2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yaaa tüh cnm kızına nerden gelmiş ayy benimde en korktuğum şey ya çok uzun mu saçlarınız
Ya annemgildeydi pazar gunu geldi o gundur kasiniyorum ama aklila bit gelmiyodu
Sanirim Eli yagliyken falan kafasina surdu cunku annemide bitlemis 😭
Kiziminki kisa ama benimki cok uzun
Hamilelikte kestiremedim lohusalik bitsin boyayip kestiririm diyodum
Nasil kurtulcam yaaaa cok kotuyum

Ya annemgildeydi pazar gunu geldi o gundur kasiniyorum ama aklila bit gelmiyodu
Sanirim Eli yagliyken falan kafasina surdu cunku annemide bitlemis 😭
Kiziminki kisa ama benimki cok uzun
Hamilelikte kestiremedim lohusalik bitsin boyayip kestiririm diyodum
Nasil kurtulcam yaaaa cok kotuyum
Yok kız eli yağlı olduğundan sanmam başkasında kaptı o da muhakkak tüh bit ilacı al hemen sirke mi var bit mi tek tek ayıklamak lazım bı ara bende çok kafayı takmıştım eve gelen bı misafir çocuğundan kızım bitlenmisti kızımın odasında oynadılar yatağına yatmış herhlde o gündür gelen giden oldu mu korkarım 🤦😄
Bir ilacı evde bulunduruyorum artık arada yıkıyorum

Yok kız eli yağlı olduğundan sanmam başkasında kaptı o da muhakkak tüh bit ilacı al hemen sirke mi var bit mi tek tek ayıklamak lazım bı ara bende çok kafayı takmıştım eve gelen bı misafir çocuğundan kızım bitlenmisti kızımın odasında oynadılar yatağına yatmış herhlde o gündür gelen giden oldu mu korkarım 🤦😄
Bir ilacı evde bulunduruyorum artık arada yıkıyorum
Ya kimden bulastiki bilmiyorum
Eczaneden bit ve sirke sampuani aldim yaptim
Bisuru bit ve sirke var
Limon kolonyasi lavanta kolonyasi dokup duruyoz
Evi iyice temizledim
Butun carsaf falan yikadim

Benim bebeğimde aynı doğdu 1 aylıkken 4200 çıktı normal dedi doktor size neden fazla almış dedi ki. Kusma için Reflü yatagi tavsiye ederim çok işe yarıyor... Bir de emzirdikten hemen sonra kaldirmayin. Bı 10 dk yatsın sonra gazını cikarticaksaniz kaldırın.
Aldm yatırıyorum reflü yatagında günlük kg alıs limiti cokmus

Ya kimden bulastiki bilmiyorum
Eczaneden bit ve sirke sampuani aldim yaptim
Bisuru bit ve sirke var
Limon kolonyasi lavanta kolonyasi dokup duruyoz
Evi iyice temizledim
Butun carsaf falan yikadim
Allah kolaylık versin zor işler hergun yastık kılıfı çarşafları değişir canım bitleri belki öldürür şampuan ama sirkeleri tek tek ayıklaman gerekiyor sanırım 🤦
Kaka yapamıyor diy verdi dr canım
Kıyamam kaç gün oldu ki

Ben varım süt ssgiyorum hep emmedi hic ama mama daha cok veriyorum sagarak sütüm azaliyo git gide
Siz benden önce doğum yapmıştınız galiba, bebeğiniz ne kadarlık ve kaç cc veriyorsunuz. Mama + meme olunca az mı versim çok verdim kafa kalmıyor 🤦‍♀️ Benim zaten az olan sütüm zamanla ve sağdıkça azalırsa hiç kalmayacak :KK43:

Bioga kullanan var mı? 5 damla verdim saat 2 den beri çatlıcak gibi ağlıyor yaaa
Ben varım, 5 damla kullanıyorum ama dediğiniz gibi bir durum yaşamadım. Rahatlattı mı deseniz farkı çok anlamıyorum hala sık sık ıkınma halindeyiz

Allah kolaylık versin zor işler hergun yastık kılıfı çarşafları değişir canım bitleri belki öldürür şampuan ama sirkeleri tek tek ayıklaman gerekiyor sanırım 🤦

Kıyamam kaç gün oldu ki
2 gün oldu ama daha öncede oldu mama aldığı için çok sert çıktı ve ğopoyu biraz yardı bide onun için ağladı kuzum

Siz benden önce doğum yapmıştınız galiba, bebeğiniz ne kadarlık ve kaç cc veriyorsunuz. Mama + meme olunca az mı versim çok verdim kafa kalmıyor 🤦‍♀️ Benim zaten az olan sütüm zamanla ve sağdıkça azalırsa hiç kalmayacak :KK43:

Ben varım, 5 damla kullanıyorum ama dediğiniz gibi bir durum yaşamadım. Rahatlattı mı deseniz farkı çok anlamıyorum hala sık sık ıkınma halindeyiz
Bize ters tepti demek ki bindaha vermem zaten ys

X