2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Transfer de 6.günüm arkadaşlar. Ama bugün leke gelmiş sanki. Yerleşme lekesi değilse bu kadar erken adet olunur mu acaba
Kullanılan ilaçlardan adet hemen gelmiyor diye biliyorum büyük olasılıkla yerleşme kanaması olabilir çünkü doktorum bana bir hafta sonra böyle kanamanın olabileceğini söyledi

Sessiz takip edenlerdenim bende 10 ocakta tranfer oldum 20 ocakta test yaptım yok denecek kadar silikti test ama 23 ocakta yaptım ben burdayım diye bağırıyordu :) kan verdim 206 çıktı o yüzden günü gelmeden yapmayın test fotolarını atayim bakinEki Görüntüle 2582304
Ben de normalde kan vermezdim ama lekelenme olunca hemşire ver dedi. Önceki gebeliklerimde de idrar testi ile öğrenip sonra kan vermeye gittim. Birkaç kez yazmıştın hatırlıyorum. İnşallah sağlıkla devam etsin 🙏🏻❤️Keseyi görmeye ne zaman gideceksin?

Yarın gidicem inşallah canım 😊
Sessiz takip edenlerdenim bende 10 ocakta tranfer oldum 20 ocakta test yaptım yok denecek kadar silikti test ama 23 ocakta yaptım ben burdayım diye bağırıyordu :) kan verdim 206 çıktı o yüzden günü gelmeden yapmayın test fotolarını atayim bakinEki Görüntüle 2582304
hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşalah.10.güne kadar iyi sabretmişsin canım.5.gün dondurulmuş transferi miydi?kaçıncı denemenizdi?

Kızlar mrb ben 25 ocak cumartesi transferim oldu bugün 5. Günüm transferle birlikte idrar testi yaptım bişey çıkmadı çok stres oldum inanmalımıyım çok üzüldüm erken oldugu için olurmu 5. Gün ebriosu iki tane konulmuştu lütfen yardım
Çok erken daha, benim de 5. gün embriyosu, transferle birlikte 7. Gün silik olarak çıktı.

İlaclarla ilgili değildir o negatifse regl oluyorsun birkaç güne,bugün yine çok pozitif var masallah masallah bereketli bir topik burası ♥️
Oy gerçekten mi benim de perşembeden itibaren adet günlerim döngüme göre hep bir iki gün oynama ile olur ama testim haftaya çarşamba 😣 çok üzüldüm 🙄

Kızlarr cok erken biliyorum ama ilk deneme olunca acemiligime verin bugun jel lavaboda biraz pembemsi geldi bu kadar erken belirti olamaz biliyorum ama anlamadim neden boyle basina gelen var mi boyle birsey 🤷‍♀️

Bence de olması lazım çünkü karnım cidden ağrımaya başladı😄 bu psikoloji nasıl bir şeymiş arkadaş 😂
Evet ya hormonlar tavan olunca 🤩 sen dikkat et yine de canım olma ihtimali var her zaman biliyorsun
Kızlarr cok erken biliyorum ama ilk deneme olunca acemiligime verin bugun jel lavaboda biraz pembemsi geldi bu kadar erken belirti olamaz biliyorum ama anlamadim neden boyle basina gelen var mi boyle birsey 🤷‍♀️
Canım korkma pembe olarak geliyor jel geriye fazlasını attığı için havayla temas ettiğinde jelin rengi değişiyor korkma hiç

Oy gerçekten mi benim de perşembeden itibaren adet günlerim döngüme göre hep bir iki gün oynama ile olur ama testim haftaya çarşamba 😣 çok üzüldüm 🙄
Canım bende belki öyledir mesela benim adetten önce yüzümde sivilce çıkar çok küçük o bile var yarın regl günüm ve regl olursam ilaçlar bana kar etmiyor dicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X