2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canim simdi acikca konusayim ben artik oyle 2 saat 3saat seyisine bakmiyorum. Tek dikkat ettigim gunde 1kez 4saat birakiyorum. Doktor gece birakabilirsin 4saat demisti. Onu bikez yapiyorum bazen gece degilde gunduz oluyo mesela
Bende bir uygulama var her emzirdigim zamani giriyorum. Mesela suan 2bucuk saat oldu uyanmadi. Bende bekliyorum 3saat olunca uyandiriyorum. Ya bazen oluyo 1saat sonra istiyo. Aa yo bebegim 2 saat olmasini bekleyelim demiyorum emziriyorum.
Cunku o 2 3 saat kuralinda benimde goguslerim sisiyodu sut akiyodu ve goguslerim sizliyodu.
O uygulamada takibimi guzel yapiyorum.
Anne hisseder cocugunun aciktigini bide anliyosun aglayisindan
Benimki gündüz uyumassa süreklş meme istiyor mecbur veriyorum ama gece 3 saatte bir uyanıyor veriyorum. Gündüz şişmiyor o yuzden sık emdiği için ama gece çokta çekemediği için şişlik oluyor

sağol canım
bence pozisyon bile etkiliyor cidden güzelce sırtımı yaslayıp rahatken daha verimli oluyor emzirme oğlumda daha huzurlu emiyor ve kendi birakiyor doyunca
Ben sanki dersin prenses Elizabeth 😀
Arkamda yastik, ayaklarimi uzatacagim bi pufum, rahat olmak lazım emzirirken
Annemgilde bile bu rahati bulamiyorum,, 😀

Hanımlar selamlar, grupta herkes doğum yapmış olduğundan size bir soru sormak istedim. Son ultrasonda bebeğiniz kaç kg çıktı ve kaç kg doğdu? 38+0 da dr 3850 kg dedi bana. Ultrasonun yanılma payı nedir normal doğum ihtimalim var mı onun için soruyorum, ilk gebeliğim 😊
Ben 37+0 da doğurdum 2560 gr doğdu oğlum, doğumdan 4 gün önce 2750 gr demişti doktor.

Akşamları karanlık loş ortamda, acıdıgı için geriliyorum bazen gündüzde nerde olursa emziriyorum bide yeni başladı benimki emmeye daha 4 gün oldu
Anladim, agrisi emzirmeye yeni basladigin icin normal krem kullan, eger krem kullanmazsan sana onerebilecegim en mukemmel bisey gogsunu bir gun acik gez evde eger yaran ve kanama olursa.

Anladim, agrisi emzirmeye yeni basladigin icin normal krem kullan, eger krem kullanmazsan sana onerebilecegim en mukemmel bisey gogsunu bir gun acik gez evde eger yaran ve kanama olursa.
Krem sürüyorum fayda etmiyor gibi zeytinyağı sürdüm bazende anne sütü sürüyorum. Açık bırakıyorum bazen gece yatarken falan

X