2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bebeğim emmek istiyor ama bir türlü alamıyor memeyi zor zahmet bir rahatlama gelince alıyor nasıl yaptığını da tam ifade edemiyorum böyle bacağını sallıyor sırtını yay gibi yapıyor sizde yaşıyor musunuz bir kaç gündür böyleyiz çok üzülüyorum
canım yay gbi ypması gazı oldgnu gösterr benımkide öyle gazı gelnce agrı gırınce kendını bir geriyor nerdeyse bendende güçleniyor memeye yaklaştramıorum.kaldrıp sırtına vuruyorum rahatlarsa tekrar memeye yatrıyorum.benımkıde kagasnı sallıo sallıo almaya çalışır gbı yapıo ama almıo agrıyla cebelleşio

Bende aynısını yaptım doğru çıktı cnmm
ya iyi sevindim canım o zmn almış baya insAllah doğru çıkar bizimki de
Ben o baska türlü korunmayla hamile kaldim 😀
yaaaa geri çekilmeyi mi diyorsun sen yoksa kondom mu biz senelerce kondom kullandık hiç sıkıntı yaşamadık
ANladım benimki daha yeni alıstı ondan doydugunu anlamıyor sanırım
olabilir canım bazen kokunu almak istiyorlar sanırım ondan da ayrılmiyorlar
ayy korkuttun beni şimdi napsam bilemıorum ki benımkı kornmaz bende hap istemıorum kısa süre korunacak olsak yine bi şeklde ıdare edserzde uzun olacagı için
vala ne bilim çevremde duyduğum kişilerin hep sıkıntı oldu kiminin sürekli kanaması oldu kiminin kaymış kontrole gitmediği için hamile kaldı yaramıyor sanırım her bünyeye 🤷 ben kızım doğduktan sonra iğne denemiştim yaramadı bana kanama yaptı hap hiç kullanmadım hep kondom kullandım ama onu da pek sevmiyoruz 1.5 senedir korunmamaya iyi alışmıştık

Doğru ölçmüyo bazıları cnm sen kendi ölçün daha doğru çıkıyoo
Maşallah uzamış :)

Çocuk dr u cnmm.. aşıya gitmedik daha.. orda da ölçecekler bakaşım doğru mu..
iyi ama Alt sınırda 750-800 alsa daha iyiydi dedi bozuldum açıkçası :110: 600-1000 arası almalıymış ..
100 gram için mama ver dedi :KK43:

Bende aynısını yaptım doğru çıktı cnmm
Çok fark yokmuş aslında direk mama demesi tuhaf ama her dr tavrı farklı işte

canım yay gbi ypması gazı oldgnu gösterr benımkide öyle gazı gelnce agrı gırınce kendını bir geriyor nerdeyse bendende güçleniyor memeye yaklaştramıorum.kaldrıp sırtına vuruyorum rahatlarsa tekrar memeye yatrıyorum.benımkıde kagasnı sallıo sallıo almaya çalışır gbı yapıo ama almıo agrıyla cebelleşio
Bacaklarımın arasına indiriyorum bacaklarını o zaman anca alıyor işte doktora sorucam bakalım ne diyecek

bizde 4 agstsda aşımızı olfuk kilosuda 3.900 olmuş boyuda 54 cm çok şükür.dogum kilomuz 3 dü boyuda 51 cm di kızımın.💕
MaşAllah cnm 🤩
yaa normali 600-1000 arası bizim adam 700 almış yine de mama takviyesi yap dedi.. Bir de mama takviyesini bebek ne kadar isterse o kadar ver 120-150 ne içerse dedi iyice moralim bozuldu :110:
Başka bi Dr daha danış istersen cnm içine sinmediyse

ya iyi sevindim canım o zmn almış baya insAllah doğru çıkar bizimki de
yaaaa geri çekilmeyi mi diyorsun sen yoksa kondom mu biz senelerce kondom kullandık hiç sıkıntı yaşamadık
olabilir canım bazen kokunu almak istiyorlar sanırım ondan da ayrılmiyorlar
vala ne bilim çevremde duyduğum kişilerin hep sıkıntı oldu kiminin sürekli kanaması oldu kiminin kaymış kontrole gitmediği için hamile kaldı yaramıyor sanırım her bünyeye 🤷 ben kızım doğduktan sonra iğne denemiştim yaramadı bana kanama yaptı hap hiç kullanmadım hep kondom kullandım ama onu da pek sevmiyoruz 1.5 senedir korunmamaya iyi alışmıştık
Her ikiside ama arada kondomsuz olup geri cekinmeyle yapiyoduk
Hangi ara hamile kaldim bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

kızlar 39. haftamdayım. bu sabah pembemsi akıntı geldi. sizce acilen doktora gitmeli miyim? yoksa biraz bekleyim mi? nişan dediğiniz şey kırmızı kan mı oluyor?

Çok normal iyi beslenmesinin göstergesi dedi bize doktor

Bizimki de dün her emmesinden sonra kaka yaptı bende korkmadım değil ama probiyotik damla veriyoruz onun etkisi de olabilir bizdeki.. Sizin bebeğiniz kac günlüktü..

Banada onlar çocuk bakmaktan ne anlar demişler.içim içimi yiyor açıp ağız dolusu küfür edip kapatmak istiyorum.

