2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Beni anlıyor olman o kadar çok mutlu etti ki beni anlatamam.3 gündür kendime gelemedim o laftan sonra susup kalırsam kendi kendimi yiyecektim.
Dün yine o canımı sıkan kişiden mesaj geldi “biz bu çocuğu göremeyecek miyiz kış uykusuna mı yattı”
Bu sefer açtım ağzımı yumdum gözümü.benim çocuğum hakkında böyle konuşamaz.sonra da engelledim.

eşimde diyor ki benim hatrım için yinede bişey demeyecektin.valla konu oğlum olunca hatır gönül dinleme dedim.birde onun tribini çekiyorum.

Bende esimin hayrına sustum , içime ağladım şimdi söylüyorum lohusa deyip düşüyorlar, bebeğimi görmek icin susuyorlar.. çekmeye gerek yok Valla .. Ben depresyona gireceğime oturup ne dedim diye düşünsünler.. Eşine şöyle en hassas döneminde biraz daha dikkat etmeliler sonuçta.. Sen yine de eşini sakinlestir Oldu bitti bidaha donemeyiz de O anki sinirle söyledim de geç.. Karşı taraf eşinin hatrina sussun.. Hep bizden bekliyor bu eslerde .. Eşim sağolsun gözümün içine bakıyor Annesinin davranışını bile farkında hemen eşime bakıyorum ki gözleri büyümüş tetikte bekliyor bir kelimesi yeter ama yok yine benden bekliyor.. Daha bir gün lohusa yatağı görmedim yeminle , babası sabaha karşı çocuğa baktı diye hep benim oğlum bakıyor anası uyuyor diye alttan laf sokmalar 🤣🤣🤣 Seni çok çok çok iyi anlıyorum ama kendini kaptırıp ta onlarin dediklerini dogrulama.. Evladına sarıl.. Seni bogmalarina müsade etme..

Ben 40 çıkınca doktoruma muayeneye gidicem. Bakalım durum ne.

Ben bugün gittim.40 ta gel demişti.Smear testi icin numune alındı.Sonrasinda yavaş yavaş eş ile beraber olmaya başlanabilir dedi.. Korunmayi sadece eşin yapması gerekirmiş Şu bir sene içinde korunmazsak hemen hamile kalma ihtimali çok yüksekmiş.. Doktorum dikkat etmemi söyledi..

yaa normali 600-1000 arası bizim adam 700 almış yine de mama takviyesi yap dedi.. Bir de mama takviyesini bebek ne kadar isterse o kadar ver 120-150 ne içerse dedi iyice moralim bozuldu :110:

Bebeğim 2980 doğdu sonra düştü tabi kilosu Bizim 500gr di ilk muayenede..Mama takviyesi istersen ver dedi Sonraki 1ay kontrolünde 4060gramdi Çok iyi dedi Asla mama takviyesi yapma Bol bol süt sağ Doymazsa Sagdigin sütlerden verirsin dedi..

Yarim saat kalmiyo benimki ya
Uyuya kaliyo en fazla 20dk oluyo oda cogu zaman 2sini ayni anda veremiyorum uyudugundan
Nasil yapiyosunuz yarim saat kalmasi icin

ilk dogdugunda 15 dakika bir göğsü, 15 dakika diğerini emzirmeye calisiyordu. şimdi ise Benimki toplasan 10 dakika emiyor Doktora sogledigimde Büyüdüğü icjn damak kuvvetlendiginden o doğacağı kadar zaten emecektir diyor normal demisti

iyi akşamlar kızlar bi sorum olacaktı. Bebeğinizin göbeği ne zaman düştü acaba? Benim oğlum 9 günlük oldu daha düşmedi çok az kalmış ve göbeğinde sarı renkte akıntı var biraz ne yapmam lazım acaba bilgisi olan var mı?

Şu mutfak tartılarıyla tartabilir miyiz acaba ya? :)))
bilmiyorum ki onlar daha hassas oluyor sanırım ama bilemedim
iyi akşamlar kızlar bi sorum olacaktı. Bebeğinizin göbeği ne zaman düştü acaba? Benim oğlum 9 günlük oldu daha düşmedi çok az kalmış ve göbeğinde sarı renkte akıntı var biraz ne yapmam lazım acaba bilgisi olan var mı?
iyi akşamlar canım 7 günlükken düştü bizim akıntıyı bilemiycem ama düşmesi için kuru bırakmak gerek ben banyosunu yaptırdık birer gün arayla genelde yıkama derler sıkıntı olmadı zeytinyağı sürdüm arada hala da sürüyorum

bilmiyorum ki onlar daha hassas oluyor sanırım ama bilemedim
iyi akşamlar canım 7 günlükken düştü bizim akıntıyı bilemiycem ama düşmesi için kuru bırakmak gerek ben banyosunu yaptırdık birer gün arayla genelde yıkama derler sıkıntı olmadı zeytinyağı sürdüm arada hala da sürüyorum
evet bana da düşene kadar banyo yaptırma dediler canım hatta düştükten sonra da 2 gün yıkama kurusun dediler ama o sarı akıntı korkuttu beni biraz enfeksiyon sandım ama iyileşme sıvısıymış 😊

Ben bugün gittim.40 ta gel demişti.Smear testi icin numune alındı.Sonrasinda yavaş yavaş eş ile beraber olmaya başlanabilir dedi.. Korunmayi sadece eşin yapması gerekirmiş Şu bir sene içinde korunmazsak hemen hamile kalma ihtimali çok yüksekmiş.. Doktorum dikkat etmemi söyledi..

Bebeğim 2980 doğdu sonra düştü tabi kilosu Bizim 500gr di ilk muayenede..Mama takviyesi istersen ver dedi Sonraki 1ay kontrolünde 4060gramdi Çok iyi dedi Asla mama takviyesi yapma Bol bol süt sağ Doymazsa Sagdigin sütlerden verirsin dedi..

ilk dogdugunda 15 dakika bir göğsü, 15 dakika diğerini emzirmeye calisiyordu. şimdi ise Benimki toplasan 10 dakika emiyor Doktora sogledigimde Büyüdüğü icjn damak kuvvetlendiginden o doğacağı kadar zaten emecektir diyor normal demisti
Canim neden korunmak icin hap onermiyolar peki merak ettim

Bizimki bugün düştü 13. Gündeyiz düşmeye yakın bizdede oldu hafif akıntı gibi gazlı bezle üstünü kapadım öyle zıbını cıtcıtladm baktım düşmüştü sabah

Kızlar sezaryen yeriniz ağrıyor mu benim dikiş yerinde ağrı var hareket ederken özellikle yara gibi ince sızılı bi ağrı 22 gün oldu doğum yapalı

benım kızım 7 sinde düştü canım hiç banyo yaptrmadım akıntıyı bılemıorum.saglık ocagına yada hastaneye bi göster istersen.

ilişkiye başlayan varmı aramızda ayıptır sorması.
ben bi 10 gün önce falan bitti die oldu ilişki.sonra ıkı gün çok çok akıntı geldi öylki günde 3 kere faln hem çamasr hem dış kıyaft degstrdm.sizdedr böyle oldmu.
biz yarın 40 günlük oluyoruz 💕💕

X