
Rahat ol canım olacak Allah’ın izniyletamam canim icim rahatladi oyle deyince sen tesekkur ederim
İnşallah canım vakit geçmiyorİnsallah guzel sonuclar alirsin canim ♥
Hiç sorma bayılacak gibiyimAy çok heyecannllıııı
Şükürler olsun çok güzel canım sağlıkla gelsin inşallahDeğerim 398.9 beta HCG
Allahım şükürler olsun canım harika bir sonuç sağlıkla devam etsin inşallahKızlarrr. Kan verdim geldim. Sonucum 373. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. İsteyen dileyen kim varsa kucağını doldursun.
Gözün aydınKızlarrr. Kan verdim geldim. Sonucum 373. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. İsteyen dileyen kim varsa kucağını doldursun.
Cesaret edemiyorum bugun ilaclarim da bitiyor olumsuz oldugunu bilsem ilac almam ama korkuyorm iste sonucu öğrenmektenBen öğlen herhangi bi saatte ucuz testle yapmıştım 6.gün. Çıkmıştı.
Benimde 7. Gün her iki testte de çıkmıştı canım 5.gün embriyosuBenim bugün yedinci günüm erken gebelik testi yapsam çıkar mi acaba
Nası seviniyorum böle haberlere maşallah rabbim kucapına almayı nasip etsinDeğerim 398.9 beta HCG