Halt etmis onlar , sen bunları dusunme.. Bana yüzüme karşı soyleyen oldu Görürsünüz dedim Çok şükür bugün 40imiz çıkacak ❤️ ki aksi olduğu ortada çok şükür herşey yolunda.. Bebeğine çok iyi baktığına adım gibi eminim .. bunlar seni motive etsin Bana söylenen her kötü söze daha çok inat ettim kendime daha iyi baktım Bebeğime daha çok iyi baktım Lütfen derin bir nefes al canim Şu andan kıymetli bir an yok Bebeğine bak ve Şükür de Anın kıymetini yasa Başkalarını unutalım 💕

Kızlar bebeğim emmek istiyor ama bir türlü alamıyor memeyi zor zahmet bir rahatlama gelince alıyor nasıl yaptığını da tam ifade edemiyorum böyle bacağını sallıyor sırtını yay gibi yapıyor sizde yaşıyor musunuz bir kaç gündür böyleyiz çok üzülüyorum

Bacaklarımın arasına indiriyorum bacaklarını o zaman anca alıyor işte doktora sorucam bakalım ne diyecek

Nette okumuştum çok net hatırlamıyorum ama sanki reflü kaynaklı l olabilir yazıyordu

İlk zamanlardan beri benim kiziimda böyleydi, Emerken falan hatta üste kalan bacağı çeker bırakır durur, bazen de yay gibi gerilir.. Hatta arada emerken gazını alırım rahatlayıp devam eder.. Uyurken ağlar gibi sesler çıkarır.. Aynı seyler ama kusması yok veya gün içinde başka işaret .. Bende merak ettim şimdi Reflü olabilir diye .. Doktor kontrolünden sonra buraya da yazar mısınız

Bizimki de dün her emmesinden sonra kaka yaptı bende korkmadım değil ama probiyotik damla veriyoruz onun etkisi de olabilir bizdeki.. Sizin bebeğiniz kac günlüktü..

Halt etmis onlar , sen bunları dusunme.. Bana yüzüme karşı soyleyen oldu Görürsünüz dedim Çok şükür bugün 40imiz çıkacak ❤ ki aksi olduğu ortada çok şükür herşey yolunda.. Bebeğine çok iyi baktığına adım gibi eminim .. bunlar seni motive etsin Bana söylenen her kötü söze daha çok inat ettim kendime daha iyi baktım Bebeğime daha çok iyi baktım Lütfen derin bir nefes al canim Şu andan kıymetli bir an yok Bebeğine bak ve Şükür de Anın kıymetini yasa Başkalarını unutalım 💕

İlk zamanlardan beri benim kiziimda böyleydi, Emerken falan hatta üste kalan bacağı çeker bırakır durur, bazen de yay gibi gerilir.. Hatta arada emerken gazını alırım rahatlayıp devam eder.. Uyurken ağlar gibi sesler çıkarır.. Aynı seyler ama kusması yok veya gün içinde başka işaret .. Bende merak ettim şimdi Reflü olabilir diye .. Doktor kontrolünden sonra buraya da yazar mısınız
Beni anlıyor olman o kadar çok mutlu etti ki beni anlatamam.3 gündür kendime gelemedim o laftan sonra susup kalırsam kendi kendimi yiyecektim.
Dün yine o canımı sıkan kişiden mesaj geldi “biz bu çocuğu göremeyecek miyiz kış uykusuna mı yattı”
Bu sefer açtım ağzımı yumdum gözümü.benim çocuğum hakkında böyle konuşamaz.sonra da engelledim.

eşimde diyor ki benim hatrım için yinede bişey demeyecektin.valla konu oğlum olunca hatır gönül dinleme dedim.birde onun tribini çekiyorum.

Yarim saat kalmiyo benimki ya
Uyuya kaliyo en fazla 20dk oluyo oda cogu zaman 2sini ayni anda veremiyorum uyudugundan
Nasil yapiyosunuz yarim saat kalmasi icin
Uyuduğunda cenesine hafif vuruyorum elimle uyanıyor bana hastanede hemşireler demişti bunu uyursa uyanır o
Yarim saat kalmiyo benimki ya
Uyuya kaliyo en fazla 20dk oluyo oda cogu zaman 2sini ayni anda veremiyorum uyudugundan
Nasil yapiyosunuz yarim saat kalmasi icin

Ya kızlar benim bebeğim 45 günlük artık ama hala bir düzen yok sürekli emmek istiyor her ağlayasına meme verimce de aşiri kusuyor emzik almiyor ne yapacam şaşirdim hiç böyle sessiz uyanık hali yok pek uyumuyor da aşiri gazli damlalar masajlar yapiyoruz ama ne bileyim cok yoruluyorum kırkı cıkınca düzelir fazla uyur daha uzun aralıklı emzirirsin arada dinlenir işin gücünü yaparsın dediler ama bu bebenin fitratindan mi bilmiyorum hiç oturamiyorum eşim bugün işe gitti annem memlekete ilk defa yalnizim ve saatler cok yoruldum susmuyor da emince de cok cok kusuyor napicam ben
Aslında doğumdan sonraki 3 aya 4. Trimester diyorlar. Yani anne karnında gibi hissetmek istiyor bebekler. Sürekli memede kalmak istemesi normal. Hepimiz öyleyiz. Benimki bazen sessiz yatıyor yerinde ama genelde kucakta sessiz kalıyor. Yani birinin kucaklaması gerekebiliyor. Yine de ilk oğlumdaki kadar zorlanmıyorum. Çünkü bütün bunlara kendimi hazırladım hamileyken. Başıma gelecekleri bildiğim için olsa gerek 😁😁😁

X