2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bende belki öyledir mesela benim adetten önce yüzümde sivilce çıkar çok küçük o bile var yarın regl günüm ve regl olursam ilaçlar bana kar etmiyor dicem
Canım benim de öyle işte yarından itibaren her an adet günüm sayılır. Aynı tüm belirtilerim de var sivilce vs :KK43:
Daha beş gün oldu transfer olalı 🙄

Ay kafam çok karıştı canım estrofem engelliyor diye biliyorum ama adet olan da çok bakalım yaşayıp göreceğim sanırım
Yok cnm olmazsın negatif olsa bile rahim duvarı kalınken adet olmak mantık olarak da mümkün değil zaten 🙈 bunu ben bastıra bastıra sürekli hemşireme sorduğum için hatta sitede bile okudum ilaçlar bırakılıyor öyle adet olunuyor

Valla ben istisnayım Eylül transferimde negatifi 7. Gün öğrendim 0 çıkmıştı değer 8. Gün regl oldum 😄Yarın da olursam beni istisna olarak kaydedin aynı ilaçları kullanıyordum üstelik sürekli progestan

hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşalah.10.güne kadar iyi sabretmişsin canım.5.gün dondurulmuş transferi miydi?kaçıncı denemenizdi?
Mecburdum beklemeye canim transferden 4 gün sonra çatlama iğnesi yaptım o yüzden mecburdum :) 2. Denemem ilkide tuttu ama düşürdüm malesef 3. Gün embriyosu her iki tedavimde taze transfer cnm

Canım benim de öyle işte yarından itibaren her an adet günüm sayılır. Aynı tüm belirtilerim de var sivilce vs :KK43:
Daha beş gün oldu transfer olalı 🙄
Canım ben yeni adetimin başlayacağı ilk gün transfer oldum, korkma hiç. Vücudundaki progesteron sıfırlanmadığı sürece rahim duvarı dökülmez. Yetersiz kalırsa kanamalar oluyor

Kızlar! Oldu bu iş :KK76:176 cıktı sonucm tabi cuma tekrarlayacagim. Simdilik güzel
Çok şükür 🙏🏻 Tebrik ederim canım çok güzel sonucun maşallah
Kızlar kan sonucunu aldım şimdi 214 Cumartesi tekrarlıcaz
Allahım sağlıkla ilerlesin inşallah çok güzel maşallah 🤲
Ay masallah ne güzel yaa herkes pozitif nerdeyse devamı gelsin insallah ben niye cesaret edemiyorum ya hep olumsuza hazirladim kendimi
İmşallah senden de bekliyoruz canım olumsuzluk bend ede vardı biliyorsun insan daha yatkın oluyor olumsuza bu dönemde

Çok şükür 🙏🏻 Tebrik ederim canım çok güzel sonucun maşallah

Allahım sağlıkla ilerlesin inşallah çok güzel maşallah 🤲

İmşallah senden de bekliyoruz canım olumsuzluk bend ede vardı biliyorsun insan daha yatkın oluyor olumsuza bu dönemde
Saol cnm allah razı olsun

Mecburdum beklemeye canim transferden 4 gün sonra çatlama iğnesi yaptım o yüzden mecburdum :) 2. Denemem ilkide tuttu ama düşürdüm malesef 3. Gün embriyosu her iki tedavimde taze transfer cnm
sağlıkla bu kez kavuşursun inşallah.buarada çatlatma iğnesi neden yapılıyo transfer sonrası

Canım ben yeni adetimin başlayacağı ilk gün transfer oldum, korkma hiç. Vücudundaki progesteron sıfırlanmadığı sürece rahim duvarı dökülmez. Yetersiz kalırsa kanamalar oluyor
Benim transfer de bir sonraki adet günüme çok yakın bi tarihte olacak. Sizin neden öyle oldu peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X