- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 38
Beni anlıyor olman o kadar çok mutlu etti ki beni anlatamam.3 gündür kendime gelemedim o laftan sonra susup kalırsam kendi kendimi yiyecektim.
Dün yine o canımı sıkan kişiden mesaj geldi “biz bu çocuğu göremeyecek miyiz kış uykusuna mı yattı”
Bu sefer açtım ağzımı yumdum gözümü.benim çocuğum hakkında böyle konuşamaz.sonra da engelledim.
eşimde diyor ki benim hatrım için yinede bişey demeyecektin.valla konu oğlum olunca hatır gönül dinleme dedim.birde onun tribini çekiyorum.
Bende esimin hayrına sustum , içime ağladım şimdi söylüyorum lohusa deyip düşüyorlar, bebeğimi görmek icin susuyorlar.. çekmeye gerek yok Valla .. Ben depresyona gireceğime oturup ne dedim diye düşünsünler.. Eşine şöyle en hassas döneminde biraz daha dikkat etmeliler sonuçta.. Sen yine de eşini sakinlestir Oldu bitti bidaha donemeyiz de O anki sinirle söyledim de geç.. Karşı taraf eşinin hatrina sussun.. Hep bizden bekliyor bu eslerde .. Eşim sağolsun gözümün içine bakıyor Annesinin davranışını bile farkında hemen eşime bakıyorum ki gözleri büyümüş tetikte bekliyor bir kelimesi yeter ama yok yine benden bekliyor.. Daha bir gün lohusa yatağı görmedim yeminle , babası sabaha karşı çocuğa baktı diye hep benim oğlum bakıyor anası uyuyor diye alttan laf sokmalar Seni çok çok çok iyi anlıyorum ama kendini kaptırıp ta onlarin dediklerini dogrulama.. Evladına sarıl.. Seni bogmalarina müsade etme..