• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Doğana kadar bu endişeler hiç bitmeyecek sanırım.ya kimyasal ise dedik önce sonra ya dış gebelikse dedik keseyi de görünce şimdi boş gebelik mi acaba korkusu sardı🤣 paranoyak olacağız iyice
İlk bebeğimde öyleydim doktora gidince ne dicek diye düşünmekten çok stres ediyodum ya kalbi durmussa ya düşük olursa diye hep diken üstündeydim ama çok sorunlu bi gebelik başlangıcıydı kanamayla başlamıştı 4 ay kesilmemişti zatrn 5. Ayda da kaybettim bunda ise çok sakinim ve hiç bir belirtim yok sadece belim agrıyor Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Benim de 6+3te göründü. Hatta aç karna gitmiştim tahlil yapılcak diye. Su da içemediğim için sıkışık da değildim, dr a söyledim, dr zayıfsın ama belki görebiliriz demişti karından ultrasonla baktı.
Evet bende o durumdaydım hatta hemen su iç dedi bana 😂

bende soyledim yasak oldugunu belirtti ama o kadar emin bi sekilde bu antibiyotigin emzirmede ve hamilelikte rahatlikla kullanilir demesi sasirtti ben yinede parcalayip ictim
Ah bu doktorlarr.. bugün gidiyormusun tahlil vermeye? Bence bekleme hiç

Kizlar gebelikte istenen kan idrar testleri oluyo ya Ben dun yaptirdim doktor sut iznine cikiyomus erken gitmis gosteremedim sonucu. Aranizda anlayan var mi atsam. INternette bakmaya calistim IgG olan gecirilmis demekmis falan deniyo ama yuksek cikmasi da endiselendirdi beni

Kızlar yeni doktordan çıktım. 6+5im adete göre, ölçümlere göre bebek 6+1 görünüyor ve karından kalp atışını duyamadık, vajinal bakıldı. Vajinal duyabildik kalp atışını 😍 ama öyle çok güm güm atmıyordu :( doktor haftaya bi daha verdi randevu. Benim gibi mi olan var mı aranızda?

Kızlar yeni doktordan çıktım. 6+5im adete göre, ölçümlere göre bebek 6+1 görünüyor ve karından kalp atışını duyamadık, vajinal bakıldı. Vajinal duyabildik kalp atışını 😍 ama öyle çok güm güm atmıyordu :KK43: doktor haftaya bi daha verdi randevu. Benim gibi mi olan var mı aranızda?

Benim 6+5te hiç duyulmamıştı vajinal dahil.
O yüzden hiç stres yapma.

Kizlar gebelikte istenen kan idrar testleri oluyo ya Ben dun yaptirdim doktor sut iznine cikiyomus erken gitmis gosteremedim sonucu. Aranizda anlayan var mi atsam. INternette bakmaya calistim IgG olan gecirilmis demekmis falan deniyo ama yuksek cikmasi da endiselendirdi beni
at canım bakalım

Merhaba kızlar ben de temmuz annesi olmayı umuyorum inşallah ama zor gibi 19 kasım da beta hcg 74 çıktı ve 25 inde tekrar test yaptım 217 di sonuç ve bugün keseyi görmeyi umuyorduk ama değerlerim yükselmiyo 222 olmuştu doktor değerler düşük salı tekrar gel dedi kürtaj olabilirsin dedi

bende soyledim yasak oldugunu belirtti ama o kadar emin bi sekilde bu antibiyotigin emzirmede ve hamilelikte rahatlikla kullanilir demesi sasirtti ben yinede parcalayip ictim
ewet bazı antibiyotikler ve ilaçlar plasentaya geçmiyormuş. ama bunların ne olduğu kesinlikle kadın doğumcuyla görüşülmeli. ki bu geçmeyen ilaçları bile ilk 3 ayda önermiyorlar. bide siz antibiyotiği kırıp içmişsiniz ama o da yanlış ilaçlar o şekilde alınmamalı. hele antibiyotik saatinde atlanmadan dozu önemli olan bi ilaç sonuçta. siz kafanıza göre bölüp doz ayarı yapmamalısınız bence.

Doktor ultrasonla baktı kesenin şekli vs gebeliğe uygun ama bebek görünmedi haftaya tekrar gel bakalım dedi testler verdi işte aç karnına yaptırmam gerekirmiş mide bulantısıyla nasıl gidicem bilmşyorum
Benimde aralik 12 de kalp atisi felan duymak icin gidecez daha kucuk canim uzme kendini mide bulantin icin az az kuru tuzlu seyler ye

Eklentiler

• 20191129_112506.webp
    20191129_112506.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar yeni doktordan çıktım. 6+5im adete göre, ölçümlere göre bebek 6+1 görünüyor ve karından kalp atışını duyamadık, vajinal bakıldı. Vajinal duyabildik kalp atışını 😍 ama öyle çok güm güm atmıyordu :( doktor haftaya bi daha verdi randevu. Benim gibi mi olan var mı aranızda?
Bende 6+5im karından kalp atışını duyduk sıkıntı yok dedi ama yine de 10 gün sonra tekrar kontrol edelim dedi.yani sorun olmaz inşallah.sen telaş yapma şimdiden.

Bende 6+5im karından kalp atışını duyduk sıkıntı yok dedi ama yine de 10 gün sonra tekrar kontrol edelim dedi.yani sorun olmaz inşallah.sen telaş yapma şimdiden.

Bana da doktor çok normal şu an çok küçük dedi ama işte insan evhamlanıyor 🤗 haftaya bizde tekrar gideceğiz inşallah. Bebek peki kaç cm yada mm çıktı kuzum senin

Back