- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
- #3.121
maşallah canım çok sevindim.Kızlar! Oldu bu iş 176 cıktı sonucm tabi cuma tekrarlayacagim. Simdilik güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım çok sevindim.Kızlar! Oldu bu iş 176 cıktı sonucm tabi cuma tekrarlayacagim. Simdilik güzel
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah kaçıncı gün bugünKızlar kan sonucunu aldım şimdi 214 Cumartesi tekrarlıcaz
bugün kaçıncı günündü dondurulmuş 5.gündü sanırım.kaçıncı denemeniz?Kızlar! Oldu bu iş 176 cıktı sonucm tabi cuma tekrarlayacagim. Simdilik güzel
12. Gün bugün cnmHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah kaçıncı gün bugün
Rahim duvarın kalınlaşmamış demek ondan tutunma da olmamıştırBen olmuştum. Transferin 7.günüydü hem de. Âdetim başlamıştı
Transfer günü sayılmazsa 7. Günüm ama test yapmayacağım aslaSenin kaçıncı gündü cnm
Ama rahim duvarı kalınlaşınca adet olmaz mıyız zaten? Bu konuyu tam anlayamadım benRahim duvarın kalınlaşmamış demek ondan tutunma da olmamıştır
Gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin. Boşuna evhamlandın bak çok şükür.Kızlar! Oldu bu iş 176 cıktı sonucm tabi cuma tekrarlayacagim. Simdilik güzel
Tekrar denersin canım allah yardımcımız olsun ben 4.denemeyi yapacağım.Benim de ilk demeydi tüplerim alınmıştı sonucumda olumsuz napıcam kızlar
Rahim duvarını kalınlaştırmak için ilk etapta estrofem kullanıyoruz yaAma rahim duvarı kalınlaşınca adet olmaz mıyız zaten? Bu konuyu tam anlayamadım ben
Evet.. İyice kalınlaşıyor, gebelik yoksa da dökülüyor. Böyle biliyorum ben. Ama estrofem kullanırken nasıl adet olabiliyorum onu çözemedimRahim duvarını kalınlaştırmak için ilk etapta estrofem kullanıyoruz ya
Canım Allah tamamına erdirsin bugün pozitif günü maşallahAmin kızlaar darısı tüm isteyenlerin başına
Canım tebrikler Allah tamamına erdirsin bir pozitif daha şükürler olsunKızlar! Oldu bu iş 176 cıktı sonucm tabi cuma tekrarlayacagim. Simdilik güzel
Benim orta kalite oldu transferim beklemedeyim canım senin ne zaman test tarihin?Orta kalite embriyo Nasıl kızlar
Valla pozitiflari sayamadım bugün maşallah hepinizeKızlar kan sonucunu aldım şimdi 214 Cumartesi tekrarlıcaz
Hadi inşallah ben test günüme kadar umutla beklemek istiyorum çünküCanım ben yeni adetimin başlayacağı ilk gün transfer oldum, korkma hiç. Vücudundaki progesteron sıfırlanmadığı sürece rahim duvarı dökülmez. Yetersiz kalırsa kanamalar oluyor
Adet oldun mu canım. Ben de olacak gibiyim estrofem kullandığım halde.Evet.. İyice kalınlaşıyor, gebelik yoksa da dökülüyor. Böyle biliyorum ben. Ama estrofem kullanırken nasıl adet olabiliyorum onu çözemedim
Bilmedim canım bilseydim böyle yaparmıydım inş şeninde güzel ilerler canımÇok erken daha, benim de 5. gün embriyosu, transferle birlikte 7. Gün silik olarak çıktı.
Yok bu önceki tüp bebeğimde olmuştu. Şuan daha transfer olmadım. Kaçıncı gündesin şimdiAdet oldun mu canım. Ben de olacak gibiyim estrofem kullandığım halde.
İşte buKızlar! Oldu bu iş 176 cıktı sonucm tabi cuma tekrarlayacagim. Simdilik güzel
6.günümdeyim.günde 2 estrofem ve crinone jel kullanıyorum. Ama aşırı ağrım varYok bu önceki tüp bebeğimde olmuştu. Şuan daha transfer olmadım. Kaçıncı gündesin şimdi