2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar sanırım mastit oldum daha öncede tikanmisti acile gitmistim sonra o gogsum söndü ve bir daha süt gelmedi simdi diger gogsum asiri sert ici bilyeler var gibi kizarik gecen de icten kan gelmisti bide atesim 38.7 oldu valla korona sanarlar diye korkumdan hastaneye gidemiyorum gogsum agrisi da dayanilmaz 🙄

evet bana da düşene kadar banyo yaptırma dediler canım hatta düştükten sonra da 2 gün yıkama kurusun dediler ama o sarı akıntı korkuttu beni biraz enfeksiyon sandım ama iyileşme sıvısıymış 😊
iyi bari canım bizimde düştükten sonra arada azıcık kan gelip kuruyordu sanırım açıklık vardı hastaneler de kötü yeğenimin de olmuş cerrah yakmış kapanmış açıklık git dediler sürekli zeytinyağı sürdüm şükür şimdi gelmiyor kapandı sanırım
ilişkiye başlayan varmı aramızda ayıptır sorması.
ben bi 10 gün önce falan bitti die oldu ilişki.sonra ıkı gün çok çok akıntı geldi öylki günde 3 kere faln hem çamasr hem dış kıyaft degstrdm.sizdedr böyle oldmu.
biz yarın 40 günlük oluyoruz 💕💕
yaaa MasAllah kız toparlandın mi benim hala dikislerim iyi olmadı 🤔 hala kahverengi sarı gibi akıntı geliyor tamamen iyi hissetmeden yapmayız sanırım
Kizlar sanırım mastit oldum daha öncede tikanmisti acile gitmistim sonra o gogsum söndü ve bir daha süt gelmedi simdi diger gogsum asiri sert ici bilyeler var gibi kizarik gecen de icten kan gelmisti bide atesim 38.7 oldu valla korona sanarlar diye korkumdan hastaneye gidemiyorum gogsum agrisi da dayanilmaz 🙄
Yaa çok geçmiş olsun mastit ateşte mi yapıyor canım

Kızlar 40 niz çıkınca ilişki durumunuz nasıl olacak . Korunma yöntemi olarak . Ben korkuyorum ve hiç isteğim yok biraz şişkinlik var ameliyat izimde sanki hiç geçmicekmiş gibi beni isteksiz yapıyor
bende korkuyorum korundugumuz halde oldu ya. Spiral taktircam ben muhtemelen cunku ben lohusaliktan sonra hemen adet oluyorum 😔
ondomla korunucaz gibi gözüküyor canım ama benimde hala dikişler düzelmedi elime pütür pütür geliyor duzelirse bakicaz kiminin kırkı çıkınca normal adeti de geliyormuş bklm gelecek mi süt geciktirecek mi aylarca olmayan da varmış
ben hemen oluyorum ya o geciktirmeyi yasayamadim 🙄
Bende tedirginim . Eşim kondom istemiyor illa hap kullanmami istiyor 😡
hap sıkıntı benim icin benim gogsumde noduller var onlarin buyumesine sebep oluyor. Evlendigim ilk zamanlar 5 ay kullandim pinpon topu kadar oldu bir tanesi 🤷

canım yay gbi ypması gazı oldgnu gösterr benımkide öyle gazı gelnce agrı gırınce kendını bir geriyor nerdeyse bendende güçleniyor memeye yaklaştramıorum.kaldrıp sırtına vuruyorum rahatlarsa tekrar memeye yatrıyorum.benımkıde kagasnı sallıo sallıo almaya çalışır gbı yapıo ama almıo agrıyla cebelleşio
Ayni benim kizim gibi😔

iyi bari canım bizimde düştükten sonra arada azıcık kan gelip kuruyordu sanırım açıklık vardı hastaneler de kötü yeğenimin de olmuş cerrah yakmış kapanmış açıklık git dediler sürekli zeytinyağı sürdüm şükür şimdi gelmiyor kapandı sanırım
yaaa MasAllah kız toparlandın mi benim hala dikislerim iyi olmadı 🤔 hala kahverengi sarı gibi akıntı geliyor tamamen iyi hissetmeden yapmayız sanırım

