• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Eşin sana destek olması çok önemli ama hormonlarımızda tavan yaptığı için insan ailesini özlüyor haklısın :) kendni güzel şeylerle oyala kitap film yürüyüş
Kpss hazırlanıyordum ne güzel . Mide bulantısından çözemiyorum işte :(

Ben de hem aöf ilahiyat okuyorum hem dgs istiyordum ama doğuma denk geliyor muhtemelen
Hadi ya . Çok iyi başlamıştım bir haftadır bakamıyorum . Oturunca sanki gluk gluk midemde su çalkanıyorda midemi bulandırıyormuş gibi oluyor

Merhaba kızlar belki hatirlarsiniz geçenlerde yazdım,kese var bebek yok diye çok endişelenmiştim,perşembe günü randevum vardı kalp atışlarını duyduk ..geç döllenme imis sat gore 8+3 olmasi lazimken
Ultrasyona gore 6+9 du...Çok mutluyum bana çok destek oldunuz hepinize çok teşekkür ederim tekrar 🤗

Merhaba kızlar belki hatirlarsiniz geçenlerde yazdım,kese var bebek yok diye çok endişelenmiştim,perşembe günü randevum vardı kalp atışlarını duyduk ..geç döllenme imis sat gore 8+3 olmasi lazimken
Ultrasyona gore 6+9 du...Çok mutluyum bana çok destek oldunuz hepinize çok teşekkür ederim tekrar 🤗
Sevindim canım. Darısı başıma ama hiç ümitli değilim 😥

Hanımlar bugun kontrolum vardı sdece keseyı gordu doktor bebegı goremedı daha küçüktür dedı 10 gun sonraya cagrdı kalp atısı duymamayı beklıordum ama bebegı gorememeyı beklemıordum bıraz hayal kırıklığı oldu :( kan pıhtılaşması için iğnelere başladı ama ben daha cesaretmı toplayıp vuramadım kendıme
Hiç endişelenmeyin bende de aynısı oldu,10 gün gittim ve bebegide gördük kalp atislarinida duyduk..bende çok kötü olmuştum kendime gelemedim kontrole kadar ama kendinize dar etmeyin o günleri enimim göreceksiniz 🙏

Sat gore tahmini doğum tarihimiz hemen hemen aynı ..lütfen olumlu düşün ben çok yıprattım kendimi eşimi ama duyacaksın inşallah..ben vajinal baktirdim bu arada karından görünmedi
Dün gittim bende normal ultrasonda karından görünmedi, daha detaylı bi makinede baktılar ordada 7+2 göründü bebek ama kalp atışı görünmedi, en son vajinal bakıldı ordada yoktu :( perşembeye kadar bekleyeceğiz eğer yoksa kürtaj olacak :( hazırlıklı gelmemi söyledi doktor. 7+2 bile görünse o haftada duyulması lazımdı kalp atışının o yüzden ümidim yok :(

Dün gittim bende normal ultrasonda karından görünmedi, daha detaylı bi makinede baktılar ordada 7+2 göründü bebek ama kalp atışı görünmedi, en son vajinal bakıldı ordada yoktu :KK43: perşembeye kadar bekleyeceğiz eğer yoksa kürtaj olacak :KK43: hazırlıklı gelmemi söyledi doktor. 7+2 bile görünse o haftada duyulması lazımdı kalp atışının o yüzden ümidim yok :KK43:
Peki senin kanama falan olmadi mi?
Yada hamileligin ilerlemedi gunu dusundugunu bisey?.
Rabbim insallah hayirlisiyla Bebeginin Kalp atisini duymani nasip etsin

Dün gittim bende normal ultrasonda karından görünmedi, daha detaylı bi makinede baktılar ordada 7+2 göründü bebek ama kalp atışı görünmedi, en son vajinal bakıldı ordada yoktu :( perşembeye kadar bekleyeceğiz eğer yoksa kürtaj olacak :( hazırlıklı gelmemi söyledi doktor. 7+2 bile görünse o haftada duyulması lazımdı kalp atışının o yüzden ümidim yok :(
Canım benim çok iyi anlıyorum seni umarım duyarsin ,ne desem eksik kalacak gibi ..elimdem dua etmekten başka çare gelmiyor..

Peki senin kanama falan olmadi mi?
Yada hamileligin ilerlemedi gunu dusundugunu bisey?.
Rabbim insallah hayirlisiyla Bebeginin Kalp atisini duymani nasip etsin
Zaten hiç belirtim yoktu. Önceki hamileliğimdede öyleydi o yüzden aynı geçiyor dedim. Hiç kanamam falanda yok hala normalim.

Back
X