Bizimki de dün her emmesinden sonra kaka yaptı bende korkmadım değil ama probiyotik damla veriyoruz onun etkisi de olabilir bizdeki.. Sizin bebeğiniz kac günlüktü..
Halt etmis onlar , sen bunları dusunme.. Bana yüzüme karşı soyleyen oldu Görürsünüz dedim Çok şükür bugün 40imiz çıkacak ❤ ki aksi olduğu ortada çok şükür herşey yolunda.. Bebeğine çok iyi baktığına adım gibi eminim .. bunlar seni motive etsin Bana söylenen her kötü söze daha çok inat ettim kendime daha iyi baktım Bebeğime daha çok iyi baktım Lütfen derin bir nefes al canim Şu andan kıymetli bir an yok Bebeğine bak ve Şükür de Anın kıymetini yasa Başkalarını unutalım
İlk zamanlardan beri benim kiziimda böyleydi, Emerken falan hatta üste kalan bacağı çeker bırakır durur, bazen de yay gibi gerilir.. Hatta arada emerken gazını alırım rahatlayıp devam eder.. Uyurken ağlar gibi sesler çıkarır.. Aynı seyler ama kusması yok veya gün içinde başka işaret .. Bende merak ettim şimdi Reflü olabilir diye .. Doktor kontrolünden sonra buraya da yazar mısınız