düştükten sonra bende kullanıyım zeytinyağı teşekkür ederim canım

iyi akşamlar kızlar bi sorum olacaktı. Bebeğinizin göbeği ne zaman düştü acaba? Benim oğlum 9 günlük oldu daha düşmedi çok az kalmış ve göbeğinde sarı renkte akıntı var biraz ne yapmam lazım acaba bilgisi olan var mı?
Bizimki 4.gunu dustu
Doktor ve ebe bana etrafi sari sivi olursa iltihap kapmis olur demisti. Seninkide iltihap mi bilmiyorum ama doktora mutlaka goster derim ben

ilişkiye başlayan varmı aramızda ayıptır sorması.
ben bi 10 gün önce falan bitti die oldu ilişki.sonra ıkı gün çok çok akıntı geldi öylki günde 3 kere faln hem çamasr hem dış kıyaft degstrdm.sizdedr böyle oldmu.
biz yarın 40 günlük oluyoruz 💕💕
Doktor kontrolunuzu yaptirdiysaniz oda iliskiye yesil isik yaktiysa sorun degil ama doktorlar genelde ilk 6hafta iliskuyi yasakliyo

Sağmak imkansız ise doktora mutlaka git beni hastanede uyarmislardi Ateş olunca gel diye, geçmiş olsun

bnm dikişim azdı hatta hiç dıkmeyecektı sonradan dur biraz dikim burayı ddı.çok şükür iyiym.kanamm çoktan bittide sarı yeşil bi akntı vrya o gelıodu

bnm dikişim azdı hatta hiç dıkmeyecektı sonradan dur biraz dikim burayı ddı.çok şükür iyiym.kanamm çoktan bittide sarı yeşil bi akntı vrya o gelıodu
hım anladım canım
Hanımlar 40 günlük olanlar kimler kalça çıkıklığı için hastaneye gittnz mi?ben salıya randevu aldımda erken yada geç olma durumu oluyor mu?
Nereye aldın canım randevu

MaşAllah cnm 🤩

Başka bi Dr daha danış istersen cnm içine sinmediyse

Bu zaten başka dr du ilk dru eşim istemedi :KK43:
Oda sürekli tahlil vs istedi diye değiştirdik.

Ben bugün gittim.40 ta gel demişti.Smear testi icin numune alındı.Sonrasinda yavaş yavaş eş ile beraber olmaya başlanabilir dedi.. Korunmayi sadece eşin yapması gerekirmiş Şu bir sene içinde korunmazsak hemen hamile kalma ihtimali çok yüksekmiş.. Doktorum dikkat etmemi söyledi..

Bebeğim 2980 doğdu sonra düştü tabi kilosu Bizim 500gr di ilk muayenede..Mama takviyesi istersen ver dedi Sonraki 1ay kontrolünde 4060gramdi Çok iyi dedi Asla mama takviyesi yapma Bol bol süt sağ Doymazsa Sagdigin sütlerden verirsin dedi..

ilk dogdugunda 15 dakika bir göğsü, 15 dakika diğerini emzirmeye calisiyordu. şimdi ise Benimki toplasan 10 dakika emiyor Doktora sogledigimde Büyüdüğü icjn damak kuvvetlendiginden o doğacağı kadar zaten emecektir diyor normal demisti

Maşallah maşallah çok güzel kilo almış. Darısı bizim başımıza inşallah

Kızlar bişey sorucam

Sağmaya başlayacağım bügün. Emzirdikten sonra mı sağıyosunuz ? Yoksa belirli saatlerde mi sağıyorsunuz ? Sağdıktan hemen sonraki öğün veriyor musunuz bebeğe yoksa dolapta biriktirip bir öğün mü yapıyorsunuz ??

X