2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gazli bebekler icin bise ogrendim kizlar
1 cay bardagin kaynamis suya 1cay kasigi kimyon atip 3dk demleyin sonra suzup icin. Kahvaltidan sonra
Deniycem bunu. Çok gazlı benimki :/
Kizlar bestlak damla kullanan var mi
Ben kullanıyorum.
Hanımlar selamlar, grupta herkes doğum yapmış olduğundan size bir soru sormak istedim. Son ultrasonda bebeğiniz kaç kg çıktı ve kaç kg doğdu? 38+0 da dr 3850 kg dedi bana. Ultrasonun yanılma payı nedir normal doğum ihtimalim var mı onun için soruyorum, ilk gebeliğim 😊
Doğumdan 4 gün önce 3700 dedi, 3200 doğdu😊
İlk doğdugu gece yaptılar geçememişti sonra 3 gğn sonra yaptılar geçmişti o zaman testi
Bizim de aynı öyle oldu.

Hanımlar selamlar, grupta herkes doğum yapmış olduğundan size bir soru sormak istedim. Son ultrasonda bebeğiniz kaç kg çıktı ve kaç kg doğdu? 38+0 da dr 3850 kg dedi bana. Ultrasonun yanılma payı nedir normal doğum ihtimalim var mı onun için soruyorum, ilk gebeliğim 😊
cnm en son 38+3 de 3750 demişlerdi 39+3 de doğum yaptım 3590 Gr doğdu oğlum yanılma payı var illaki
işitme testini ne zaman yaptılar bebişlerinize kızlar bize daha yapılmadı
4 günlükkem yaptrdk
Ya birde bana emzik tutturma yöntemleri söyleyin nolur mememden düşmüyo paso kusuyo sonra 🤦‍♀️ Bari yalancı emzik kalsn agzında alıyor 2 dk sonra atıyor

Deniycem bunu. Çok gazlı benimki :/

Ben kullanıyorum.

Doğumdan 4 gün önce 3700 dedi, 3200 doğdu😊

Bizim de aynı öyle oldu.
Ben bugun basladim
Benimkide asiri demek istemiyorum ama gunder 1kere mutlaka gaz sorunu yasiyoruz, butun binayi ayaga kaldiriyo
Kahvaltida rezene içiyorum, kahvalti sonrasi kimyon cayi, aksamda anason

Bende öyle artk perişanlardayız memem artk yara bide emiyor kusuyo emiyo kusuyo
Kızlar benim de aynıydı lansinoh da kullandım ama en etkili yöntem her emzirme den önce sütümden sıkıp göğüs ucuma sürdüm ve her emzirme sonrası tekrar sütümü sürdüm öyle bıraktım çok iyi geldi hemen toparladı

Kızlar benim de aynıydı lansinoh da kullandım ama en etkili yöntem her emzirme den önce sütümden sıkıp göğüs ucuma sürdüm ve her emzirme sonrası tekrar sütümü sürdüm öyle bıraktım çok iyi geldi hemen toparladı
Sonrasını yapmam ama öncesinde bende hep yapıyorum pamukçuk falan olmasını da engelliyormus

Merhaba . Ana Kucağı alacağım mutlaka alın diyorlar odadan odaya taşımak için sallamalı bir şeymiş . Siz ne aldınız elektrikli mi normal mi ? Memnun musunuz 😇

X