- 12 Kasım 2019
- 923
- 723
- 33
Aynen doktor vajinal ultrason yapmak istemiyorum şimdi dedi. Cumaya kadar test verdi bikaç troidlerle ilgili falan. Bi hafta daha geçsin emin olalım diyoKaç haftalıktın canım.Bi de karından mı bakıldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen doktor vajinal ultrason yapmak istemiyorum şimdi dedi. Cumaya kadar test verdi bikaç troidlerle ilgili falan. Bi hafta daha geçsin emin olalım diyoKaç haftalıktın canım.Bi de karından mı bakıldı.
Geç döllenmeden mi kese küçük oluyo acabainş cuma görünür canım benim de kese göründü ama yarın tekrar gidecem çok küçük dedi doktor
Dört haftalıkken 1008 çıkmıştı benmki sizinki naskl 4600 maşaallah4 haftalıkken gördüm ben hcg değerım 4600 civarıydı o değerşere bakarak doktor gözükebilir gel ultarasonla bakalıö desi ve gördü
Bazen geç döllenme olabiliyor bazen de ultrason cihazı kötü olabiliyor hatta doktor bile sıkıntılı olabiliyor.benim 6+3le karından gördü ama benim erken döllenmeydi çünkü hcg yüksektiAynen doktor vajinal ultrason yapmak istemiyorum şimdi dedi. Cumaya kadar test verdi bikaç troidlerle ilgili falan. Bi hafta daha geçsin emin olalım diyo
Benim 4+4te 5000binin üstündeydi laboratuvar 5bin üstünü hesaplamıyormuş sadece 5bin üstü yazıyordu artık 7bin mi 6bin mi bilmiyorum.Dört haftalıkken 1008 çıkmıştı benmki sizinki naskl 4600 maşaallahbilmediğim için soruylrum yanlış anlamayın
![]()
Değişikmiş ama ne güzel diyelmBenim 4+4te 5000binin üstündeydi laboratuvar 5bin üstünü hesaplamıyormuş sadece 5bin üstü yazıyordu artık 7bin mi 6bin mi bilmiyorum.
Benimde mide bulantım geçmedi ama göğüs hassasiyetim azaldı bugün bebek görünmeyince endişelenmeye başladımKızlar gebelik belirtilerim azaldı sanki benim sürekli bi mide bulandım hiç olmadı ara ara gelip gidiyor ama göğüs hassasiyetim azaldı sanki .henüz bebeği de görmemiştik ama boş gebelik olmasından korkuyorum .haftaya gideceğim bebeği girmeye nasipse .boş gebelik ya da ters bi durum olsa kanama olur muydu ?
Doğana kadar bu endişeler hiç bitmeyecek sanırım.ya kimyasal ise dedik önce sonra ya dış gebelikse dedik keseyi de görünce şimdi boş gebelik mi acaba korkusu sardıBenimde mide bulantım geçmedi ama göğüs hassasiyetim azaldı bugün bebek görünmeyince endişelenmeye başladım![]()
Ay gerçekten iyice etkiliyor hayatımızıDoğana kadar bu endişeler hiç bitmeyecek sanırım.ya kimyasal ise dedik önce sonra ya dış gebelikse dedik keseyi de görünce şimdi boş gebelik mi acaba korkusu sardıparanoyak olacağız iyice
Bir sorun olduğunu sanmam bende de hiç belirti yok hamile olduğumu unutuyorum bazen ama her şey yolunda çok şükürKızlar gebelik belirtilerim azaldı sanki benim sürekli bi mide bulandım hiç olmadı ara ara gelip gidiyor ama göğüs hassasiyetim azaldı sanki .henüz bebeği de görmemiştik ama boş gebelik olmasından korkuyorum .haftaya gideceğim bebeği girmeye nasipse .boş gebelik ya da ters bi durum olsa kanama olur muydu ?
Ay inşallah ya boyle duyunca biraz rahatlıyorum vallaBir sorun olduğunu sanmam bende de hiç belirti yok hamile olduğumu unutuyorum bazen ama her şey yolunda çok şükür![]()
Acilde kan tahlili yapsaydı doktor sanki çok zor onlar içinIyi aksamlar kizlar benim sat 22 ekim 8 gün oldu gecikmem var 4 gun once test yaptim silik cikti cok kotu bogaz agrim var öksürukle beraber acile gittim gebelik suphem var dedim bana klavunat 1000lik verdi sakincasi yok dedi ben yinede emin olamadim sabah 500 aksam 500lk ictim suan kadin dogum doktoruna gidecek durumda degilim ne bogaz agrim gecti nede oksurugum bu ilaci icmeye devam etsem mi
Öncelikle geçmiş olsun.Neden bu işi şüphede bırakıyorsunuz doktora gitmişken test yaptırsanız iyi olmaz mıydı.Ben de kullandım antibiyotik ama yine de kadın doğumcuya sorup kullandım.Bence bir an önce gebelik durumunu öğrenip ona göre hareket edinIyi aksamlar kizlar benim sat 22 ekim 8 gün oldu gecikmem var 4 gun once test yaptim silik cikti cok kotu bogaz agrim var öksürukle beraber acile gittim gebelik suphem var dedim bana klavunat 1000lik verdi sakincasi yok dedi ben yinede emin olamadim sabah 500 aksam 500lk ictim suan kadin dogum doktoruna gidecek durumda degilim ne bogaz agrim gecti nede oksurugum bu ilaci icmeye devam etsem mi
Kac haftadaydin sen canimBenimde mide bulantım geçmedi ama göğüs hassasiyetim azaldı bugün bebek görünmeyince endişelenmeye başladım![]()
6+3 şuanda :/Kac haftadaydin sen canim
Kbakma yazdiysan kacirmis olabilirim
Canim daha erken anca haftaya duyabilirsin bence6+3 şuanda :/
Siz nerde yaşıyordunuz kaçırdım galibaCanim daha erken anca haftaya duyabilirsin bence
Ya aslinda soyle baktigim da turkiyedeki doktorlar la burdaki doktorlar arasinda cok fark var
Ben 5+3 gittim keseyi gordu ama bebek gormek icin cok erken dedi buyuzden 3hafta sonra gel dedi
Alttan bakmayi tercih etmediklerini soyledi
Burada bazi seyleri okuyunca gercekten cok sasiriyorum
Hic dile getirmedim yasadigim yeri canim :)Siz nerde yaşıyordunuz kaçırdım galibaya gittiğim doktor da alttan muayeneyi şuan istemiyorum dedi normal baktı belkide o yüzden görünmedi